Μετανάστες του AVClub - Λίστα και Συμβουλές

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μετανάστες του AVClub - Λίστα και Συμβουλές

Σε κανα τρίμηνο δεν θα απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.....

Στο χέρι μας, είναι να μην αφήσουμε την χούντα να παραμείνει άλλο!!!

Ο συμφουρίτης που το άνοιξε ζήτησε να βοηθήσουμε καθώς και άλλοι να βρουν καμιά δουλειά έξω.Ας αφήσουμε τα περι χούντας γιατί θα ξεχειλώσει το νήμα και ας βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Παίδες να κοιτάτε όλες τις λεπτομέρειες-παραμέτρους...

Του αδελφού μου του έκαναν δεκτή αίτηση για Αυστραλία (Μελβούρνη), αλλά του ζήτησαν περίπου 5000 ευρώ (βίζα, εισιτήρια, χαρτιά κλπ)...

Απάντηση: Re: Μετανάστες του AVClub - Λίστα και Συμβουλές

Παίδες να κοιτάτε όλες τις λεπτομέρειες-παραμέτρους...

Του αδελφού μου του έκαναν δεκτή αίτηση για Αυστραλία (Μελβούρνη), αλλά του ζήτησαν περίπου 5000 ευρώ (βίζα, εισιτήρια, χαρτιά κλπ)...
Γραφείο τα ζήτησε αυτά ?

Θα επιμεινω πώς καλο θαταν οποιος ενδιαφέρεται να ψαξει ενδελεχώς και μετα απο σοβαρή ερευνα και οχι μέσω ''γραφειων μεταναστών''καί ούτε μέσω διαφορων links του διαδικτύου...

Στα θέματα μεταναστευσης και οταν ο ανθρωπος ειναι αναγκεμένος υπάρχει πολλή εκμετάλλευση.

Πάντως ξαναλέω ότι χώρες όπως Σουηδία, Νορβηγία ,Γερμανία που δεν εχουν θέμα με βιζες και τετοια και είναι πιο κοντά από την Αυστραλία καλό θα είναι να επιλεγούν πρώτα .Εχει και σε αυτές μεγάλες Ελληνικές κοινότητες .

Επίσης οι χώρες του Κόλπου ψάχνουν κόσμο ειδικά στον κατασκευαστικό τομέα , μηχανικούς κτλ και τα ξενοδοχεία γυμναστές με 3000 και 4000 $ αρχικό μισθό . Πχ το Intecontinetal στη Ντόχα πληρώνει Ελληνα γυμναστή 5.000$ .Που να τα βρεις αλλού αυτά τα λεφτά ?
Στη Ντόχα που ήμουνα εχουν παραμείνει σχεδόν όλα τα παιδιά της DAGOG που τελέιωσαν εδω με τους Ολυμπιακούς του 2004 και συνεχίζουν εκεί.

Re: Απάντηση: Re: Μετανάστες του AVClub - Λίστα και Συμβουλές

Δεν είμαι σίγουρος. Θα ρωτήσω.

Μόλις το άκουσε πάντως έγινε καπνός...

Καί καλά έκανε ............. μακρυά!

Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά που πολλούς φίλους νομίζω πως τους παρασύρει.
Ουσιαστικά συγκρίνονται χώρες με πόλη, την Αθήνα.
Η κατάσταση είναι αρκετά στρεβλή εδώ (Ελλάδα=Αθήνα) ενώ παράλληλα οι Σουηδίες και Νορβηγίες ουδεμία σχέση έχουν και με την υπόλοιπη Δ. Ευρώπη.
(μικρές πόλεις, χωριά, μη πυκνοκατοικημένες μεγάλες πόλεις).
Πόσο μάλλον με την Αθήνα.

Στην εκτός Αθηνών... Ελλάδα, η ζωή είναι σαφώς καλύτερη, φθηνότερη και ασφαλέστερη...
Αρκεί να υπάρχει εργασία...
Που είναι και το ζητούμενο του θέματος!

Σπύρο Σούρλα , πως θα μπορούσα να ψάξω ενδελεχώς όταν η πρόσβαση που έχω είναι μόνο το ιντερνετ και τα ποδάρια μου , καθώς λεφτά για βενζίνη δεν έχω ; πέραν από τα προξενία υπάρχει κάτι άλλο ; υπάρχει ασφαλές γραφείο ή ακόμα και το πιο ασφαλές είναι όντως κομπίνα ; σίγουρα υπάρχει εκμετάλλευση και γενικά θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε και εμπόριο σαρκός αφού το ίδιο σχεδόν είναι ...

ΥΓ ζητάω συγνώμη αν σας έθιξα , αλλά δεν βοηθάτε με αοριστολογία ...

Επίσης υπήρχαν κάτι λινκς που εξαφανίστηκαν , είναι εύκολο να ξαναμπουν ; ψάχνω και ρωτάω ...

