METALLICA: M72 WORLD TOUR - ΟΑΚΑ 2026

Εκεί να δω μαλλιάδες με σωλήνες, martins και μπλουζάκι vissi oaka 2026 και τι στον κόσμο
Θα έχει stores απέξω από όσο έμαθα, και θα έχει αρκετά μάλιστα για να καλύψουν την τεράστια ζήτηση!! θα είναι η ακριβότερη και η πιο μεγάλη συναυλία που έχει δοθεί ποτέ στην Ελλάδα, και δεν κάνω πλάκα!! χαχα...τι ζούμε θεέ μου!!

• Haha
Reactions: Φρα.Πε.
Ειναι θέμα γούστουκαι στην Ευρωλίγκα για να δεις ματς θες 100 ευρώ, ενώ και στο F4 τα εισιτήρια χτυπάγανε 1.000+ ευρώ..με την ίδια λογική πάει κάποιος και βλέπει ματς της Α1 π.χ. τον πανιώνιο με 5-10 ευρώ εισιτήριο...δυστυχώς δεν είναι όλα για όλους....άλλος πάει με το σαράβαλο 25 ετών και άλλος αγοράζει αμάξι κάθε 4 χρόνια δίνοντας 50-60Κ...
Αν θες να χρησιμοποιήσεις λιγότερες λέξεις,το λες και ταξικό. Δεν υπάρχει γούστο στην αφραγκία.

• Like
Reactions: vsklav
Αν θες να χρησιμοποιήσεις λιγότερες λέξεις,το λες και ταξικό. Δεν υπάρχει γούστο στην αφραγκία.
Ναι έχεις δίκιο, είναι ταξικό το θέμα, σε καπιταλιστική κοινωνία ζούμε, οπότε αυτά έχουμε δυστυχώς...

• Like
Reactions: Haagenti
Fun fact. Μια φορα εχω παει μπουζουκια στην ζωη μου στο λυκειο εποχες τελη 1990 μαζι με τους γονεις μου σε μια χοροεσπεριδα των Υδραιων χαχαχα. Λοιπον επαιζε Βισση, Ρουβας και One.

Ρουβας ηταν αψογος, one για τα μπαζα. Βισση υπερφωναρα και ειχε υπερμπανταρα μαζι της. Απο τα πιο καθαρα live που εχω ακουσει στην ζωη μου. Και εχω ακουσει πααααρα πολλα. Ο ντραμερ ηταν καταιγιστικος και στα διαλειμματα τζαμαρανε μεταλλιες με τον κιθαριστα τοτε!
Όλα καλά.
Οι συνθέσεις μας χαλάνε.
Η υπερμπαντάρα που είχε χλωμό να άκουγε Βίσση κατ' οίκον.

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
Όλα καλά.
Οι συνθέσεις μας χαλάνε.
Η υπερμπαντάρα που είχε χλωμό να άκουγε Βίσση κατ' οίκον.
Για να βγαλεις λεφτα και να ζεις αξιοπρεπως σαν μουσικος στην ελλαδα πρεπει να παιζεις μπουζουκια δυστυχως.

Αλλιως το κανεις σαν side project με αλλη "κανονικη" δουλεια.

Αυτά τα μπαλόνια τι φάση ρε σεις; Εμένα μου φαίνονται πολύ εκνευριστικά.
Η arena ηταν σε οίστρο για να χαλαστεί, τα μπαλόνια ηταν ήταν έξυπνο interaction κι εμείς απο τις κερκίδες τα απολαύσαμε οπτικά!

ο μεγάλος μου γιος θα θυμάται για καιρό αυτό που έζησε διπλα στην σκηνη και έχοντας και ενθυμιο κάποιες πένες που μάζεψε Ρουμανία πάντως οι τιμές είναι στα 350 ευρώ, πολύ παραπάνω από οτι εδώ....

• Love
Reactions: Haagenti
Eγω ήμουν κερκίδα, δεν με χάλασε, επαναλαμβανω δώστε χρόνο στους Knocked Loose, έχουν πολύ μέλλον.

