Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

παιδες βοηθεια. Απο 15 του μηνα μου εχουν στειλει μεσω deutschepost δεμα το οποιο γινεται track μεσω ενος 12ψηφιου νουμερου απο εδω: http://nolp.dhl.de/
Στις 16 του μηνα το τελευταιο update πυο βλεπω ειναι αυτο: Tue, 16.06.2015 03:40 h Feucht, Germany The shipment has been processed in the destination parcel center

Πως μπορω να αναζητησω τη τυχη του πακετου?

Απάντηση: Μεταφορικές εταιρείες - Ταχυδρομεία

Δεν έχει φτάσει ακόμη στην Ελλάδα; Οδικώς έρχεται. Θα στο παραδώσει λογικά η ΕΛΤΑ courier.

Last edited:
κοιτα αν εχει φυγει με DHL ..θα κανεις οτι και εγω. θα παρεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων στο Ελληνικο παραρτημα.
Για να σου δωσουν τον ενο αριθμο ανιχνευσης.
Μολις τα δεματα ερθουν ελλαδα, παιρνουν νεους αριθμους

κοιτα αν εχει φυγει με DHL ..θα κανεις οτι και εγω. θα παρεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων στο Ελληνικο παραρτημα.
Για να σου δωσουν τον ενο αριθμο ανιχνευσης.
Μολις τα δεματα ερθουν ελλαδα, παιρνουν νεους αριθμους

ρε γαμωτο προ ημερων ειχα πετυχει στο site της deutschepost ενα link που μετετρεπε το tracking σε international. Οποτε σε προηγουμενο πακετο ειχα βρει ετσι ακρη.
σπαω το κεφαλι μου να το βρω παλι

Θενκς παντως για τις απαντησεις.

πηρα τηλ ταχυμεταφορες ελτα κ μου ανεφεραν πως λογο απεργιας των Deutsche Post παρατηρουνται τεραστιες καθυστερησεις σε αφιξεις δεματων.
Υπομονη λοιπον.

11 ημέρες έκανε δέμα από banggood για Αθήνα!

Εξεπλάγην θετικά!

Οταν ειχα παρει τον S41 , ειχε ερθει σε 10 μερες απο την αποστολη , στα χερια μου (!!!) , που μενω και Κρήτη (οποτε "άργησε" 2 μερες)....

Με το απλό, να φανταστείς ότι φορτιστή παρήγγειλα από το gearbest διότι ήταν λίγο φθηνοτερος και τώρα θα περιμένω μέρες μέχρι να έρθει.

Για δώρο τα πήρα.

Τέσσερις διαφορετικές παραγγελίες από 2.32$ έως 9.98$ χωρίς tracking από banggood και έκαναν από 12 έως 14 ημέρες από τη μέρα της παραγγελίας να έρθουν στα χέρια μου...και μένω Κρητη, Ηρακλειο. Και το παράδοξο: Παρηγγειλα στις 19 Σεπτεμβρη έναν manker u11 για λογαριασμό φίλου με δωρεάν tracking λόγω του ότι είναι άνω των 25$ ή παραγγελία και όχι μόνο δεν παρέλαβα αλλά σύμφωνα με το tracking το δέμα βρίσκεται κάπου στην Κίνα ακόμα........
Από Gearbest παρατηρώ ότι παραλαμβανω από 16 έως 23 ημέρες το αργότερο από τη μέρα της παραγγελίας και με tracking και χωρίς.
Γενικά το τελευταίο διάστημα το shipping έχει γίνει πολύ γρήγορο γενικά.

Τελικά παρέλαβα σήμερα τον u11 που είχα παραγγείλει για φίλο, μετά από 21 ημέρες από την παραγγελία, δηλαδή εντός του σύνηθες χρόνου παράδοσης.

Το ωραίο τώρα: Αυτός ο φακός, μεσα στο σπίτι που τον τεσταρα είναι αισθητά πιο φωτεινός από τον δικό μου στο turbo mode και έχει και πιο συγκεντρωμένη δέσμη. Εννοείται βέβαια ότι η απόχρωση είναι ίδια, η 1Α. Μάλιστα είναι ο τρίτος u11 που παραλαμβάνω και θυμάμαι ότι και ο δεύτερος που είχα πάρει πάλι για λογαριασμό φίλου πριν 4 μήνες, ήταν ακριβώς ίδιος με τον δικό μου. Μήπως ή manker άλλαξε-βελτίωσε το λεντακι και το κάτοπτρο χωρίς να το ανακοινώσει; Τι να υποθέσω;

Απίθανα αλλά και ευχάριστα πράγματα... Σημειώστε ότι έγινε ακριβώς το ίδιο και με προηγούμενο δεματάκι πριν 15 μέρες. Από FastTech και τα δυο με Singapore Post.

Capture_2016-11-08-11-15-35_zpsgpijliuu.jpg

Ειναι ευχάριστο να συμβαινουν τετοια ...

Και μια ερωτηση εκ μερους μου . Δεματακι απο αμερικη , εφυγε στις 2/11 απο αεροδρομιο στο Chicago και σημερα μου βγαζει με το tracking της USPS οτι εφτασε Πολωνια ?!
Στο site του Ελτα , εχει βγαλει οτι δοθηκε στο ταχυδρομειο , και οτι πεταξε απο Chicago αλλα μεχρι εκει . Τι παιζει ?

ευκολο... ο μικρος ογκος αμερικη ελλαδα, τους κανει να τα στελνουν αλλου μεσα στην ευρωπη και μετα εδω..
(θεμα πτησεων και συλλογης)

το ζητημα ειναι μηκατσει καμμια απεργια / τρομοκρατικη γιατι τοτε ξεφορτωνονται οπου ναναι και τα απλα χανονται/ξεχνιουνται

Μπα ειναι μεγαλο πακετο ...
Να μην εχω παρατράγουδα με τελωνειο φοβαμαι , αλλα τι να κανω , αν κατσει εκατσε .

ΥΓ τωρα εγραψε Departed απο Πολωνια

Μπα ειναι μεγαλο πακετο ...
Να μην εχω παρατράγουδα με τελωνειο φοβαμαι , αλλα τι να κανω , αν κατσει εκατσε .

ΥΓ τωρα εγραψε Departed απο Πολωνια

Και τα πολυυυ ευχαριστα νεα , οτι η πολωνια ηταν ο (λάθος) προορισμος .......... και τωρα γυρισε παλι πισω Αμερική :furious3: