καλησπέρα κι ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Το Τ90 έχει κέντρο στις 19,2Ε οπότε, έτσι κι αλλιώς, δεν κατέβαζα πολλά πράγματα από τις 28,2. Ωστόσο με βόλευαν πολύ κάποια μουσικά κανάλια όπως τα Scuzz, Bliss, Vault (
11306V) ή τα Kerrang, The Box (
12479V) που τώρα πιάνω πολύ οριακά. Επίσης τα Movies 24(+) στην 11306Η για παράδειγμα, που πλέον δεν κατεβαίνουν καθόλου. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις αλλά καθώς τα Αγγλικά είναι η μόνη ξένη γλώσσα που ξέρω, ό,τι παραπάνω κατέβει από τους Αγγλους καλό θα είναι! :firstprize:
Ετσι το σκεπτικό μου είναι να πετύχω την μέγιστη δυνατή απολαβή με κάτοπτρο που να μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια από ένα καλό Diseqc μοτέρ. Γι αυτό κι άρχισα να ψάχνομαι με τα 1.20 αλουμινίου.
Το Tecatel που ανέφερες ποιο είναι; Το μόνο σ' αυτές τις διαστάσεις που βλέπω στο site τους είναι το AL-G120PRO, το οποίο ομώς είναι "Galvanized steel". Και ψάχνοντας στο skroutz μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο. Το 110x120 τα καταστήματα το ονομάζουν ALG110, ενώ στο site της Tecatel το AL-G110PRO είναι 100x110. :hmmmm2:
Βέβαια και το
Mabo 120 που ανέφερα πιο πάνω δεν υπάρχει πουθενά στο επίσημο site της Mabo κι αυτό με προβληματίζει....
Μια γενική ερώτηση: ένα κάτοπτρο αυτών των διαστάσεων (105x120 ή 110x120), μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια από ένα μοτέρ σαν το
GT-SAT DM15AT ;
Ευχαριστώ!