Μετακομίζω γιατί Χωρίζω και ζητώ την άποψη σας.

Status
Not open for further replies.

Athanasis

AVClub Enthusiast
3 August 2009
927
"Πριν από λίγο χώρισα, δεν έχω πού να πάω
πριν από λίγο χώρισα και σαν τρελός γυρνάω."

Για να μην τα πολυλογώ, πριν από λίγο καιρό με πέταξε έξω και μέ έστειλε πίσω στη Μάνα μου.

Το θέμα είναι ότι πήρα και την περιουσία μου μαζί μου πρίν φύγω, την Panasonic μου την G10 50 ιντσών, τα Dreambox μου, το PlayStation PS3 μου, τους ενισχυτές και τα ηχεία μου.

Μη έχοντας που αλλού να πάω, (τα ενοίκια είναι πολύ βαριά σήμερα), βρήκα μια σοφίτα στο πατρικό μου και σφηνώθηκα εκεί μέσα. Εγκατέστησα επίμονα τα "συστήματα" μου και προσπάθησα να αράξω λίγο μετά από χρόνια.

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η γκρίνια της Μάνας μου για διάφορα ζητήματα την οποία μπορώ και να αγνοήσω. Το θέμα είναι ότι έχει την μανία να μπαίνει στον χώρο μου και να ξεσκονίζει, να μετακινεί και να ανακατεύει τα καλώδια και τα συστήματα μου, πράγμα το οποίο απεχθάνομαι. Της είπα πολλές φορές ότι δεν μου αρέσει να το κάνει αυτό, και ατού αυτή. Κάθε τόσο όταν λείπω βρίσκει ευκαιρία για "καθαριότητες".

Με χαρακτήρισε υλιστή και ότι σκέφτομαι τα "συστήματα" μου παραπάνω απ όσο θαʼ πρεπε.

Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά. Βαρέθηκα να νιώθω ότι κάποιος ανακατεύεται με τα πράγματα μου τα οποία καθαρίζω εγώ προσεκτικά. Απορώ αν ζητώ πολλά από αυτή τη ζωή. Ένα γ. χώρο προσωπικό ζητώ που να πάρει. Πόσο ακριβά πρέπει να πληρώνω για αυτό ...

Τι λέτε;

Last edited:
Είναι στην φύση της μητέρας (ειδικά της εληνίδας που διατηρεί στενότερη σχέση με τα παιδιά της απο άλλες χώρες) να επιδιώκει να μπλέκεται και να ελέγχει την ζωή του γιού. Σε άλλο βαθμό και "επικινδυνότητα" κάθε μία, αλλά όσο της δίνεται η δυνατότητα θα το κάνει. Απο την στιγμή βέβαια που ζείς στο ίδιο σπίτι, αυτή η ευκαιρία είναι και πιό ευκολη. Και δεν μπορείς να βάλεις κλειδαριά να απαγορεύεις και την είσοδο...
Αν σε απασχολεί τόσο και έχεις την δυνατότητα να το κάνεις, να μετακομίσεις. Είτε η μία είτε η άλλη θα πρέπει να κάνεις έναν συμβιβασμό. Διαλέγεις ποιόν προτιμάς και πράτεις αντίστοιχα!

Καλή τύχη φίλε μου!

Τα λέω, γιατί σε παρόμοια κατάσταση βρίσκομαι και εγώ. Δεν χωρισα βέβαια ακόμα μικρούλης είμαι, αλλα γύρισα στο πατρικό μου πρόσφατα μετά απο 8 χρόνια φοιτητής που έμενα μόνος μου. Απο ένα σπιτι 100τμ και την πλήρη απουσία ελεγχου βρέθηκα σε μία σοφίτα 4χ5 και τα μισά μου πράγματα σε κούτες γιατί δεν χωρούσαν αλλου. Και παρόλο που δεν έχω ούτε απαγορεύσεις ούτε τπτ τέτοιο, η κριτική της μάνας σε ότι κάνω είναι παρούσα. Διακριτική πάντα αλλα διαπεραστική όπως είναι πάντα. Βέβαια όπως σε όλα τα πράγματα εμείς οι ίδιοι προκαλούμε τα προβλήματά μας. Αν δεν είχα καθυστερήσει το πτυχίο 2χρόνια δεν θα είχε να με κριτικάρει αν διαβάζω αρκετά. Και ανάλογα στα υπόλοιπα...

Last edited:
Κλειδώνεις την πόρτα και τέλος;)

H μάνα έχει πάντα αντικλείδι.
Εμένα με σώνει ότι η σοφίτα είναι 2 ορόφους πάνω από τη μάνα, και βαριέται να ανεβαίνει.
Στην αρχή πήγε να κάνει κάτι αστεία με γλάστρες και φυτά (γιατί ως γνωστόν ένας κάκτος απορροφά την ακτινοβολία της οθόνης κλπ), αλλά μετά από κανά 2 καφέδες ξεράθηκαν και ηρέμησα.

Last edited:
Έχοντας την ίδια εμπειρία πριν από αρκετά χρόνια η λύση ήταν μία και δούλεψε.

Μια κουβεντούλα του στυλ, μάνα....σε αγαπάω σε λατρεύω αλλά θέλω το χώρο μου, μη με αναγκάσεις να ψάξω για δικό μου διαμέρισμα !!!!!

Απλά πράγματα, ούτε νεύρα ούτε τσακωμοί. Μη ξεχνάς ότι και 70 να φτάσεις (και μακάρι ακόμα και τότε να ζει η μάνα σου) θα είσαι το μωρό της....

