Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Περιμένοντας να μου επιστραφεί ο Fenix HL10 μετά την επισκευή του ...
H Fenix τον παρέδωσε στην USPΟ στις 3/10 , έφτασε στο Chicago στις 5/10 και από τότε ταξιδεύει μεν, ουδέν νεότερα δε...

2 κακες εμπειριες...

Φιλος αγορασε φακο απο την Αρμυτεκ, και με DHL περασε απο τελωνειο...ΤΟΝ ΞΥΡΙΣΑΝ...θα πληρωσει οσο η αξια του φακου, κοντα στα 100....Προσοχη!

Εγω επαθα κατι αλλο. αγορασα κατι απο ενα σαιτ που ακολουθει το εξης συστημα. Απο το καλαθι πας στο πειπαλ, πληρωνεις και μετα ξαναγυριζεις στο σαιτ της εταιριας για επιβεβαιωση της παραγγελιας.
Στο σταδιο αυτο κρασαρισε κατι και η παραγγελια μου -αν και πληρωμενη- χαθηκε απο το συστημα τους.
οποτε προσοχη στα σαιτ που λειτουργουν ως εξης, τουλαχισοτν φροντισε να ειστε κaλα απο μνημη και να εχετε καλο browser

παιδια με εχουν καταραστει....

2η φορα που αγοραζω headlamp και 2η φορα που χανεται.....

το νουμερο δειχνει να εχει φυγει απο το hong-kong στις 23 αλλα δεν ξαναεμφανιζεται πουθενα!

Ο πωλητης δεν συνεργαζεται (HKequipement) για την ευρεση του δεματος σε φυσικη μορφη (του ειπα οτι να παει στο ταχυδρομειο του για αναζητηση).
Σκεφτομαι να ανοιγω case στο paypal αλλα δεν ξερ αν μπορει να στηριχτει...

ιδεες κανεις?

Θα σου έλεγα να μην ανησυχείς... Μπορεί να αργήσει πολύ αλλά κάποτε θα το παραλάβεις... Εδώ προχθές παρέλαβα δέμα από το Amazon.uk που το περίμενα τέλος Νοεμβρίου !! Μάλιστα μου είχαν επιστρέψει και το ποσό αγοράς !! Σε πάνω από 100 παραγγελίες από το εξωτερικό μια και μοναδική φορά δεν παρέλαβα ποτέ κάτι (κάτι ευτελές από την tmart, τα χρήματα μου επιστράφηκαν). Και μια φορά παρέλαβα από Banggood μετά από 80 (!!) μέρες... αφού προηγουμένως είχα παραλάβει την επαναληπτική αποστολή !! :chinese:

Toν τελευταίο καιρό από γερμανία αργούν πάρα πολύ. Δυο διαδοχικές παραγγελιές κάναν πάνω από μήνα. Βασικά εκεί στο τελωνείο πρέπει να καίνε κάρβουνο....

Συμφωνω και εγω, κανε υπομονη αφου εχει tracking number και ειναι αρκετα αξιοπιστο μαγαζι!!
Παρομοια επαθα και εγω, το εβλεπα κολλημενο στην κινα για 2μιση μηνες και ξαφνικα ηρθε!!

Άλλο αυτό. Και άδειο κουτί να στείλει, αριθμό αποστολής θα έχει.
Εμείς θέλουμε να παίρνουμε αυτά που αγοράζουμε, όχι να μπλέκουμε με επιστροφές χρημάτων.

Άλλο αυτό. Και άδειο κουτί να στείλει, αριθμό αποστολής θα έχει.
Εμείς θέλουμε να παίρνουμε αυτά που αγοράζουμε, όχι να μπλέκουμε με επιστροφές χρημάτων.
Και ο πωλητής αυτό θέλει, αν κολλήσει όμως κάπου στη μεταφορά το δεμα, δεν θα ανοιξεις dispute πριν το 45μερο;
Πίστεψε με, σε dispute χωρίς tracking, δεν θα βγαλεις εύκολα άκρη.
Ποτε μου δεν έχω παραλάβει άδειο κουτί.

Απάντηση: Re: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

για αυτο ρωταω....μηπως να ανοιξω dispute?

Έχω χάσει δυο δέματα ( και λεφτα ) απο το HKequipement. Υποστήριξη μηδέν. Να ανοίξεις ντισπουτ οπωσδήποτε!!!

εστειλα ενα τελευταιο μειλ σε αυτους, το 40ημερο τελειωνει σε 5 μερες

Να ανοιξεις dispute και ζητα refund. Αν καποτε φθασει τοτε τον ξαναπληρωνεις. Να εισαι και εσυ δικαιος.

ευχαρσιτω, αλλα τελιακ ηρθε..εμφανιστηκε στο συστημα την ημερα που καθισα να κανω dispute