Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Eγω επιλεγω το φτηνοτερο registered απο την banggood. Aν σου χωρισουν την παραγγελια, και τα δυο τεμαχια θα εχουν registered mail, με το κοστος του ενος. Λογικο ειναι αφου δεν τους ζητας εσυ να χωρισουν την παραγγελια.
Ειναι καλο να δινεις ενα δολλαριακι για registered shipping γιατι απλουστευει τα πραγματα σε περιπτωση που χαθει το δεμα. Το ταχυδρομειο αποζημειωνει τον πωλητη.

Απο τον ΝΚΟΝ, αναγκαστικα πληρωνεις μεταφορικα, αλλα ειναι ο φτηνοτερος και πλεον αξιοπιστος αναφορικα με το οτι θα σου στειλει τις πιο καινουριες Ενελουπ. Αν παρεις περισσοτερες μπαταριες (λογω ογκου) το οption envelope δεν θα υπαρχει.
Διαλεξε την φτηνοτερη επιλογη, στην συγκεκριμενη περιπτωση, envelope.

Συμφωνώ απόλυτα. Πριν 4 μήνες ειχα πάρει απο τον banggood τον Nitecore P25 με συστημένο και τον ειχα σε 15 μέρες περίπου.
Για πραγματάκια που κοστίζουν πάνω από ένα ποσο (πχ 20-25 Ευρω) καλό ειναι να δινουμε αν μπορουμε το δολλαριάκι. Θα παραλάβουμε (σχεδόν πάντα) γρηγορότερα

Στις 3/7 τα ταχυδρόμησε, οχι στις 13/6 που λες. Υπομονή ....

Μπορεις να το τσεκαρεις και στο http://www.trackitonline.ru/ (τα ίδια βγάζει)

Η Banggood μου είπε ότι έγινε shipping στις 13/6, δηλαδή ότι το παρέδωσε στο ταχυδρομείο... Και από υπομονή τόσα χρόνια με τους Κινέζους άλλο τίποτα... :rolleyes:
Αλλά το ερώτημα παραμένει... χθες ήταν ακόμα στις Φιλιππίνες ???? Γιατί αν είναι έτσι θα τελειώσει ο Ιούλιος, θα φύγω για διακοπές και ακόμα δεν θα το έχω παραλάβει...

Η Banggood μου είπε ότι έγινε shipping στις 13/6, δηλαδή ότι το παρέδωσε στο ταχυδρομείο... Και από υπομονή τόσα χρόνια με τους Κινέζους άλλο τίποτα... :rolleyes:
Αλλά το ερώτημα παραμένει... χθες ήταν ακόμα στις Φιλιππίνες ???? Γιατί αν είναι έτσι θα τελειώσει ο Ιούλιος, θα φύγω για διακοπές και ακόμα δεν θα το έχω παραλάβει...

Συνέχεια της ταλαιπωρίας... (πλέον η Banggood μπήκε στην μαύρη λίστα μου...)
Λοιπόν... το δέμα όχι απλά ήταν στις Φιλιππίνες τότε (10/7) αλλά στις "2014-07-25 18:32, Prepare dispatch to destination country, PHILIPPINES" αναφέρει το http://www.17track.net/ !!!!!!!!
Και το www.elta-courier.gr/search.asp "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 25-07-2014 18:32 IPS" ...........

Το βλέπω για τέλος Αυγούστου να παραλαμβάνω... για παραγγελία που έδωσα 10/6 και έγινε shipping 13/6... Και η Banggood το μόνο που έχει να μου λέει είναι "Could you please wait a more few days for it?" Ας τα διάλα.... :Banane0::rifle:

Απάντηση: Re: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Και γω περιμένω δυο μπαταριες (ebay) οι οποίες στάλθηκαν με Philippines post... δυστυχώς, ειναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ αργη η αποστολή - 40 days...

Re: Απάντηση: Re: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Και γω περιμένω δυο μπαταριες (ebay) οι οποίες στάλθηκαν με Philippines post... δυστυχώς, ειναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ αργη η αποστολή - 40 days...

Κανόνας πλέον > Προχωράμε σε αγορά μόνο αν έχουμε σιγουρευτεί (??) ότι δεν θα γίνει αποστολή με Philippines post...

ΥΓ. 2 δέματα από to2c.com με Singapure Post ήρθαν σε 15 ημερολογιακές μέρες !!

Σήμερα έφτασαν 3 πακετάκια απο Banggood. Ο φορτιστής που είχε φύγει 8 Ιουλίου (απλό) και ο φακός που έφυγε 26 Ιουλίου (airmail register , China post) και μια θηκούλα. Ακόμα περιμένω τις μπαταρίες που έφυγαν με Swedishpost (register) 29/07. Πιστεύω ότι ήταν φυσιολογικός ο χρόνος για το απλό και πολύ γρήγορος για τον φακό. Το κακό είναι ότι λείπω και θα τα ανοίξω Τρίτη.

