Μετακινήσεις Θεμάτων??

Status
Not open for further replies.
Από ότι παρακολουθώ, στη μουσική κατηγορία οι παρουσιάσεις είναι κατά 70% για κλασική μουσική. Αυτό όμως δε σημαίνει πως μου έχει δημιουργήσει αίσθηση "γκέτο" ή κάτι άλλο.

Μακάρι να υπήρχαν άτομα που να γνωρίζουν και άλλα είδη μουσικής για να χαρούμε παρουσιάσεις όπως τις δικές τους. Δεν νομίζω να τους έλεγε κανένας όχι!

Απάντηση: Re: Μετακινήσεις Θεμάτων??

Από ότι παρακολουθώ, στη μουσική κατηγορία οι παρουσιάσεις είναι κατά 70% για κλασική μουσική. Αυτό όμως δε σημαίνει πως μου έχει δημιουργήσει αίσθηση "γκέτο" ή κάτι άλλο.

Μακάρι να υπήρχαν άτομα που να γνωρίζουν και άλλα είδη μουσικής για να χαρούμε παρουσιάσεις όπως τις δικές τους. Δεν νομίζω να τους έλεγε κανένας όχι!

Jim υπάρχουν και οι Νεες Κυκλοφορίες-Ενημέρωση πού μονον ´κλασσικούρια´δεν είναι...Μάλιστα έχω διαπιστώσει πώς πολλά albums παρουσιάζονται νωρίτερα εδώ παρά σε εφημερίδες ή ειδικά περιοδικά.
Οι παρουσιάσεις έχουν κλασσική και τζάζ και τούς Παναγιωτίδη-Ντόκ -Νikos F.απο μιά κατηγορία μόνοι τους.
Ακατάταχτοι.:flipout::flipout::flipout:
Να μην ξεχάσω Κουν.,Ιωάννου,Stelios pap... καί πολλούς άλλους...
Καθείς και τά κολλήματά του,με την καλή έννοια βεβαίως-βεβαίως.

και όμως ...
οι άνθρωποι που γράφουν, έχουν περάσει και έχουν προσκυνησει όλα τα είδη μουσικής και εξακολουθούν να θέλουν να τα ακούν, άσχετα αν πλέον τους εκφράζει η κλασική ή θέλουν να εξωτερικεύσουν συναισθήματα με αυτήν

Re: Απάντηση: Μετακινήσεις Θεμάτων??

Φανταζομαι οτι δε σας πειραζει να καταθεσω την αποψη μου ε? Επειδη καθαρα απο περιεργεια τα διαβασα και τα δυο θεματα, εχω να πω οτι, ενταξει, οι περισσοτεροι εδω μεσα μαλλον δεν ακουτε τετοια μουσικη αλλα ειστε περισσοτερο ψαγμενοι. Πως ομως χαρακτηριζετε σκουπιδι και μετριοτητα καποιον? Ο Νοτης μπορει να μην αρεσει σε σας και να ειναι για εσας ενα σκουπιδι/σκυλι, για αλλους ομως θεωρειται απο τους καλυτερους. Δικαιωμα τους δεν ειναι?

Απο οσο βλεπω επικρατει μια αποψη του οτι οποιος ακουει τετοια μουσικη ειναι μετριος (?) ενω οι υπολοιποι που ακουτε πιο ψαγμενες μουσικες ειστε ανωτεροι (?) η πιο μαγκες (?) η καλυτεροι (?) η δε ξερω τι...(?)

Οταν λοιπον λετε οτι ενταξει με τις μετριοτητες αλλα το χρυσαφι της μουσικης ειναι αλλου που ακριβως αποσκοπειτε? Στο να δειξετε τις μουσικες σας γνωσεις? Στο να προσβαλετε το μελος που ακουει τετοια μουσικη? Στο να δειξετε οτι ειναι κατωτερος/λαικος/δεξερωτι αυτος που ακουω κατα εσας παντα, λαικη μουσικη? Δε ξερω τι παρελθον εχει το μελος fedra και δε με ενδιαφερει καθολου, αλλα καπως ετσι ξεκινανε τα flames.

Προσωπικα αν η μουσικη κατηγορια ηταν το πρωτο μερος που θα κοιτουσα στο club, και εβλεπα τετοια θεματα και τετοιες αντιδρασεις, το σιγουρο ειναι οτι θα εφευγα.

Εννοειται οτι τα λεω φιλικα ολα αυτα, αλλωστε δε ξερω κανεναν απο εσας και δεν εχω λογο να σας επιτεθω. Ειναι μερικες σκεψεις που μου ερχονται στο μυαλο διαβαζοντας τετοια θεματα. Συγγνωμη αν ενοχλησα καποιους. Φιλικα παντα.

(Και...αληθεια...γιατι τετοια θεματα οπως του Νοτη δε θα επρεπε να ειναι στην ενοτητα? Δεν ειναι φασιστικο αυτο?)

