Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Δυστυχώς ακόμα κανένα νέο από nkon. Η παραγγελία έγινε στις 13 του μήνα , ούτε από Κίνα να ερχότανε! Τελος παντων αν και την Δευτέρα δε δω φως θα τους στείλω mail. Για tracking number δεν είμαι σίγουρος μιας και ένα από τα mail τους πήγε στα spam και καταλάθος σβήστηκε. Έχει κανείς υπόψην του αν μπλοκάρουν τις μπαταρίες και καλά οτι είναι επικίνδυνες να σκάσουν - προκαλέσουν φωτιά στο αεροπλάνο, γιατί κάτι τέτοιο μου φάνηκε οτι διάβασα σε ξένα forum ;

To "μπλοκάρισμα" γίνεται σε αεροδρόμια της Κίνας, δεν αναφέρθηκε κάτι από Ευρώπη
Αν υπάρχει tracking, θα εμφανίζεται και στην σελίδα παραγγελίας σου (order) στο αντίστοιχο σημείο (αν κάνεις login) στην σελίδα της ΝΚΟΝ

Η παραγγελία έγινε χωρίς να κάνω login στο σιτε αλλά σαν guest, ξέρω σαχλαμάρα μου αλλά σκέφτηκα οτι μπορεί να μην ξανααγοράσω απο κει απότε...

Γνωριζει καποιος ποσο περιπου στοιχιζουν τα μεταφορικα για κινα για αποστολή συστημενου?
Ενα ραδιόφωνο ειναι γυρω στα 300γραμμ. μεγεθος 25x15

Μίλησα τώρα με τα κεντρικα των ΕΛΤΑ στο 210 3353 777 και μού παν ότι πακέτο που στάλθηκε από Κίνα 15/9, έφυγε από Κίνα χτές.... Το άλλο που είχε φύγει 31/8 δεν φαίνεται πουθενά...
Ό,τι νά ναι...
Κάτι παίζεται εκεί στη μακρυνή Ανατολή...

Εχω και γω αρκετα πακετακια με μεγαλη καθυστερηση απο Κινα. (DX,ebay, etc.)
Υπαρχει ενα απο τον Αυγουστο (26) στο οποιο ο τυπος απο το ebay μου ειπε οτι θα μου γυρισει πισω τα χρηματα.
Αλλα του ειπα οτι θα περιμενω καμμια βδομαδα ακομα, επειδη βλεπω γενικοτερα μεγαλες καθυστερησεις.

Aπο Αmazon.UK, εφτασε την Πεμπτη δεμα συστημενο στα ΕΛΤΑ και μεχρι σημερα δεν υπαρχει ειδοποιηση.

Θα'ρθει, τι θα κανει, αλλα δυστυχως βλεπουμε τις επιπτωσεις της κρισης στα ΕΛΤΑ που δουλευουν πλεον με σαφως λιγοτερο προσωπικο.

Όντως από Κίνα μεγάλη καθυστέρηση τώρα τελευταία. Παραγγελία στην t-mart στις 27/8 έσπασε σε 2 ... η μισή στάλθηκε από Usa (!!!) και την παρέλαβα 19/9 - η άλλη από Κίνα ακόμα να φανεί (ημερομ shipping και στις 2 περιπτώσεις 1/9)... Επίσης δέμα από dx με ημερομ. shipping 14/9 ακόμα να φανεί... αν και αυτό αναμενόμενο για τα δεδομένα της dx...
Από την άλλη δέμα από Αγγλία (ebay) στάλθηκε 1/10 και παρέλαβα σήμερα (ανταλλακτικό μοτοσυκλέτας)

Η κίνα το έχει παραμαμήσει τελευταία.
Πολλές μικροπαραγκελίες μου δεν ήρθαν ποτέ. Βέβαια μου επέστρεψαν τα χρήματα, αλλά δεν έχω ξαναδεί τόσα συνεχώμενα προβλήματα.
Μιλώ για αγορές από το e-bay.

