METALLICA: M72 WORLD TOUR - ΟΑΚΑ 2026

Κάτσε να φλεξάρω.
Απο το black album και ύστερα αγοράστηκαν με τον "τρόπο" του Φρα.πε.
Αργότερα ξαναπήρα το Load ,Reload σε αυθεντικό cd. Από εκεί και πέρα μόνο το Garage Inc σε μαϊμού cd. Αυτά έχω. Τα τελευταία δεν μπήκα στον κόπο.
Οι τιμές στα καινούργια απαιτούν νεφρό και εγώ τα θέλω τα νεφρά μου.

ΥΓ. Το τελευταίο τους μου αρέσει πολύ.

6834.jpg

• Like
Reactions: donk and karamela
Κάτσε να φλεξάρω.
Απο το black album και ύστερα αγοράστηκαν με τον "τρόπο" του Φρα.πε.
Αργότερα ξαναπήρα το Load ,Reload σε αυθεντικό cd. Από εκεί και πέρα μόνο το Garage Inc σε μαϊμού cd. Αυτά έχω. Τα τελευταία δεν μπήκα στον κόπο.
Οι τιμές στα καινούργια απαιτούν νεφρό και εγώ τα θέλω τα νεφρά μου.

View attachment 271480
Eμένα μην με βρίσετε άλλα έχω πετάξει/χαρίσει/πουλήσει όλα τα Cd και βινύλια που είχα, δεν έχω ούτε ένα για δείγμα πλέον...μόνο με Streaming πλατφόρμες παίζω μπάλα πλέον.....και μην με ξαναβρίσετε, άλλα νιώθω πολύ χαρούμενος έτσι που απαλλάχτηκα από όλα αυτά....

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
Eμένα μην με βρίσετε άλλα έχω πετάξει/χαρίσει/πουλήσει όλα τα Cd και βινύλια που είχα, δεν έχω ούτε ένα για δείγμα πλέον...μόνο με Streaming πλατφόρμες παίζω μπάλα πλέον.....και μην με ξαναβρίσετε, άλλα νιώθω πολύ χαρούμενος έτσι που απαλλάχτηκα από όλα αυτά....
Όπως βολεύεται ο καθένας αδελφέ, γιατί να σε βρίσουμε .
Από εκείνες τις εποχές θυμάμαι τη κάθε στιγμή, τη κάθε αγορά. Συνεχίζω να αγοράζω αλλά πλέον έχει γίνει απρόσωπο με τις ιντερνετικές παραγγελίες.
Μου είναι δύσκολο να πετάξω/χαρίσω/πουλήσω τις αναμνήσεις μου.

Τι λες τώρα; Εμένα αγόρασε ο γιος πικάπ μόνο για να παίξει τα βινύλια τα δικά μου. Είχε μεγάλη απορία πως βγαίνει ήχος από αυτό το μαύρο πράγμα 😁 Εντάξει μόνο για να τον δεις να κάνει αυτή την ιεροτελεστία , δεν τα πετάς αυτά. Εννοείται τα έχει καπαρωσει.

Τι λες τώρα; Εμένα αγόρασε ο γιος πικάπ μόνο για να παίξει τα βινύλια τα δικά μου. Είχε μεγάλη απορία πως βγαίνει ήχος από αυτό το μαύρο πράγμα 😁 Εντάξει μόνο για να τον δεις να κάνει αυτή την ιεροτελεστία , δεν τα πετάς αυτά. Εννοείται τα έχει καπαρωσει.
Eχω πάψει να δένομαι με αντικείμενα εδώ και καιρό, είχα άπειρα CD/Βανίλια, 100αδες βιβλία, χιλιάδες κόμιξ....χιλιάδες DVD/Blu ray, άπειρα ηλεκτρονικά παιχνίδια από εποχής Nintendo NES....κλπ...όλα τα μάζευα άλλα έφτασα σε σημείο να θέλω 2 σπίτια για να τα βάλω μέσα...ε μου την βίδωσε και τα έδωσα όλα...είναι ότι καλύτερο έκανα ποτέ...όταν τελείωσα ένιωθα ελεύθερος....έβγαλα και ένα καλό ποσό πίσω με όλα αυτά και πήγαμε διακοπές Χιλή με την σύζυγο και τα παιδιά!!

• Like
Reactions: lentozo
Εγώ πέταξα τις βιντεοκασετες από το Hi-Tech με τον Dolby Surround ήχο 😁.
Τα γνήσια CD και κάτι συλλεκτικά DVD κασετίνες τα κράτησα..Έχω βιτρίνες/προθήκες μόνο για αυτά οπότε δεν μου πιάνουν κανένα χώρο.

