Μετακομίζω γιατί Χωρίζω και ζητώ την άποψη σας.

Status
Not open for further replies.
Δυστυχώς οι ανθρώπινες σχέσεις περνάνε κρίση.

Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε πολλές σελίδες αν υπήρχε διάθεση για σοβαρή συζήτηση.

Σήμερα έχουμε στην διάθεσή μας τους περισσότερους τρόπους επικοινωνίας και παρ' όλα αυτά είμαστε πιο αποξενωμένοι απο ποτέ.

Ακόμα και απο τους δικούς μας ανθρώπους.

η εισβολη της καθε μανας στον προσωπικο μας χωρο..οταν μενουμε στο ιδιο σπιτι..δεν ειναι παρα αφορμη για να τονισει την παρουσια της..γιατι νιωθει οτι της βγαλαμε απο σημαντικη προτεραιοτητα στην ζωη μας ...ισως αν διναμε λιγο απο το χρονο μας..να καθομαστε μαζι της..σε ενα κοινο χωρο..σαλονι(για ενα καφε)..κουζινα (την ωρα του φαγητου)..και να κουβεντιαζαμε μαζι της να αισθανοτανε την παρουσια μας διπλα της.. τετοιες συμπεριφορες ηλικιωμενων γονιων..μου θυμιζουν αντιστοιχες συμπεριφορες παιδιων που επειδη δεν τα δινουμε την προσοχη που θα θελαν..προσπαθουν με αλλους τροπους να μας τραβηξουν την προσοχη...κανουν φασαρια, ανακατευονται σε πραγματα δικα μας...με λιγα λογια ολα αυτα ειναι σαν να μας λενε..εεε κοιταξε με..ειμαι και εγω εδω..μιλα μου..δειξε μου ενδιαφερον!

εγω θα ελεγα στον θαναση φιλο μας..να προσπαθησει να καταλαβει γιατι το κανει αυτο η μητερα του..και αν αντιλειφθει..πως εχει αναγκη για λιγο χρονο να ασχοληθει ο γιος της μαζι της..δωστης χρονο εξω απο τον προσωπικο σου χωρο..και νομιζω πως σιγα σιγα θα σταματησει...

Οι απόψεις που αφορούν ένα πολύ προσωπικό θέμα του φίλου Athanasis καταγράφηκαν, το νήμα κλειδώνει.

Last edited:
Status
Not open for further replies.