Ο d40a παραδοθηκε απο τον αποστολεα στις 13/9,εφυγε απο το Χονκ Κονγκ με προορισμο την Ελλαδα στις 25/9 ;;;; και εφτασε κατα το τρακινγκ των ελτα σημερα στις 7 το πρωι στην χωρα προορισμου.
Δεν ειναι και πολυ κακα,αν τον εχω σε κανα δυο μερες,αν και μου εκανε εντυπωση που χρειαστηκε να μεινει 12 μερες !! στο ταχυδρομειο του Χονκ Κονγκ πριν τον στειλουν.

Παρήγγειλα έναν φακό από Κίνα πριν 40+ μέρες, το πακέτο δεν έφτασε πότε και πήρα αποζημίωση. Σίγουρα κάποιοι μέσα από τα ΕΛΤΑ βουτάνε επιλεκτικά ορισμένα δεματα για την πάρτη τους και την πληρώνει η Κίνα.

Να τους κοπεί το χέρι και ότι άλλο εξέχει από το σώμα τους...

Παρήγγειλα έναν φακό από Κίνα πριν 40+ μέρες, το πακέτο δεν έφτασε πότε και πήρα αποζημίωση. Σίγουρα κάποιοι μέσα από τα ΕΛΤΑ βουτάνε επιλεκτικά ορισμένα δεματα για την πάρτη τους και την πληρώνει η Κίνα.

Να τους κοπεί το χέρι και ότι άλλο εξέχει από το σώμα τους...

Που το ξέρεις ότι είναι τα ΕΛΤΑ; Που το ξέρεις ότι δεν χάθηκε στην Κίνα το πακέτο;

Που το ξέρεις ότι είναι τα ΕΛΤΑ; Που το ξέρεις ότι δεν χάθηκε στην Κίνα το πακέτο;

Πιστεύω ότι χάθηκε στην Ελλάδα λόγω των λαμογιων που δουλεύουν στα ΕΛΤΑ. Άμα πιάσουν υπάλληλο να κλέβει στην Κίνα το λίγο λίγο θα τον αποκεφαλισουν...

Μαλλον χαθηκε πακετο και μενα απο Κινα σταλμενο απο τις 26 Αυγουστου και λεω να περιμενω λιγο ακομα, αν και ο πωλητης προσφερθηκε να με αποζημιωσει οποτε θελω.

Μαλλον χαθηκε πακετο και μενα απο Κινα σταλμενο απο τις 26 Αυγουστου και λεω να περιμενω λιγο ακομα, αν και ο πωλητης προσφερθηκε να με αποζημιωσει οποτε θελω.
Αν θυμαμαι καλα, νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα που μου χανεται πακετο απο Κινα.

Χαλια πάνε τα δέματα από ΚΙΝΑ
Παρήγγειλα 1η φορά από ALIexpress (ακουστικά) 24/8 και δεν έχω λάβει τίποτα - το τρακιν λέει οτι είναι (εφυγε) Πεκίνο
Η 2η παραγγελία, πάλι με ChinaPost (Convoy L4) ήρθε σε 20 μέρες....

Στο Myphone.gr που παρακολουθώ,
έχει πέσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "μπουκωμα" παραγγελιών σε ολα τα αεροδρόμια (Hong Kong, Singapore) και λόγω νεων "μέτρων" στις μπαταρίες Λιθίου...

που ετσι και αλλιως ειχαν αρχιζει να μπουκωνουν ετσι και αλλιως. ακομα και αυτα της Σιγκαπουρης. Ποια θα ειναι η επομενη χωρα?

Καμία. Τώρα που θέλουν να βάλουν ηλεκτρονικό έλεγχο αγορών για να μας την πέφτει η εφορία, όποιος πρόλαβε - πρόλαβε. Κομένα τα ψώνια.