Xεχε, πολυ σωστο νημα. Εχει απασχολησει ολους μας το θεμα. Φιλε η λυση ειναι ΜΟΝΟ μια. Ψιλοκαθαριζε τα μονος σου. ΟΚ, δε θα τα κανεις οπως τα θελει η μανα, αλλα δε θα της δινεις το αλλωθι του "αν δεν τα καθαρισω εγω θα σε φανε οι κατσαριδες" κτλ. Ειναι δυσκολη η κατασταση σου, το ξερουμε ολοι, αλλα παλεψε το.:a0210:

... και μη ξεχνάς... ο μεγαλύτερος εφιάλτης της μάνας είναι τα καλώδια ...

π.χ. όταν το ξεκίνησα και ήταν κάπως έτσι...
pict0360nv0.jpg

με το ζόρι το άντεχε το εγκεφαλικό...

Ακολουθώ πάντα το όνειρό μου, Ανεξαρτήτως κόστους.
Φερ'ειπείν, δεν φαντάζομαι την κατάληξη που θα είχαν τα Μουσικά μου γούστα,
αν τα μοιραζόμουν με το άλλο φύλο...

Ευκαιρίας δοθήσης από το άδοξο τέλος (κάθε τέλος και μιά καινούργια αρχή!), γιά ανασυγκρότηση σε βάσεις που διέπονται από τις δικές σου αρχές. -bye-

Re: Απάντηση: Μετακομίζω γιατί Χωρίζω και ζητώ την άποψη σας.

Ακολουθώ πάντα το όνειρό μου, Ανεξαρτήτως κόστους.
Φερ'ειπείν, δεν φαντάζομαι την κατάληξη που θα είχαν τα Μουσικά μου γούστα,
αν τα μοιραζόμουν με το άλλο φύλο...

Ευκαιρίας δοθήσης από το άδοξο τέλος (κάθε τέλος και μιά καινούργια αρχή!), γιά ανασυγκρότηση σε βάσεις που διέπονται από τις δικές σου αρχές. -bye-

+10000000
Ευκαιρία για μια Νέα Αρχή,try it and you will feel:award:..!

ή κλειδωνεις(εννοειται αλλαζεις κλειδαρια,δεν ειναι και τιποτα δυσκολο) ή μενεις μονος σου,ετσι απλα,δυστυχως σ'αυτη τη ζωη και σ'αυτο το Συμπαν,δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα οπως τα θελουμε!

Μπορείς να νοικιάσεις μια γκαρσονιέρα και να την κάνεις play room. Φρόντισε μόνο να πάρεις καναπέ κρεβάτι για όταν το play γίνεται με δύο άτομα...

Ζήτα συγνώμη από τη γυναίκα σου (είμαι σίγουρος ότι έφταιγες), γονατιστός και με λουλούδια στο χέρι, και γύρνα σπίτι σου...

Κερδίζεις και λίγο χρόνο, ώσπου να βρείς ένα καλό διαμερισματάκι να μείνεις :D

-bye-

τυχερός ο φίλος γλύτωσε,εγώ πάλι έχω δικό μου δωμάτιο και έχω ησυχάσει από την γυναίκα μου,αλλά βρήκα τον μπελά μου με τον υιό μου που χώνετε μέσα και δεν λέει να βγει.
φιλέ μου πες της μαμάς ότι είσαι χάλια στην ψυχολογία,και κάθε φορά που μπαίνεις στην σοφίτα μου με στεναχωρείς ακόμα περισσότερο,για αυτό έρωτα της ζωής μου και η ποιο λατρεμένη και ομορφότερη γυναίκα του κόσμου σε παρακαλώ να μην μπαίνεις μέσα.:idea:

Αντί να κάνεις τα κουμάντα σου σαν άντρας, φορτώθηκες στη μαμά και ζητάς ψυχολογική βοήθεια από το internet; Το γαμάτο είναι ότι οι υπόλοιποι "συμβουλεύουν" κανονικά! Που ζούμε ρεεεε...

Αλλά αφού ζήτησες γνώμες, η δική μου είναι να πουλήσεις τα "συστήματα" σου κανα χιλιάρικο, και να πιάσεις μια γκαρσονιέρα να μην έχεις κανένα στο κεφάλι σου.

Το θέμα είναι μάλλον για την Αννίτα Πάνια, παρά για το avclub...

Εγώ συμφωνώ με τον Dimitris__. Δεν μπορεί κάποιος να "φορτώνεται" στους δικούς του και να μην δέχεται την γκρίνια της μάνας και την κριτική του πατέρα. Στο κάτω-κάτω σπίτι τους είναι και όπως και να το κάνουμε είσαι φιλοξενούμενος (μετά από κάποια ηλικία). Από αυτά που λες, δεν βλέπω να εγκαταστάθηκες εκεί προσωρινά.
Μήπως θα πρέπει να βρεις μια γκαρσονιέρα;

Για καθήστε ρε παιδιά!!!!!!!!!!!

Ξέρετε εσείς την κατάσταση του καθενός και κρίνετε με κουβέντες του στυλ τι σόι άντρας είσαι ????

Ο άνθρωπος ζήτησε μια γνώμη και εμείς πρέπει να κράξουμε για τα @@@@ που κατά την κρίση σας δεν έχει ?????

Διαβάζοντας αυτά ... καταλαβαίνεις γιατί μια γυναίκα δεν μπορεί να βρει άντρα ή χωρίζει !!!! :frusty:

Status
Not open for further replies.