Εγώ πέταξα τις βιντεοκασετες από το Hi-Tech με τον Dolby Surround ήχο 😁.
Τα γνήσια CD και κάτι συλλεκτικά DVD κασετίνες τα κράτησα..Έχω βιτρίνες/προθήκες μόνο για αυτά οπότε δεν μου πιάνουν κανένα χώρο.
Kοίτα εγώ είχα πολλά από όσα ανέφερα, πάρα πολλά, όσοι τα βλέπανε παθαίνανε σοκ...ποιες βιτρίνες, 100 τετραγωνικά ήθελα μόνο για όλα και ήταν μοιρασμένα σε αποθήκες, πατρικό σπίτι, εξοχικό, κανονικό σπίτι κλπ. για να χωράνε όλα...μόνο σε DVD/Blu Ray κάποια στιγμή πρέπει να είχα φτάσει πάνω από 6.000 και δεν κάνω πλάκα.....αν βάλεις συλλεκτικές εκδόσεις, Boxes κλπ. είxα ποιο πολλά από Video Clubs!!! Aπειρα λεφτά σε αυτά....3 σπίτια θα είχα αγοράσει!! Τα έδωσα όλα και πήρα ελάχιστα πίσω σε σχέση με πόσα είχα δώσει, άλλα και πάλι, πήγαμε ταξίδια στο εξωτερικό, αγόρασα νέο αμάξι, καινούρια κινητά και έβαλα και λίγα στην άκρη!!!

Υ.Γ. Ποιο πολλά έβγαλα πάντως από Κόμιξ και Games....βινύλια, CD, DVD, Blue ray για ένα κομμάτι ψωμί τα περισσότερα.

Ααααα εσύ ήσουν μεγαλοκαταθετης. Εγώ μιλάω για 100-200 κομμάτια. Χιλιάδες;;;;; 😁😁😁😁😁
Καλά για 100-200 δεν θα το συζητούσα καν, θα τα έβαζα σε μια αποθήκη και τέλος...

Υ.Γ. Ρήμαζα τα λεφτά των γονιών μου και ενοίκια που έπαιρνα από 2 σπίτια...περιουσία ολόκληρη σου λεω!!!

• Wow
Αφου γράψατε όλοι να γράψω και εγώ. Ενώ είχα απογοητευτεί που δεν θα έβρισκα εισιτήριο στα δικά μου κυβικά τιμής τελικά στο παρά 5 βρήκα. Ήχος εντυπωσιακός με γεμάτο μπάσο δυνατό και πολύ καλές μεσαίες/ ψηλές! Καθόμουν χαμηλά στην 35.Το καταευχαριστήθηκα και εγώ και ή κόρη μου (15). Έκσταση και headbagging! μου άρεσε υπέρ του δέοντος όλο το θέαμα (συγχρονισμός μουσικής , φώτων , εικόνας , εφέ). Αλήθεια δεν θυμάμαι να έχω δει καλύτερα. Η κόρη δε πρώτη της συναυλία ενθουσιάστηκε από το σύνολο της εμπειρίας. Όπως είπατε κάποιοι ναι έχει γίνει είδος προς "λαϊκή" κατανάλωση αλλά οι επιχειρήσεις έτσι είναι. Το έγραψα και σε πόστ λίγο παραπάνω. Ναι δεν μου άρεσε που ήταν η σάρα ή μάρα και το κακό συναπάντημα ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ πέρασα τρομερά ωραία. Το ίδιο και η κόρη που τώρα γλυκάθηκε και θέλει Maiden. Θα πάω γιατί θέλω να τους δω και άκουσα ότι το playlist ή setlist θα είναι πολύ δυνατό.
Και θα γκρινιάξω λίγο ακόμη γιατί ήθελα να πάρω ένα αναμνηστικό κάτι ότι να΄ναι και με απέτρεψε η προχειρότητα ( ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!!!!!!! ΚΑΠΟΥ ΕΛΕΟΣ) και η μη εκτίμηση σωστού αποθέματος δεδομένου του ότι ΗΞΕΡΑΝ τι κόσμο θα είχαν (sold out εντός λίγων ωρών και 1 χρόνο πριν).

