Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots

Λιγότερο από έναν μήνα απέμεινε για την κυκλοφορία του πιο αναμενόμενου τίτλου στο Playstation 3.

Screenshots

mgs4-japanevent-8.jpg

mgs4-japanevent-9.jpg

Πηγή: metalgearsolid4.net & GameWatch

Attachments

• mgs4-japanevent-1.jpg
    mgs4-japanevent-1.jpg
    42.4 KB · Views: 10
  • mgs4-japanevent-2.jpg
    mgs4-japanevent-2.jpg
    42.1 KB · Views: 9
  • mgs4-japanevent-3.jpg
    mgs4-japanevent-3.jpg
    53 KB · Views: 8
  • mgs4-japanevent-4.jpg
    mgs4-japanevent-4.jpg
    43.2 KB · Views: 7
  • mgs4-japanevent-5.jpg
    mgs4-japanevent-5.jpg
    42.7 KB · Views: 10
Last edited:
Πάντως COD4 killer ούτε αυτό ειναι!!! τουλάχιστον από το beta ,βαρέθηκα την ζωή μου στα 10 λεπτά παιχνιδιού...μετά το έσβησα..

Σάκη δεν έχουνε ανακοίνωση ακόμα τι επιπλέον θα έχει το online κομμάτι,όντως δύσκολη περίοδος!

Προσωπικά θέλω να ξανά ζήσω το offline, από τις καλύτερες στιγμές που είχα στο Video Gaming!

Σάκη δεν έχουνε ανακοίνωση ακόμα τι επιπλέον θα έχει το online κομμάτι,όντως δύσκολη περίοδος!

Προσωπικά θέλω να ξανά ζήσω το offline, από τις καλύτερες στιγμές που είχα στο Video Gaming!

John ...είδωμεν! Δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ MGS και το beta δεν με ενθουσίασε. Φυσικά μέχρι να δω τελικό προιόν δεν κρίνω...

John ...είδωμεν! Δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ MGS και το beta δεν με ενθουσίασε. Φυσικά μέχρι να δω τελικό προιόν δεν κρίνω...

Μην κάνεις το λάθος και το συγκρίνεις με το online(η Konami έχει να φάει πολλά καρβέλια για να μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη δικτυακή εμπειρία),το offline είναι σε άλλη διάσταση!

Πάντως COD4 killer ούτε αυτό ειναι!!! τουλάχιστον από το beta ,βαρέθηκα την ζωή μου στα 10 λεπτά παιχνιδιού...μετά το έσβησα..

Γούστα είναι αυτά.Εμένα μου άρεσε το online της beta.To COD4 καλό αλλά λίγο RAMBO κατάσταση όπως και τα περισσότερα πρώτου προσώπου.Καιρός για κάτι διαφορετικό.

Η Kojima Productions έδωσε στη δημοσιότητα 23 νέα απολαυστικά screenshots για το MGS4.

screen019.jpg

screen020.jpg

screen021.jpg

screen022.jpg

screen023.jpg

screen024.jpg

screen025.jpg

screen026.jpg

screen027.jpg

screen028.jpg

Πηγή: metalgearsolid.org

Το MGS4 δεν θα ειναι το τελυταιο οπως ανακοινωθηκε..

Θα ειναι ομως οπως χαρακτηριστικα υποθηκε,

"το τελυταιο για τον κουρασμενο πια Snake.."

:frown:

Το MGS4 δεν θα ειναι το τελυταιο οπως ανακοινωθηκε..

Θα ειναι ομως οπως χαρακτηριστικα υποθηκε,

"το τελυταιο για τον κουρασμενο πια Snake.."

:frown:

Εκτος και βρουν τρόπο να τον κλωνοποιήσουν και να τον κανουν παλι νεο όπως ηταν στο Metal Gear 1.... :flipout:

Μάλιστα, έχει βυθιστεί στις σκέψεις του για το Metal Gear Solid 5 όπου κάτι καινούργιο σκέφτεται να δημιουργήσει...

Το Metal Gear Solid 4 θα χρειάζεται 4.5G χώρο στον σκληρό δίσκο.

Attachments

• 2514284140_256956e4ee_b.jpg
    2514284140_256956e4ee_b.jpg
    91.1 KB · Views: 15
Ενταξει... Μια χαρα ειναι.... Κι αλλα παιχνιδια οπως το Devil may cry 4, κλπ χρειαζονται τοσο...

Στις φημες πριν φτιαχτει το παιχνιδι υπηρχαν εικασιες ότι θα χρειαζεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8-12 GB στο σκληρο για να δουλεψει και να φορτωσει ικανοποιητικά....:drummer:

Υπαρχουν φημεσ σε πολλα forum του εξωτερικου που λενε για εκδοση τα Χριστουγεννα στο 360!!Καποιοι λενε και για επιβεβαιομενες..Ειδωμεν..:singer:

4.5G, για τα 9 ωρες βιντεο μαλλον.

9 ώρες βίντεο HD ανάλυσης 720p, με πολυκάναλο ήχο ΜΟΝΟ 4,5GB ???

Δε νομίζω... Μαλλον καποια αρχεια βοηθητικα του παιχνιδιου θα ειναι για να ΜΗΝ αργει να φορτωσει πολλή ωρα απο το δισκακι όταν υπαρχει μεταβαση σκηνων, και να γινεται πιο γρηγορα το Loading...

Τα αρχεια βιντεο θα τα παιζει κανονικά απο το δισκάκι πιθανόν, όπως γίνεται και όταν βλέπουμε μια ταινια Blu-Ray... :a0210: