23k USD.... έκαστος panther... χώρια τα παρελκόμενα τους.
ΥΣ ποσα ειπαμε ειχαν αναρτησει στα τσαμπια και στους πυργους?![]()
View attachment 271469
288
Λογικά πρέπει να τους έκαναν μια καλύτερη τιμή
23k USD.... έκαστος panther... χώρια τα παρελκόμενα τους.
ΥΣ ποσα ειπαμε ειχαν αναρτησει στα τσαμπια και στους πυργους?![]()
View attachment 271469

Eμένα μην με βρίσετε άλλα έχω πετάξει/χαρίσει/πουλήσει όλα τα Cd και βινύλια που είχα, δεν έχω ούτε ένα για δείγμα πλέον...μόνο με Streaming πλατφόρμες παίζω μπάλα πλέον.....και μην με ξαναβρίσετε, άλλα νιώθω πολύ χαρούμενος έτσι που απαλλάχτηκα από όλα αυτά....Κάτσε να φλεξάρω.
Απο το black album και ύστερα αγοράστηκαν με τον "τρόπο" του Φρα.πε.
Αργότερα ξαναπήρα το Load ,Reload σε αυθεντικό cd. Από εκεί και πέρα μόνο το Garage Inc σε μαϊμού cd. Αυτά έχω. Τα τελευταία δεν μπήκα στον κόπο.
Οι τιμές στα καινούργια απαιτούν νεφρό και εγώ τα θέλω τα νεφρά μου.
View attachment 271480
Όπως βολεύεται ο καθένας αδελφέ, γιατί να σε βρίσουμε .Eμένα μην με βρίσετε άλλα έχω πετάξει/χαρίσει/πουλήσει όλα τα Cd και βινύλια που είχα, δεν έχω ούτε ένα για δείγμα πλέον...μόνο με Streaming πλατφόρμες παίζω μπάλα πλέον.....και μην με ξαναβρίσετε, άλλα νιώθω πολύ χαρούμενος έτσι που απαλλάχτηκα από όλα αυτά....
Τι λες τώρα; Εμένα αγόρασε ο γιος πικάπ μόνο για να παίξει τα βινύλια τα δικά μου. Είχε μεγάλη απορία πως βγαίνει ήχος από αυτό το μαύρο πράγμαEμένα μην με βρίσετε άλλα έχω πετάξει/χαρίσει/πουλήσει όλα τα Cd και βινύλια που είχα, δεν έχω ούτε ένα για δείγμα πλέον...μόνο με Streaming πλατφόρμες παίζω μπάλα πλέον.....και μην με ξαναβρίσετε, άλλα νιώθω πολύ χαρούμενος έτσι που απαλλάχτηκα από όλα αυτά....
Eχω πάψει να δένομαι με αντικείμενα εδώ και καιρό, είχα άπειρα CD/Βανίλια, 100αδες βιβλία, χιλιάδες κόμιξ....χιλιάδες DVD/Blu ray, άπειρα ηλεκτρονικά παιχνίδια από εποχής Nintendo NES....κλπ...όλα τα μάζευα άλλα έφτασα σε σημείο να θέλω 2 σπίτια για να τα βάλω μέσα...ε μου την βίδωσε και τα έδωσα όλα...είναι ότι καλύτερο έκανα ποτέ...όταν τελείωσα ένιωθα ελεύθερος....έβγαλα και ένα καλό ποσό πίσω με όλα αυτά και πήγαμε διακοπές Χιλή με την σύζυγο και τα παιδιά!!Τι λες τώρα; Εμένα αγόρασε ο γιος πικάπ μόνο για να παίξει τα βινύλια τα δικά μου. Είχε μεγάλη απορία πως βγαίνει ήχος από αυτό το μαύρο πράγμαΕντάξει μόνο για να τον δεις να κάνει αυτή την ιεροτελεστία , δεν τα πετάς αυτά. Εννοείται τα έχει καπαρωσει.
Kοίτα εγώ είχα πολλά από όσα ανέφερα, πάρα πολλά, όσοι τα βλέπανε παθαίνανε σοκ...ποιες βιτρίνες, 100 τετραγωνικά ήθελα μόνο για όλα και ήταν μοιρασμένα σε αποθήκες, πατρικό σπίτι, εξοχικό, κανονικό σπίτι κλπ. για να χωράνε όλα...μόνο σε DVD/Blu Ray κάποια στιγμή πρέπει να είχα φτάσει πάνω από 6.000 και δεν κάνω πλάκα.....αν βάλεις συλλεκτικές εκδόσεις, Boxes κλπ. είxα ποιο πολλά από Video Clubs!!! Aπειρα λεφτά σε αυτά....3 σπίτια θα είχα αγοράσει!! Τα έδωσα όλα και πήρα ελάχιστα πίσω σε σχέση με πόσα είχα δώσει, άλλα και πάλι, πήγαμε ταξίδια στο εξωτερικό, αγόρασα νέο αμάξι, καινούρια κινητά και έβαλα και λίγα στην άκρη!!!Εγώ πέταξα τις βιντεοκασετες από το Hi-Tech με τον Dolby Surround ήχο.
