Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Εμένα μου αρέσουν περισσότερο οι Judas Priest . :ernaehrung004:
Α ναί ??
Μόλις σε βρώ θα ´φάς´Load και Reload από τούς άλλους.....
Σάμπως ακούμε και τίποτα κοινό??
Πλήν Balakirev:Banane0::Banane0:
Εμένα μου αρέσουν περισσότερο οι Judas Priest . :ernaehrung004:
Α ναί ??
Μόλις σε βρώ θα ´φάς´Load και Reload από τούς άλλους.....
Σάμπως ακούμε και τίποτα κοινό??
Πλήν Balakirev:Banane0::Banane0:
Από ότι παρακολουθώ, στη μουσική κατηγορία οι παρουσιάσεις είναι κατά 70% για κλασική μουσική. Αυτό όμως δε σημαίνει πως μου έχει δημιουργήσει αίσθηση "γκέτο" ή κάτι άλλο.
Μακάρι να υπήρχαν άτομα που να γνωρίζουν και άλλα είδη μουσικής για να χαρούμε παρουσιάσεις όπως τις δικές τους. Δεν νομίζω να τους έλεγε κανένας όχι!
Από ότι παρακολουθώ, στη μουσική κατηγορία οι παρουσιάσεις είναι κατά 70% για κλασική μουσική. Αυτό όμως δε σημαίνει πως μου έχει δημιουργήσει αίσθηση "γκέτο" ή κάτι άλλο.
Φανταζομαι οτι δε σας πειραζει να καταθεσω την αποψη μου ε? Επειδη καθαρα απο περιεργεια τα διαβασα και τα δυο θεματα, εχω να πω οτι, ενταξει, οι περισσοτεροι εδω μεσα μαλλον δεν ακουτε τετοια μουσικη αλλα ειστε περισσοτερο ψαγμενοι. Πως ομως χαρακτηριζετε σκουπιδι και μετριοτητα καποιον? Ο Νοτης μπορει να μην αρεσει σε σας και να ειναι για εσας ενα σκουπιδι/σκυλι, για αλλους ομως θεωρειται απο τους καλυτερους. Δικαιωμα τους δεν ειναι?
Απο οσο βλεπω επικρατει μια αποψη του οτι οποιος ακουει τετοια μουσικη ειναι μετριος (?) ενω οι υπολοιποι που ακουτε πιο ψαγμενες μουσικες ειστε ανωτεροι (?) η πιο μαγκες (?) η καλυτεροι (?) η δε ξερω τι...(?)
Οταν λοιπον λετε οτι ενταξει με τις μετριοτητες αλλα το χρυσαφι της μουσικης ειναι αλλου που ακριβως αποσκοπειτε? Στο να δειξετε τις μουσικες σας γνωσεις? Στο να προσβαλετε το μελος που ακουει τετοια μουσικη? Στο να δειξετε οτι ειναι κατωτερος/λαικος/δεξερωτι αυτος που ακουω κατα εσας παντα, λαικη μουσικη? Δε ξερω τι παρελθον εχει το μελος fedra και δε με ενδιαφερει καθολου, αλλα καπως ετσι ξεκινανε τα flames.
Προσωπικα αν η μουσικη κατηγορια ηταν το πρωτο μερος που θα κοιτουσα στο club, και εβλεπα τετοια θεματα και τετοιες αντιδρασεις, το σιγουρο ειναι οτι θα εφευγα.
Εννοειται οτι τα λεω φιλικα ολα αυτα, αλλωστε δε ξερω κανεναν απο εσας και δεν εχω λογο να σας επιτεθω. Ειναι μερικες σκεψεις που μου ερχονται στο μυαλο διαβαζοντας τετοια θεματα. Συγγνωμη αν ενοχλησα καποιους. Φιλικα παντα.
(Και...αληθεια...γιατι τετοια θεματα οπως του Νοτη δε θα επρεπε να ειναι στην ενοτητα? Δεν ειναι φασιστικο αυτο?)
Edit: Με τι κριτηρια αποφασιζετε ποια μουσικη αξιζει και ποια οχι? Μαλλον με προσωπικα κριτηρια.
και όμως ...
οι άνθρωποι που γράφουν, έχουν περάσει και έχουν προσκυνησει όλα τα είδη μουσικής και εξακολουθούν να θέλουν να τα ακούν, άσχετα αν πλέον τους εκφράζει η κλασική ή θέλουν να εξωτερικεύσουν συναισθήματα με αυτήν
Jim υπάρχουν και οι Νεες Κυκλοφορίες-Ενημέρωση πού μονον ´κλασσικούρια´δεν είναι...Μάλιστα έχω διαπιστώσει πώς πολλά albums παρουσιάζονται νωρίτερα εδώ παρά σε εφημερίδες ή ειδικά περιοδικά.
Οι παρουσιάσεις έχουν κλασσική και τζάζ και τούς Παναγιωτίδη-Ντόκ -Νikos F.απο μιά κατηγορία μόνοι τους.
Ακατάταχτοι.
Να μην ξεχάσω Κουν.,Ιωάννου,Stelios pap... καί πολλούς άλλους...
Καθείς και τά κολλήματά του,με την καλή έννοια βεβαίως-βεβαίως.
Προφανως δεν υπαρχουν αντικειμενικα κριτιρια για να αξιολογισει καποιος τη μουσικη. Αν καποιος ακουει την Καλομοιρα ισως (ΙΣΩΣ) καποτε να φτασει και και στον steve reich. Το αντιθετο δεν προκειται να γινει ΠΟΤΕ. Σου κανει αυτο το επιχειρημα?
Προσωπικα θεωρω οτι ο Notisgrinning-smiley-043) απευθυνεται σε διποδα και δεν εχει καμια θεση να παρουσιαζεται στην μουσικη κατηγορια διπλα σε σοβαρα κειμενα. Και πεστε με και φασιστα ή οτι αλλο νομιζετε.
Καποτε πρεπει να παρει τελος αυτη η υποθεση. Για τη μουσικη ΔΕΝ γινετε να γραφουν ολοι. Ας καταλαβετε οτι εδω δεν ειναι ο χωρος που μπορει να μπαινει ο καθενας και να γραφει τη μ@λακια του.
Να παει αλλου ......
Προφανως δεν υπαρχουν αντικειμενικα κριτιρια για να αξιολογισει καποιος τη μουσικη. Αν καποιος ακουει την Καλομοιρα ισως (ΙΣΩΣ) καποτε να φτασει και και στον steve reich. Το αντιθετο δεν προκειται να γινει ΠΟΤΕ. Σου κανει αυτο το επιχειρημα?
Προσωπικα θεωρω οτι ο Notisgrinning-smiley-043) απευθυνεται σε διποδα και δεν εχει καμια θεση να παρουσιαζεται στην μουσικη κατηγορια διπλα σε σοβαρα κειμενα. Και πεστε με και φασιστα ή οτι αλλο νομιζετε.
Καποτε πρεπει να παρει τελος αυτη η υποθεση. Για τη μουσικη ΔΕΝ γινετε να γραφουν ολοι. Ας καταλαβετε οτι εδω δεν ειναι ο χωρος που μπορει να μπαινει ο καθενας και να γραφει τη μ@λακια του.
Να παει αλλου ......
Να παει αλλου ......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.