METALLICA: M72 WORLD TOUR - ΟΑΚΑ 2026

Αν κάτω από όλη αυτή την σκηνή υπήρχαν 12 sub και καθε κολώνα είχε 12+6 sub απ κατω της , έτσι εξηγείται γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΠΑΣΟ μπροστά από την σκηνή.
Τάσο εσύ έγραψες ότι τα ηχεία που είδες ήταν (και) d&b audiotechnik.
Ρώτησα την AI και έγραψε ότι χρησιμοποιούν και αυτά.
Ο τύπος που έγραψε τον εξοπλισμό ανέφερε για Meyer.
Τον ρώτησα αν υπήρχαν και αυτά που είδες και περιμένω απάντηση.

Τάσο εσύ έγραψες ότι τα ηχεία που είδες ήταν (και) d&b audiotechnik.
Ρώτησα την AI και έγραψε ότι χρησιμοποιούν και αυτά.
Ο τύπος που έγραψε τον εξοπλισμό ανέφερε για Meyer.
Τον ρώτησα αν υπήρχαν και αυτά που είδες και περιμένω απάντηση.
Meyer ήταν όλα τα monitor της σκηνής. Τα τσαμπιά ήταν αυτά. Ψάχνοντας στο internet με βάση την φωτογραφία μου, μου έβγαλε ότι είναι D&B (δεν φαίνεται καθαρά η μάρκα στην φωτογραφία)

Attachments

• 20260509_171142.jpg
    20260509_171142.jpg
    1.2 MB · Views: 9
Meyer ήταν όλα τα monitor της σκηνής. Τα τσαμπιά ήταν αυτά. Ψάχνοντας στο internet με βάση την φωτογραφία μου, μου έβγαλε ότι είναι D&B (δεν φαίνεται καθαρά η μάρκα στην φωτογραφία)
Meyer ειναι φαινεται και το λογοτυπο στο πλαι, αυτά εδώ, Ειναι οπως εχουν περιγραφεί απο τον τυπο που έκανα παράθεση. Κι αυτό απο πισω που κοιταζε προς το snake pit

• Like
Reactions: mdvq
Αα...δεν το είδες με τα μάτια σου.
Αυτοί μόνο με Meyer παίζουν σαν δικό τους εξοπλισμό.
Η ΑΙ πήρε σαν δεδομένο αυτό που της έγραψα και μου απάντησε ότι στην Ελλάδα η μεγαλύτερη εταιρεία συναυλιών έχουν d&b ,τα οποία είναι και αυτά approved από τους Μεταλικα αν παίζουν σε χώρες,που δεν είναι δυνατόν να έχουν τον δικό τους εξοπλισμό.
Άρα όλα ήταν Meyer.

OK συγνώμη για το λάθος, παραπλανήθην κι εγω..... ;)

Πόσο έχουν μια τετράδα για το σπίτι άραγε.....
23k USD.... έκαστος panther... χώρια τα παρελκόμενα τους.

ΥΣ ποσα ειπαμε ειχαν αναρτησει στα τσαμπια και στους πυργους? :D

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-05-12 143734.png

• Wow
Reactions: karamela
OK συγνώμη για το λάθος, παραπλανήθην κι εγω..... ;)

Πόσο έχουν μια τετράδα για το σπίτι άραγε.....
Mε 100K την τετράδα μόνο για τα ηχεία, ε στην Ελλάδα τουλάχιστον μάλλον κανένας δεν τα έχει!!!χαχα
Οταν κερδίσω το eurojackpot, θα αγοράσω 4 και θα σας καλέσω όλους σας στην μελλοντική μου βίλα στο Μονακό με Jet που θα μισθώσω να έρθετε να τα ακούσετε...χαχα

Y.Γ. Τα subs τους πάντως τα Meyer Sound 1100-LFC..τσάμπα πράγμα 12Κ το ένα.....ξεφτίλα τέτοια φτήνια

• Haha
Reactions: Tzimisce
Όποιος νομίζει ότι το ΚΑΛΌ P.A. είναι φτηνό, πλανάται πλάνη οικτρά 😄
Να δεις πόσο κάνουν τα παθητικά μικρά ,L acoustic ή Martin audio ή Function one!!!
Ας μην βάλουμε στον λογαριασμό τα ενισχυτικά της Lab gruppen.

Ε καλά σε μια συναυλία τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους.....
Μιας και πιάσαμε τα τεχνικά , από τελικούς τι έχουν;
Aυτα είναι ενεργά,ως επί το πλείστον.
Από μια φωτό που είδα ,σαν να έπιασε το μάτι μου έναν Electrovoice,που ποίος ξέρει τι (και αν) οδηγούσε.

Last edited:
  • Like
Reactions: Φρα.Πε.
Ε καλά σε μια συναυλία τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους.....
Μιας και πιάσαμε τα τεχνικά , από τελικούς τι έχουν;
Καλά χαλαρά, μόνο σε αυτή την συναυλία 90.000 εισιτήρια από ένα χαλαρό 150 ευρώ μέσο όρο μας βγαίνει 13-14 εκατομμύρια έσοδα!! Αν βάλεις και Merchandise, κατανάλωση αλκοόλ κλπ. άνετα πάνω από 16-17εκ έσοδα!!! Σε 1-2 άντε 3 συναυλίες έβγαλαν το κόστος όλου του ηχητικού εξοπλισμού για πλάκα!!

Σωστά, όλα ενεργά, ουτε ματσαρίσματα ούτε εξτρα καλώδια, βολεύει...
20Κ και να είναι και παθητικό καήκαμε...θα θες μετά και ένα τσουβάλι λεφτά σε τελικούς και 10 κλιματιστικά από πάνω για να τους δροσίζουν!!

• Haha
Mε 100K την τετράδα μόνο για τα ηχεία, ε στην Ελλάδα τουλάχιστον μάλλον κανένας δεν τα έχει!!!χαχα
Οταν κερδίσω το eurojackpot, θα αγοράσω 4 και θα σας καλέσω όλους σας στην μελλοντική μου βίλα στο Μονακό με Jet που θα μισθώσω να έρθετε να τα ακούσετε...χαχα

Y.Γ. Τα subs τους πάντως τα Meyer Sound 1100-LFC..τσάμπα πράγμα 12Κ το ένα.....ξεφτίλα τέτοια φτήνια
Τόσο έχουν έχουν και τα σπιτικά perlisten τα διπλά 15ιντσα.

Σωστά, όλα ενεργά, ουτε ματσαρίσματα ούτε εξτρα καλώδια, βολεύει...
Ενεργά;;;;; Α γι αυτό έχουν τόσο. Συνήθως τα επαγγελματικά αυτά είναι παθητικά και πάνε speakon βύσματα το ένα με το άλλο.
Άρα όλα αυτά τα καλωδια που κρεμοντουσαν ήταν ρεύματα !!!

Σε κάποια φάση το σκέφτηκα....Αντέχει άραγε το ρεύμα του σταδίου; ;😁

• Haha
Τόσο έχουν έχουν και τα σπιτικά perlisten τα διπλά 15ιντσα.
Ε οκ, θα πάρω και απαυτα..καλά είναι?? ή τίποτα τις φτήνιας που θα νρτρέπομαι να τα δείχνω σε καλεσμένους?? ....κάτι άλλο που θα θέλατε να ακούσετε???χαχα