Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Ρε παιδια η παραγγελεια απο usa αξιας 180$ γραφει στην σελιδα των ΕΛΤΑ οτι ειναι στην Αθηνα ταχυδρομια και οτι εχουν ανοιξει την συσκευασια, λετε να με τσακωσαν τελωνειο?

Ενα leatherman και κατι αξεσουαρ πολυ μικρη συσκευασια το πηρα απο Moontrail και το τρακ EC672114825US, μου εκανε εντυπωση που με ειχαν παρει τηλεφωνο απο usa και μου ειπαν οτι ια περασει τελωνειο με USPS ηρθε.

Είδα το τράκινγκ, στο είπε κανένας ότι στο ανοίξανε;Πάντως από όσα βλέπω ηλεκτρονικά δε στο έχουν ανοίξει.Απλά πέρασε από το τυπικό έλεγχο τελωνείων. Το πολύ πολύ να πληρώσεις κανά 3ευρο.
Στην Ελλάδα (για μεσσαία/μεγάλα δέματα)σε ότι δε μπορούν να αξιολογήσουν εύκολα τη τιμή του βάζουν ένα 3ευρο φόρο και περνά. Έτσι πιστεύω πως θα γίνει και με το δικό σου.
Τα μικρά περνάνε αέρα, εκτός και αν πάλι έχεις μέσα κανά ρολόι ρόλεξ.

Οκ ευχαριστω βλεπεις σπιτι δεν εχω πλεον internet και γραφω απο το κινητο με τις δυσκολειες που συνεπαγεται αυτο. Μια απο τις δυο ιστοσελιδες που εχουν τα ΕΛΤΑ δεν μου την ανοιγε.

ok τελικα ολα καλα, μου εφεραν την παραγγελεια σπιτι (ΕΛΤΑ πορτα-πορτα) πληρωσα 3 και ολα καλα!

ok τελικα ολα καλα, μου εφεραν την παραγγελεια σπιτι (ΕΛΤΑ πορτα-πορτα) πληρωσα 3 και ολα καλα!

Ωραια καλη φαση. Οπως λεμε καλυτερα τα ΕΛΤΑ παρα το οποιοδηποτε courier. Και ειδικα αμα τυχεις ξεφορτωμα - φορτωμα κουριερ εκει να δεις. Ουτε παπουτσια δεν θα στελνεις.

Παρηγγειλα απο dereelight.com 1 smo reflector,πληρωσα με paypal αλλα δεν ελαβα κανενα mail τους,ξερετε αν κανονικα στελνουν στοιχεια αποστολης η ετσι κανουν παντα?

Nαι μην ανησυχεις αρκει να πηρες απαντηση απο την PAYPAL για τα λεφτα που εβαλες.
Λογικα οταν στο στειλουν θα σου στειλουν μυνημα.

Καλημερα, ρε παιδια κατι τελειως ασχετο θελω να ρωτησω, παρελαβα απο usa και συγκεκριμενα απο moontreil ενα leatherman change tti το οποιο εχει ενα ελατωμα ειναι ραγισμενη η λαβη απο τιτανιο που εχει, τους εστειλα 2 mail με φωτογραφια απο το προβλημα και αυτοι κανουν το παγωνι καμια απαντηση, σημερα το απογευμα θα τους παρω τηλεφωνο αν δεν βρω ακρη μπορω να παρω τηλ. στην ελληνικη αντιπροσωποια και να με καληψουν λογω του οτι το εχω παρει απο usa? Το αλλο θα μπορουσα να κανω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! και συγνωμη για το off-topic!

σημερα εσπασα ρεκορ......Shining beam παραγγελια 3 του μηνα, αποστολη την ιδια μερα και σημερα παραλαβη!

Aπό Shiningbeam παραγγελία Παρασκευή μεσημέρι, αποστολή την ίδια μέρα, Δευτέρα πρωί παραλαβή στο Ηράκλειο Κρήτης με usps first class.
Δε ξέρω τι παίζεται μαζί τους και έρχονται τόσο γρήγορα αλλά είναι ένας λόγος να τους προτιμώ...!

ισως να ειναι κοντα σε μετακομιστικο κεντρο....ο τυπος μενει στο Brooklyn

Και εμενα παντως σε 5 μερες μου παρεδωσε το υλικο...Σε ενα δε μαιλ που του εστειλα μου απαντησε μεσα σε 10 λεπτα!!!Ειναι εξαιρετικος πωλητης.

ρε γαμω την τυχη μου εχω παραγγελει τον lumintop td15 απο 18/11 και ακομα τιποτα,ασε που με το tracking number που μου στειλανε βλεπω μονο οτι μεχρι τις 3 του δεκεμβρη ηταν στο houston απο κει και περα...παπαλα εχω χασει τα ιχνη του
:bigcry: :nounder: :bigcry:

ναι μου ειχαν ζητησει και συγνωμη για την καθυστερηση αλλα απο 3/12 και μετα δεν βρισκω τι γινεται.η παραγγελια εγινε απο sbflashlights