Τα γνήσια CD και κάτι συλλεκτικά DVD κασετίνες τα κράτησα..Έχω βιτρίνες/προθήκες μόνο για αυτά οπότε δεν μου πιάνουν κανένα χώρο.
Καλά για 100-200 δεν θα το συζητούσα καν, θα τα έβαζα σε μια αποθήκη και τέλος...Ααααα εσύ ήσουν μεγαλοκαταθετης. Εγώ μιλάω για 100-200 κομμάτια. Χιλιάδες;;;;;![]()
Σαν θέαμα και το τονίζω μόνο σαν θέαμα, οι Coldplay ήταν ότι καλύτερο έχω δει σε Ελλάδα...μόνο τα φωτιζόμενα βραχιλάκια που είχε 80Κ κόσμος και άλλαζαν χρώμα και αναβόσβηναν σύμφωνα με την μουσική ήταν απίστευτο θέαμα..τα παιδιά ακόμα μου το λένε πόσο φανταστικά είχαν περάσει....στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα!!Αφου γράψατε όλοι να γράψω και εγώ. Ενώ είχα απογοητευτεί που δεν θα έβρισκα εισιτήριο στα δικά μου κυβικά τιμής τελικά στο παρά 5 βρήκα. Ήχος εντυπωσιακός με γεμάτο μπάσο δυνατό και πολύ καλές μεσαίες/ ψηλές! Καθόμουν χαμηλά στην 35.Το καταευχαριστήθηκα και εγώ και ή κόρη μου (15). Έκσταση και headbagging! μου άρεσε υπέρ του δέοντος όλο το θέαμα (συγχρονισμός μουσικής , φώτων , εικόνας , εφέ). Αλήθεια δεν θυμάμαι να έχω δει καλύτερα. Η κόρη δε πρώτη της συναυλία ενθουσιάστηκε από το σύνολο της εμπειρίας. Όπως είπατε κάποιοι ναι έχει γίνει είδος προς "λαϊκή" κατανάλωση αλλά οι επιχειρήσεις έτσι είναι. Το έγραψα και σε πόστ λίγο παραπάνω. Ναι δεν μου άρεσε που ήταν η σάρα ή μάρα και το κακό συναπάντημα ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ πέρασα τρομερά ωραία. Το ίδιο και η κόρη που τώρα γλυκάθηκε και θέλει Maiden. Θα πάω γιατί θέλω να τους δω και άκουσα ότι το playlist ή setlist θα είναι πολύ δυνατό.
Ποιοί είναι αυτοί; Καινούργιοι;Σαν θέαμα και το τονίζω μόνο σαν θέαμα, οι Coldplay ήταν ότι καλύτερο έχω δει σε Ελλάδα...μόνο τα φωτιζόμενα βραχιλάκια που είχε 80Κ κόσμος και άλλαζαν χρώμα και αναβόσβηναν σύμφωνα με την μουσική ήταν απίστευτο θέαμα..τα παιδιά ακόμα μου το λένε πόσο φανταστικά είχαν περάσει....στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα!!
Με αυτά που λες θα σου βρω πρόσκληση στην Βίσση τον Σεπτέμβριο να πας με το ζόρι για να στρώσεις!!χαχαΠοιοί είναι αυτοί; Καινούργιοι;
Συμφωνώ αλλά δεν πάω σε τέτοιου είδους μπάντες. Μπορεί κάποια στιγμή της μέρας να ακούσω την μουσική τους αλλά μέχρι εκεί.Σαν θέαμα και το τονίζω μόνο σαν θέαμα, οι Coldplay ήταν ότι καλύτερο έχω δει σε Ελλάδα...μόνο τα φωτιζόμενα βραχιλάκια που είχε 80Κ κόσμος και άλλαζαν χρώμα και αναβόσβηναν σύμφωνα με την μουσική ήταν απίστευτο θέαμα..τα παιδιά ακόμα μου το λένε πόσο φανταστικά είχαν περάσει....στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα!!
Και πεθαμένο να με πας, θα αναστηθώ και θα φύγω τρέχονταςΜε αυτά που λες θα σου βρω πρόσκληση στην Βίσση τον Σεπτέμβριο να πας με το ζόρι για να στρώσεις!!χαχα
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ έχω και το cd με την Συμφωνική του San Francisco. Τρομερό απίθανο 2πλο cd. Αυτοί και ο Μάκης (ο metalας του Λαϊκού) με Πυξ Λαξ!Eμένα μην με βρίσετε άλλα έχω πετάξει/χαρίσει/πουλήσει όλα τα Cd και βινύλια που είχα, δεν έχω ούτε ένα για δείγμα πλέον...μόνο με Streaming πλατφόρμες παίζω μπάλα πλέον.....και μην με ξαναβρίσετε, άλλα νιώθω πολύ χαρούμενος έτσι που απαλλάχτηκα από όλα αυτά....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.