Σπύρο Σούρλα , πως θα μπορούσα να ψάξω ενδελεχώς όταν η πρόσβαση που έχω είναι μόνο το ιντερνετ και τα ποδάρια μου , καθώς λεφτά για βενζίνη δεν έχω ; πέραν από τα προξενία υπάρχει κάτι άλλο ; υπάρχει ασφαλές γραφείο ή ακόμα και το πιο ασφαλές είναι όντως κομπίνα ; σίγουρα υπάρχει εκμετάλλευση και γενικά θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε και εμπόριο σαρκός αφού το ίδιο σχεδόν είναι ...

ΥΓ ζητάω συγνώμη αν σας έθιξα , αλλά δεν βοηθάτε με αοριστολογία ...

Επίσης υπήρχαν κάτι λινκς που εξαφανίστηκαν , είναι εύκολο να ξαναμπουν ; ψάχνω και ρωτάω ...

Ειδες να εξαφανιστηκε τιποτα?

Και να μου επιτρέψεις να επιμεινω πώς αυτα τα θεματα θελουν ιδιαίτερη προσοχή..

Μερικοι πουλάνε καθρεφτάκια και χάντρες στούς ''ιθαγενείς''..

Παιδες ποοοολυ δυσκολα τα πραγματα και εξω !

Προσεξτε οσοι ειναι πολυ ευαισθητοι στο θεμα μοναξιας ( μακρυα απο οικογενεια γονεις παιδια ) τους βλεπω να ξαναγυρναν τον πρωτο μηνα ....

οι δουλειες ελαχιστες το 4ωρο παει συνεφο και οι βραδυνες βαρδειες επισης!

Αυστραλια μερια ακουγεται καλυτερη λυση αλλα θελλει χρημα...και γνωστους να μεινεις στην αρχη..

Re: Απάντηση: Μετανάστες του AVClub - Λίστα και Συμβουλές

Στην εκτός Αθηνών... Ελλάδα, η ζωή είναι σαφώς καλύτερη, φθηνότερη και ασφαλέστερη...
Αρκεί να υπάρχει εργασία...
Που είναι και το ζητούμενο του θέματος!

Σίγουρα είναι ασφαλέστερη από πολλές απόψεις η ζωή στην επαρχία,φθηνότερη πάλι δε θα το έλεγα αν σκεφτείς ότι ξέρω πολλούς γονείς που κάνουνε πάνω από 50 χιλιόμετρα 3 φορές την βδομάδα για φροντιστήρια αγγλικών,καλά για δεύτερη ξένη γλώσσα δε το συζητώ πρέπει να πέρνεις βαρβάτο μηνιάτικο,αυτά μέχρι το δημοτικό γιατί μετα θα πρέπει να πληρώνεις ενοίκιο για να πάει το παιδί σου γυμνάσιο-λύκειο και να το διώξεις 12 χρονών απ το σπίτι, αλλιώς το στέλνεις σε κανένα μπουρδελο-οικοτροφείο και βλαστημάς την ώρα,σε θέματα παιδείας, μόρφωσης και πολιτισμού που είναι και τα σημαντικότερα η επαρχία είναι ότι χειρότερο,επίσης τα έξοδα για μετακινήσεις πολλά και πρέπει να τρέχεις κάθε 2 και 3 στη πόλη όπως τα κάνανε(παλιά με τις κοινότητες ήταν σαφώς καλύτερα τα πράγματα).
Απ την άλλη βέβαια ξέρεις ότι ποτέ δε θα πεινάσεις,έχεις τον καθαρό αέρα σου, υγιεινή ζωή κτλ

Εξαρτάται λοιπόν πως το εννοεί ο καθένας μας το καλύτερο.

Re: Απάντηση: Μετανάστες του AVClub - Λίστα και Συμβουλές

Σίγουρα είναι ασφαλέστερη από πολλές απόψεις η ζωή στην επαρχία,φθηνότερη πάλι δε θα το έλεγα αν σκεφτείς ότι ξέρω πολλούς γονείς που κάνουνε πάνω από 50 χιλιόμετρα 3 φορές την βδομάδα για φροντιστήρια αγγλικών,καλά για δεύτερη ξένη γλώσσα δε το συζητώ πρέπει να πέρνεις βαρβάτο μηνιάτικο,αυτά μέχρι το δημοτικό γιατί μετα θα πρέπει να πληρώνεις ενοίκιο για να πάει το παιδί σου γυμνάσιο-λύκειο και να το διώξεις 12 χρονών απ το σπίτι, αλλιώς το στέλνεις σε κανένα μπουρδελο-οικοτροφείο και βλαστημάς την ώρα,σε θέματα παιδείας, μόρφωσης και πολιτισμού που είναι και τα σημαντικότερα η επαρχία είναι ότι χειρότερο,επίσης τα έξοδα για μετακινήσεις πολλά και πρέπει να τρέχεις κάθε 2 και 3 στη πόλη όπως τα κάνανε(παλιά με τις κοινότητες ήταν σαφώς καλύτερα τα πράγματα).

Μάλλον περιγράφεις την επαρχία του '50...-bye-

Γνωριζει καποιος (στα σιγουρα) τι δικαιολογητικα απαιτουνται για καποιον που θελει να μεταναστευσει σε ΗΠΑ / Καναδα ?