METALLICA: M72 WORLD TOUR - ΟΑΚΑ 2026

Εκεί να δω μαλλιάδες με σωλήνες, martins και μπλουζάκι vissi oaka 2026 και τι στον κόσμο
Θα έχει stores απέξω από όσο έμαθα, και θα έχει αρκετά μάλιστα για να καλύψουν την τεράστια ζήτηση!! θα είναι η ακριβότερη και η πιο μεγάλη συναυλία που έχει δοθεί ποτέ στην Ελλάδα, και δεν κάνω πλάκα!! χαχα...τι ζούμε θεέ μου!!

• Haha
Reactions: Φρα.Πε.
Ειναι θέμα γούστουκαι στην Ευρωλίγκα για να δεις ματς θες 100 ευρώ, ενώ και στο F4 τα εισιτήρια χτυπάγανε 1.000+ ευρώ..με την ίδια λογική πάει κάποιος και βλέπει ματς της Α1 π.χ. τον πανιώνιο με 5-10 ευρώ εισιτήριο...δυστυχώς δεν είναι όλα για όλους....άλλος πάει με το σαράβαλο 25 ετών και άλλος αγοράζει αμάξι κάθε 4 χρόνια δίνοντας 50-60Κ...
Αν θες να χρησιμοποιήσεις λιγότερες λέξεις,το λες και ταξικό. Δεν υπάρχει γούστο στην αφραγκία.

• Like
Reactions: vsklav
Αν θες να χρησιμοποιήσεις λιγότερες λέξεις,το λες και ταξικό. Δεν υπάρχει γούστο στην αφραγκία.
Ναι έχεις δίκιο, είναι ταξικό το θέμα, σε καπιταλιστική κοινωνία ζούμε, οπότε αυτά έχουμε δυστυχώς...

• Like
Reactions: Haagenti
Fun fact. Μια φορα εχω παει μπουζουκια στην ζωη μου στο λυκειο εποχες τελη 1990 μαζι με τους γονεις μου σε μια χοροεσπεριδα των Υδραιων χαχαχα. Λοιπον επαιζε Βισση, Ρουβας και One.

Ρουβας ηταν αψογος, one για τα μπαζα. Βισση υπερφωναρα και ειχε υπερμπανταρα μαζι της. Απο τα πιο καθαρα live που εχω ακουσει στην ζωη μου. Και εχω ακουσει πααααρα πολλα. Ο ντραμερ ηταν καταιγιστικος και στα διαλειμματα τζαμαρανε μεταλλιες με τον κιθαριστα τοτε!
Όλα καλά.
Οι συνθέσεις μας χαλάνε.
Η υπερμπαντάρα που είχε χλωμό να άκουγε Βίσση κατ' οίκον.

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
Όλα καλά.
Οι συνθέσεις μας χαλάνε.
Η υπερμπαντάρα που είχε χλωμό να άκουγε Βίσση κατ' οίκον.
Για να βγαλεις λεφτα και να ζεις αξιοπρεπως σαν μουσικος στην ελλαδα πρεπει να παιζεις μπουζουκια δυστυχως.

Αλλιως το κανεις σαν side project με αλλη "κανονικη" δουλεια.

• Like
Reactions: Haagenti
Αυτά τα μπαλόνια τι φάση ρε σεις; Εμένα μου φαίνονται πολύ εκνευριστικά.
Η arena ηταν σε οίστρο για να χαλαστεί, τα μπαλόνια ηταν ήταν έξυπνο interaction κι εμείς απο τις κερκίδες τα απολαύσαμε οπτικά!

ο μεγάλος μου γιος θα θυμάται για καιρό αυτό που έζησε διπλα στην σκηνη και έχοντας και ενθυμιο κάποιες πένες που μάζεψε Ρουμανία πάντως οι τιμές είναι στα 350 ευρώ, πολύ παραπάνω από οτι εδώ....