Ναι αν φανταστείς ότι εγώ έκανα την παραγγελία 11/7 και το παρέλαβα 7/8

Συνέχεια της ταλαιπωρίας... (πλέον η Banggood μπήκε στην μαύρη λίστα μου...)
Λοιπόν... το δέμα όχι απλά ήταν στις Φιλιππίνες τότε (10/7) αλλά στις "2014-07-25 18:32, Prepare dispatch to destination country, PHILIPPINES" αναφέρει το http://www.17track.net/ !!!!!!!!
Και το www.elta-courier.gr/search.asp "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 25-07-2014 18:32 IPS" ...........

Το βλέπω για τέλος Αυγούστου να παραλαμβάνω... για παραγγελία που έδωσα 10/6 και έγινε shipping 13/6... Και η Banggood το μόνο που έχει να μου λέει είναι "Could you please wait a more few days for it?" Ας τα διάλα.... :Banane0::rifle:

Τελικά 2 μήνες και 1 μέρα από την παραγγελία το δέμα έφθασε στα χέρια μου... Ευτυχώς που διέκοψα για μια μέρα τις διακοπές μου και βρέθηκα Αθήνα και μπόρεσα να το παραλάβω αφού συννενοήθηκα με τα ΕΛΤΑ ... Ταυτόχρονα παρέλαβα και ένα δεματάκι από tmart (με ένα φτηνό power bank) μετά από 35 μέρες αναμονής...

Τα πακέτα με Swedish Post πάνε πρώτα Σουηδία ή υπάρχει περίπτωση να έρθουν κατευθείαν Ελλάδα.
Ρωτάω γιατί το πακέτο με τις μπαταρίες έφυγε απο Σιγκαπούρη στις 05/08 και ακόμα δεν έχω κάποια νεότερη εξέλιξη στην πορεία του.

Λεπτομέρειες κάτω :

2014-08-05 11:23, The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad
2014-08-05 11:23, Sweden Post, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad
2014-08-05 11:23, Order departed from sorting hub
2014-07-31 18:00, Order departed on flight from origin
2014-07-31 10:00, Order dispatched
2014-07-29 10:00, Order Shipment recorded

Έχω μείνει και με τον φακό στο χέρι !!!! :laugh:

Το σάιτ των ελτα το δείχνει? Αν όχι μόλις μπει Ελλάδα θα το βλέπεις από εκεί. Συνήθως με αυτές τις ταχυδρομικες παραλαμβάνω μετά τις 30 μέρες

Όλα τα άλλα τα έστειλαν με China Post και ήρθαν πολύ γρήγορα. Από ότι βλέπω και διαβάζω η SwedenPost είναι πολύ αργή. ΕΛΤΑ έχει καιρό ακόμα. Εδώ δεν έχει περάσει απο Σουηδία πρώτα !!!

Παιδες, τα δωρεαν μεταφορικα απο Κινα ειναι τεραστια υποθεση, ειδικα την στιγμη που η αξια των αγορων που κανουμε απο κει ειναι σχετικα χαμηλη.

Για μενα σημασια εχει να ερθει το δεμα, ας κανει και 40+ μερες.

Παρεμπιπτοντως απο banggood δεν εχω χασει ποτε δεμα. Ειναι αληθεια οτι φετος τα δεματα, σε πολλες περιπτωσεις, αργουν πολυ περισσοτερο απο το παρελθον.
Ειμαι σιγουρος οτι προσπαθουν να επιλεξουν την αποστολη με το χαμηλοτερο κοστος (και πολυ λογικο ειναι). Αμα κατσουν οι ημερες, παραλαμβανουμε μεχρι 30 μερες. Αν οχι, παει παραπανω, ισως και ο διπλος χρονος.

Τα πακέτα με Swedish Post πάνε πρώτα Σουηδία ή υπάρχει περίπτωση να έρθουν κατευθείαν Ελλάδα.
Ρωτάω γιατί το πακέτο με τις μπαταρίες έφυγε απο Σιγκαπούρη στις 05/08 και ακόμα δεν έχω κάποια νεότερη εξέλιξη στην πορεία του.

Λεπτομέρειες κάτω :

2014-08-05 11:23, The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad
2014-08-05 11:23, Sweden Post, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad
2014-08-05 11:23, Order departed from sorting hub
2014-07-31 18:00, Order departed on flight from origin
2014-07-31 10:00, Order dispatched
2014-07-29 10:00, Order Shipment recorded

Έχω μείνει και με τον φακό στο χέρι !!!! :laugh:

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης , να αναφέρω ότι μόλις παρέλαβα τις 2 KeepPower 18650 3100 mAh. Συνολικά 23 μέρες με Sweden Post. Μέσα στα όρια. Πολύ καλά προστατευμένες , αλλά όχι σε πλαστική θήκη.

Μη ξεχνάμε είναι και καλοκαιράκι... δεν είμαστε μόνο οι Έλληνες νωθρότεροι αυτές τις μέρες...