Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
εμενα στο καταστημα του κερατσινιου μου κρατανε ολα τα δεματα εξπρες και μη χωρις να στειλουν ειδοποιηση και αν δεν παω να τα αναζητησω εγω περνανε εβδομαδες.δεν ξερω που να βρω το δικιο μου...αν δεν μπορεις να γαμ#@#$ς καποιον ονομαστικα να μαθουν και οι αλλοι δεν κανεις τιποτα.
ευχαριστω ρε εργοτελη γιατι μολις ειχα την κουβεντα με ενα φιλο και μου εχει σφιξει το στομαχι απο τα νευρα.λογικα οταν παει ενα δεμα στο ταχυδρομειο ποσο καιρο κανουν να στειλουν ειδοποιηση?τις αρχες πως τις βρισκω?πρεπει να κανω καποια καταγγελια η να τους εξηγησω τι συμβαινει?πραγματικα μου εχουν σπασει τα νευρα,απο κατι τετοια παιρνει αμπαριζα ολους τους δημοσιους και δεν ειναι ετσι.
Καλημερα, γνωριζει κανεις απο (nightgear.co.uk) εχω κανει παραγγελεια και την εχουν στηλει απο 22/11 ποσο καιρο κανει να ερθει??? Για να αρχισω το ψαξιμο, α ρε ΕΛΤΑ μας εχουν κανει ντεντεκτιβ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.