Last edited:
  • Like
Reactions: karamela
Αφου γράψατε όλοι να γράψω και εγώ. Ενώ είχα απογοητευτεί που δεν θα έβρισκα εισιτήριο στα δικά μου κυβικά τιμής τελικά στο παρά 5 βρήκα. Ήχος εντυπωσιακός με γεμάτο μπάσο δυνατό και πολύ καλές μεσαίες/ ψηλές! Καθόμουν χαμηλά στην 35.Το καταευχαριστήθηκα και εγώ και ή κόρη μου (15). Έκσταση και headbagging! μου άρεσε υπέρ του δέοντος όλο το θέαμα (συγχρονισμός μουσικής , φώτων , εικόνας , εφέ). Αλήθεια δεν θυμάμαι να έχω δει καλύτερα. Η κόρη δε πρώτη της συναυλία ενθουσιάστηκε από το σύνολο της εμπειρίας. Όπως είπατε κάποιοι ναι έχει γίνει είδος προς "λαϊκή" κατανάλωση αλλά οι επιχειρήσεις έτσι είναι. Το έγραψα και σε πόστ λίγο παραπάνω. Ναι δεν μου άρεσε που ήταν η σάρα ή μάρα και το κακό συναπάντημα ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ πέρασα τρομερά ωραία. Το ίδιο και η κόρη που τώρα γλυκάθηκε και θέλει Maiden. Θα πάω γιατί θέλω να τους δω και άκουσα ότι το playlist ή setlist θα είναι πολύ δυνατό.
Σαν θέαμα και το τονίζω μόνο σαν θέαμα, οι Coldplay ήταν ότι καλύτερο έχω δει σε Ελλάδα...μόνο τα φωτιζόμενα βραχιλάκια που είχε 80Κ κόσμος και άλλαζαν χρώμα και αναβόσβηναν σύμφωνα με την μουσική ήταν απίστευτο θέαμα..τα παιδιά ακόμα μου το λένε πόσο φανταστικά είχαν περάσει....στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα!!

Σαν θέαμα και το τονίζω μόνο σαν θέαμα, οι Coldplay ήταν ότι καλύτερο έχω δει σε Ελλάδα...μόνο τα φωτιζόμενα βραχιλάκια που είχε 80Κ κόσμος και άλλαζαν χρώμα και αναβόσβηναν σύμφωνα με την μουσική ήταν απίστευτο θέαμα..τα παιδιά ακόμα μου το λένε πόσο φανταστικά είχαν περάσει....στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα!!
Ποιοί είναι αυτοί; Καινούργιοι;

• Haha
Reactions: donk and karamela
Συμφωνώ αλλά δεν πάω σε τέτοιου είδους μπάντες. Μπορεί κάποια στιγμή της μέρας να ακούσω την μουσική τους αλλά μέχρι εκεί.

Βινύλια δεν είχα ποτέ.
Cd αρκετούτσικα, κασσέτες άπειρες.
Τα περισσότερα (αν όχι όλα) κάπου βρίσκονται ξεχασμένα στην αποθήκη.
Δεν μου λείπουν, καθόλου όμως.
Το μόνο που αναπολώ είναι τα ανέμελα εφηβικά χρόνια που κατέβαινα κέντρο για να αγοράσω νέο CD, είτε καινούργιο, είτε μεταχειρισμένο, αφού είχα κάνει την απαραίτητη έρευνα βεβαίως βεβαίως ώστε να πάω διαβασμένος.
Και κυρίως η προσμονή μετά μέχρι να φτάσω σπίτι, να το βάλω να παίζει ενώ ταυτόχρονα διάβαζα τους στίχους & χαζευα το εξώφυλλο.
Πλάκα πλάκα πρέπει εκείνες τις εποχές να ήξερα όλους όσους είχαν πάρει μέρος στην παραγωγή, από τον καλλιτέχνη που έφτιαξε το εξώφυλλο έως τον μηχανικό ήχου, το στούντιο & τον παραγωγο.
Πλέον ανοίγω το κινητό, βάζω κάτι να παίζει & πολλές φορές ούτε που ξέρω ποιοι παίζουν.
Δεν μιλάμε για στίχους ή συντελεστές

ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ έχω και το cd με την Συμφωνική του San Francisco. Τρομερό απίθανο 2πλο cd. Αυτοί και ο Μάκης (ο metalας του Λαϊκού) με Πυξ Λαξ!

• Love
Reactions: karamela
Αφου γράψατε όλοι να γράψω και εγώ. Ενώ είχα απογοητευτεί που δεν θα έβρισκα εισιτήριο στα δικά μου κυβικά τιμής τελικά στο παρά 5 βρήκα. Ήχος εντυπωσιακός με γεμάτο μπάσο δυνατό .......

Άλλη μια μαχαιριά ......😔
Έτσι μου έρχεται να πάω σε άλλη χώρα στις κερκίδες.

Υ.Γ. αφήνω ένα μικρό παραθυράκι στο ότι μπορεί να έχουμε άλλη οπτική για το τι σημαίνει μπάσο.

ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ έχω και το cd με την Συμφωνική του San Francisco. Τρομερό απίθανο 2πλο cd. Αυτοί και ο Μάκης (ο metalας του Λαϊκού) με Πυξ Λαξ!
Aυτο ήταν φοβερό, το είχα πάρει γνήσιο και το είχα λειώσει! Μερικά κομμάτια ήταν τόσο καλά παιγμένα που μετά δεν μπορούσα να ακούσω το πρωτότυπο και άκουγα με αυτό με την συμφωνική…χαχα

• Like