ειναι αληθεια οτι δεν εκαναν encore ?
μαλλον θα ειχαν χαθει ,,,,ο διαδρομος ηταν μεγαλος
Πλέον δεν κάνουν.
Υπάρχουν μικρά διαλείμματα με εισαγωγές τραγουδιών (και για την αλλαγή του εξοπλισμού) σε όλη τη διάρκεια του σετ.

• Wow
Reactions: lentozo
Αυτό ακριβώς !!
Κόλλησες και δεν ξεκόλλησες ποτέ...

Οι Metallica ήταν πρωτοπόροι στο είδος τους και στην εποχή τους γιατί έκαναν το μέταλ εύπεπτο.. ακόμα και σε αυτούς που ακούνε Μαζωνάκη για παράδειγμα.

Αν ήσουν πραγματικός λάτρης / ακροατής της μέταλ σκηνής θα είχες αφήσει πίσω σου αυτού του είδους τις "πολυεθνικές" εδώ και 10ετίες...

Και αυτό ισχύει για όλους σας(όσοι πήγατε να δείτε το "υπερθέαμα", ή θα θέλατε να πάτε..) προσωπικά θα έπρεπε κάποιος να μου δώσει γερό μεροκάματο για να πάω εκεί.

Αλλά στο Gagarin πάω με ευχαρίστηση για να ακούσω μεταλλάδες "που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους" γιατί έχουν να μου πουν κάτι διαφορετικό.. κάτι με το οποίο δεν έχω μπουχτίσει ακόμα....

Θα μπορούσαν να έλειπαν οι παραπάνω γενικεύσεις, οι οποίες έτσι και αλλιώς μου ακούγονται άστοχες.
Ποιος μπορεί να κρίνει ποιος είναι μεταλλάς & με ποια κριτήρια;
Υπάρχει κάποιο «μεταλλομετρο»;

Για εμένα τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά σε ότι αφορά τη μουσική.

Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.
Το θεωρώ εντελώς ανώφελο.
Δημιούργησε κάποιος κάτι που μου αρέσει;
Θα το ακούσω.
Αυτό δεν σημαίνει πως όλα όσα θα κάνει από εδώ και πέρα θα μου αρέσουν ή αν δεν αρέσει σε κάποιον κάτι άλλο είναι αιρετικός, άσχετος, ακαλλιέργητος κτλ.

Γενικά στα υποκειμενικά θέματα, δεν έχει νόημα να προσπαθεί να πεισει ο ένας τον άλλο.

Φαντάζομαι πως μάλλον θέλεις να πεις πως αν ενδιαφέρεται κάποιος για ένα είδος μουσικής θα το ψάξει πιο βαθιά & θα βρει πολλά περισσότερα.

Από την άλλη κάπου, κάποτε είχα διαβάσει μια έρευνα που προσπαθούσε να εξηγήσει γιατί σταματάμε να ακούμε νέα μουσική ή μάλλον ακόμα καλύτερα γιατί σταματάμε να ψάχνουμε.

Εν ολίγοις έλεγε πως τα παλιά αγαπημένα ακούσματα της εφηβείας μας, έχουν αποτυπωθεί στους νευρώνες του εγκεφάλου ο οποίος όταν τα ακούει, έρχεται σε ευφορία & παράγει ντοπαμίνη.
Και επειδή το συναίσθημα αυτό του αρέσει, προσπαθεί να το επαναλάβει.

Γι'αυτό κολλάμε στα παλιά ή βρίσκουμε νέα που «πατάνε» πάνω σε παλιά γνωστά μοτίβα.

Θέλει προσπάθεια να μάθουμε τον εγκέφαλό μας να μάθει νέα πράγματα αλλά αν το καταφέρουμε μας ανταμείβει.

Ειναι σαν να τρως μόνο τα 10 φαγητά που σου αρέσουν ενώ υπάρχουν άπειρες νέες γεύσεις εκεί έξω.

ο μεγάλος μου γιος θα θυμάται για καιρό αυτό που έζησε διπλα στην σκηνη και έχοντας και ενθυμιο κάποιες πένες που μάζεψε Ρουμανία πάντως οι τιμές είναι στα 350 ευρώ, πολύ παραπάνω από οτι εδώ....

Είναι και για τις 2 μέρες η τιμή αυτή όπως στο Λονδίνο