Edit: Με τι κριτηρια αποφασιζετε ποια μουσικη αξιζει και ποια οχι? Μαλλον με προσωπικα κριτηρια.

Προφανως δεν υπαρχουν αντικειμενικα κριτιρια για να αξιολογισει καποιος τη μουσικη. Αν καποιος ακουει την Καλομοιρα ισως (ΙΣΩΣ) καποτε να φτασει και και στον steve reich. Το αντιθετο δεν προκειται να γινει ΠΟΤΕ. Σου κανει αυτο το επιχειρημα?

Προσωπικα θεωρω οτι ο Notis (:grinning-smiley-043) απευθυνεται σε διποδα και δεν εχει καμια θεση να παρουσιαζεται στην μουσικη κατηγορια διπλα σε σοβαρα κειμενα. Και πεστε με και φασιστα ή οτι αλλο νομιζετε.

Καποτε πρεπει να παρει τελος αυτη η υποθεση. Για τη μουσικη ΔΕΝ γινετε να γραφουν ολοι. Ας καταλαβετε οτι εδω δεν ειναι ο χωρος που μπορει να μπαινει ο καθενας και να γραφει τη μ@λακια του.
Να παει αλλου ......

και όμως ...
οι άνθρωποι που γράφουν, έχουν περάσει και έχουν προσκυνησει όλα τα είδη μουσικής και εξακολουθούν να θέλουν να τα ακούν, άσχετα αν πλέον τους εκφράζει η κλασική ή θέλουν να εξωτερικεύσουν συναισθήματα με αυτήν

Είμαι 100% μαζί σου.
Άλλωστε την μουσική παιδεία την αποκτάς όταν έχεις γνώση και εμπείρια σφαιρική. Απλά μίλησα για τις παρουσιάσεις.

Re: Απάντηση: Re: Μετακινήσεις Θεμάτων??

Jim υπάρχουν και οι Νεες Κυκλοφορίες-Ενημέρωση πού μονον ´κλασσικούρια´δεν είναι...Μάλιστα έχω διαπιστώσει πώς πολλά albums παρουσιάζονται νωρίτερα εδώ παρά σε εφημερίδες ή ειδικά περιοδικά.
Οι παρουσιάσεις έχουν κλασσική και τζάζ και τούς Παναγιωτίδη-Ντόκ -Νikos F.απο μιά κατηγορία μόνοι τους.
Ακατάταχτοι.:flipout::flipout::flipout:
Να μην ξεχάσω Κουν.,Ιωάννου,Stelios pap... καί πολλούς άλλους...
Καθείς και τά κολλήματά του,με την καλή έννοια βεβαίως-βεβαίως.

+1

Όλοι ένας και ένας που χαιρόμαστε να τους διαβάζουμε!

Προφανως δεν υπαρχουν αντικειμενικα κριτιρια για να αξιολογισει καποιος τη μουσικη. Αν καποιος ακουει την Καλομοιρα ισως (ΙΣΩΣ) καποτε να φτασει και και στον steve reich. Το αντιθετο δεν προκειται να γινει ΠΟΤΕ. Σου κανει αυτο το επιχειρημα?

Προσωπικα θεωρω οτι ο Notis (:grinning-smiley-043) απευθυνεται σε διποδα και δεν εχει καμια θεση να παρουσιαζεται στην μουσικη κατηγορια διπλα σε σοβαρα κειμενα. Και πεστε με και φασιστα ή οτι αλλο νομιζετε.

Καποτε πρεπει να παρει τελος αυτη η υποθεση. Για τη μουσικη ΔΕΝ γινετε να γραφουν ολοι. Ας καταλαβετε οτι εδω δεν ειναι ο χωρος που μπορει να μπαινει ο καθενας και να γραφει τη μ@λακια του.
Να παει αλλου ......

Είσαι λιγάκι ακραίος.

λιγάκι ???

αν γραφόταν κάτι ανάλογο π.χ για τους της κλασσικής -και όχι μόνο- τι θα γινόταν ?

δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά κάπου νομίζω οτι τα μπερδεύετε τα πράγματα .............

δεν είναι ζώα όσοι ακούν σκυλάδικα μην τρελαίνεστε !

Νομίζω ότι η συζήτηση περί θεματολογίας της Μουσικής κατηγορίας έχει ήδη εξαντληθεί σε προηγούμενα θέματα. Αν κάποιος έχει κάτι διαφορετικό να προσθέσει, ας τα αναζητήσει ή ας στείλει κάποιο μήνυμα στους αρμόδιους διαχειριστές.

Ας μείνουμε στο προκείμενο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετακινήσεις Θεμάτων??

Να παει αλλου ......

Ωραιότατος... :SFGSFGSF:

Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε.... :frown: :frown:

Να παει αλλου ......

