Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το παιχνίδι να τρέχει τελικά στα 1080p

EDGE score : 8

Το παιχνιδι ειναι για τουλαχστον 10+ , ειναι απολυτως λογικο που του βαζουν χαμηλοτερο βαθμο απο οτι αξιζει επειδι ειναι αποκλειστικοτητα του PS3 ΜΟΝΟ (τι κριμα για μερικους μερικους..) ενω το GTA4 π.χ. ειναι μουλτι πλατφορμ γιαυτο και πηρε το 10.

..και 2 να του βαλουν ολοι θα το παρουν.

Πιστευω το 8 ειναι πολυ καλη βαθμολογια για το EDGE.Ειναι απο το πιο αυστηρα στα reviews..Και φιλε μου δε νομιζω να ισχυει αυτο που λες γιατι στο HALO3 που και αυτο αποκλειστικο ηταν, εβαλε 10(λιγο κουλο αλλα τεσπα..)..Και το παιχνιδι(MGS4) σιγουρα δεν ειναι για 10..Και το λεω εγω που ειμαι απο τους μεγαλυτερους fans του..Γραφικα μετρια και gameplay το ιδιο..
Αλλα βεβαια ισχυει και αυτο που λες οτι οποιο βαθμο και να παρει θα πουλησει.

Πιστευω το 8 ειναι πολυ καλη βαθμολογια για το EDGE.Ειναι απο το πιο αυστηρα στα reviews..Και φιλε μου δε νομιζω να ισχυει αυτο που λες γιατι στο HALO3 που και αυτο αποκλειστικο ηταν, εβαλε 10(λιγο κουλο αλλα τεσπα..)..Και το παιχνιδι(MGS4) σιγουρα δεν ειναι για 10..Και το λεω εγω που ειμαι απο τους μεγαλυτερους fans του..Γραφικα μετρια και gameplay το ιδιο..
Αλλα βεβαια ισχυει και αυτο που λες οτι οποιο βαθμο και να παρει θα πουλησει.

Άμα το halo3 παίρνει 10 τότε το MGS4 πρέπει να παρει 12!!!
Και δεν συμφωνώ για τα γραφικά και το gameplay οτι είναι μέτρια. Τα γραφικά είναι φοβερά και το gameplay του απλά θεϊκό!!!! Δηλαδή αν το gameplay του MGS4 είναι μέτριο, του halo και των λοιπών first person shooters τι είναι; χάλια;;;;

το χαλο (μη χεσω) βγηκε και στα πισι μετα απο καποιο καιρο..

Και οσο να ναι για το δεκαρακι σε διαφορα σαιτ πρεπει να εβαλε και η μαικροσοφτ καπου το χερακι της.. :beatnik2:

Το MGS δεν χρειαζεται ποτε βοηθεια απο ριβιου και λοιπες ανοησιες για να φερει τον πανικο με την κυκλοφορια του..

Το χαλο μαλλον την χρειαστηκε..

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πάντως γιατί το παιχνίδι έχει πάρει προς το παρών διθυραμβικές κριτικές με τα περισσότερα site και περιοδικά να το βαθμολογούν με άριστα (http://www.n4g.com/ps3/games/g-17012/tt/metareviews.aspx και http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/metalgearsolid4gunsofthepatriots) με μερικά να λένε ότι είναι μέσα στα καλύτερα games που έχουν βγει. Η χειρότερη βαθμολογία που έχει πάρει είναι 8 από Edge και Eurogamer άρα μιλάμε για ένα παιχνίδι που είναι από πολύ καλό ως τέλειο.

ακου εκει καποιος στο mgs4 οδηγει ενα ρομποτακι και λεει οτι εχει cell procesor.
διαφημιση..

Δεν ειπα γραφικα ΚΑΙ gameplay μετρια.Ειπα γραφικα μετρια που θα το δουμε ολοι μας σε 2 βδομαδες..Δεν ειναι textures αυτα ημαρτον...Διαβασα μια τελευταια συνεντευξη του kojima σενα αγγλικο περιοδικο και το παραδεχοταν..Και επισης ειπα gameplay το ΙΔΙΟ(με του 3,δηλαδη και με του 2).
Επισης συμφωνω με τα σχολια σας περι HALO3...Ολοι πρεπει να παραδεχτουμε ομως κατι σαυτο το παιχνιδι.Ειχε απιστευτα εφε φωτισμου..

τα γραφικα θα ειναι αρκετα καλα
super duper γραφικα θα βρειτε στα resistance,gt,far cry.doom 4 ,re5,μαλλον pop,africa,

μην ξεχναμε και τo πιο πολυαναμενομενο κατ'εμε παιχνιδι το God of war 3

τα γραφικα στα 2 προηγουμενα ηταν απλα απιστευτα

στο 3 νομιζω πλεον θα χαθει η μπαλα

+1
αν βγει doom 4 θα παθουμε το σοκ που παθαμε με το 3.
απλα γαματο

kojima.jpg

Μία εβδομάδα απέμεινε πλέον για την κυκλοφορία του Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots και ο δημιουργός του Hideo Kojima παραχώρησε συνέντευξη στο IGN.
Όπως λέει χαρακτηριστικά "It is for the people who love the Metal Gear series",τον τίτλο θα των απολαύσουν όλοι... αλλά πιο πολύ οι fans της σειράς, διότι γνωρίζουν την ιστορία και θα νιώσουν με πολλαπλά συναισθήματα την ιστορία των δέκα χρόνων όπου πέρασαν μαζί με τον Solid Snake.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη του Hideo Kojima εδώ.

Release Date: June 12, 2008
Πηγή: IGN