προσβλητικοτατος
και καλο θα ηταν το μηνυμα σου να παει στα σκουπιδια διτι δεν τιμα καθολου ουτε το avclub ουτε την ελευθερια εκφρασης και διακινησεως αποψεων

εγώ θα ήθελα να παραμείνει Larry να έχουν άποψη όλα τα μέλη της μουσικής για το κείμενο ..
όχι για να κριθεί ο συντάκτης, αλλά για να μας πούν βρε αδερφέ αν συμφωνούν, αν διαφωνούν, τι πιστεύουν, κάτι βρε παιδί μου...........................

υ.γ πάντως είναι ντροπή για το φόρουμ να υπάρχουν τέτοιου είδους απόψεις !
πραγματικά ντροπή.

γιατί οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας που άκουγαν ότι άκουγαν τελικά και όχι κλασσική ή άλλου είδους ποιοτική μουσική ήταν δίποδα ...............

Επαναλαμβάνω κάτι που έγραψε ο Σπύρος ο Σούρλας που είναι αλήθεια και ελπίζω μερικοί Ευαγγελιστές της Ευγένειας και της Δημοκρατίας να το σκεφτούν ΣΟΒΑΡΑ!

Υπήρξε στο παρελθόν θέμα για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο που έκανε τρομερές θεάσεις και υψηλότατη συμμετοχή πολλών σελίδων κειμένου, χωρίς το παραμικό παρατράγουδο. Μάλιστα το θέμα έκλεισε με αρκετή δόση υγειούς χιούμορ χωρίς κανένας να νοιώσει προσβεβλημένος μέσα στην καθ'όλα αρμονικότατη συζήτηση.

Λέει κάτι αυτό ή στο βρόντο μιλάμε?

Last edited:
Κάτσε ρε Κώστα τώρα, τι μου λές; Τι Ευαγγελιστές της Ευγένειας και της Δημοκρατίας μου λές τώρα;
Αυτό που έγραψε ο Σπύρος - και συμφωνώ απόλυτα - έχει καμιά σχέση με το εμετικό κείμενο που γράφτηκε παραπάνω;
Ή ότι είναι από την πλευρά μας το περνάμε στο ντούκου;

Το (κάθε) φόρουμ έχει ένα χαρακτήρα, μια αισθητική που ο καθένας εύκολα μπορεί να διακρίνει. Και η αισθητική ή ο χαρακτήρας του avclub δεν περιορίζονται στην κλασσική μόνο. Υπάρχει μεγάλη γκάμα μουσικών παρουσιάσεων. Αν κάποιος θέλει να γράψει εδώ για την Άντζελα Δημητρίου πχ, εκ των προτέρων πρέπει να γνωρίζει πως κάνει κάτι παράταιρο. Σκεφθέίτε κάποιον που μας ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και μας φιλοξενεί. Θα μπούμε δηλαδή στο δωμάτιο και θα το αλλάξουμε και θα το διακοσμήσουμε με τα δικά μας γούστα, αγνοώντας τον οικοδεσπότη και, αν αυτός διαφωνεί ή δεν δέχεται τα γούστα μας θα τον πούμε και αντιδημοκρατικό? Αν κάποιος θέλει να μιλήσει για τραγουδιστές και πίστες, υπάρχουν εκατοντάδες fora και sites στο διαδίκτυο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να γράψει εδώ και να πρέπει ντε και καλά να γίνει και αποδεκτό. Και, φίλε PETRAN, (παρ'ότι δεν υιοθετώ χαρακτηρισμούς για δίποδα, ή δεν θα τους εξέθετα ποτέ δημόσια τέτοιους χαρακτηρισμούς) μην παρομοιάζεις τον Σφακιανάκη με αυτά που μεγάλωσαν οι παπούδες και οι πατεράδες μας. Μην βάλουμε τώρα τα ψώνια στο ίδιο σακί με τον Τσιτσάνη...

Υπενθυμίζω ότι το θέμα άνοιξε για άλλο λόγο.

Το τι συμβαίνει στη Μουσική δεν έχει θέση εδώ και επιπλέον οι απαντήσεις έχουν ήδη δοθεί. Αν δεν σας καλύπτουν, τα παράπονά σας στους διαχειριστές ή σε εμένα.

Επίσης, να παρακαλέσω να μετριαστούν ακραίες τοποθετήσεις, καθότι περισσότερο εκθέτουν παρά ενισχύουν την άποψη που υποστηρίζουν.

Τέλος, να επαναλάβω ότι αν σας προσβάλλει κάποιο post, προτιμότερο είναι το κουμπάκι "report". Ανοίγοντας διάλογο δίνετε αξία.

Last edited:
Μπάμπη καθόλου δεν εννοούσα την άποψη του Τζιμάκου στα περί ευγένειας κλπ.

Μιλάω πάντα για τη πρόθεση που έχει ένα μέλος όταν γράφει. Τελευταία στη Μουσική Κατηγορία οι προθέσεις ήταν διαφορετικές από εκείνες που έδειχνε η βιτρίνα. Δυστυχώς με την ανοχή και υπεράσπιση των δήθεν "Δημοκρατικών" το παρατράγουδο συνεχίζεται...

Status
Not open for further replies.