το ξέρει κανείς αν έχει μεταλικά γρανάζια? για φασόν των Μoteck 2100 με τα πλαστικά φαίνεται...
http://www.ebay.co.uk/itm/Digipower...e-Dish-Motor-SG-2100A-Brand-New-/140632859708
![]()
φίλε μου χρήσιμο θα ήταν να μας πεις και το βάρος+διάμετρο του πιάτου σου..:cool4:Παιδιά, το κουτί που έχω ειναι ακριβώς έτσι και γράφει στο πίσω μέρος "Motech Electric Corp".
Το έχω δυο χρόνια σχεδόν και κανένα πρόβλημα στην ταράτσα με αέρηδες.
Ερώτηση: πείτε καμία καλή λύση για να ανεβάζω φωτό κατευθείαν στο ποστ μου
το link απο ebay το έβαλα μόνο για το προιόν, δεν πρόκειται να πάρω απο κει - δεν συμφέρει με τα μεταφορικά τους.Απλά το έχω διαθέσιμο απο φίλο.Υποθετω πως εχει το πιατο που αναγραφεται στην υπογραφη του. Θα προτεινα να μην ασχοληθεις περαιτερω με το συγκεκριμένο. Παρε ενα που να ξερεις ακριβως τι ειναι. Αν ειναι τετοια μανουρα να βρεις καποιες τεχνικες προδιαγραφες για αυτη την εταιρια, το προιον δεν εμπνεει εμπιστοσυνη.
δηλ δεν είχε οδηγίες στο κουτί οταν το πήρες?Αυτό το έχω και εγώ (αν δεις την υπογραφή μου) και είναι καλό και αθόρυβο ένα χρόνο τώρα.
Αν θέλεις τις ρυθμίσεις του επειδή δεν είναι το κουτί βιβλίο,τις έχω στα ρουμάνικα.
α) όσο καλύτερη λήψη γίνεται των 28,2 β) να παίξω λιγάκι με μια blindscan κάρτα που πήρα πέρυσι και με το Τ90 δεν έκανε και πολλά.
Αφού θα κάνεις την κίνηση να αγοράσεις πιάτο και θες και 28.2E κοιτά για Gibertini OP 125 L η για ΜΑΒΟ 1,44μ Αλουμινίου. Και τα δυο αλουμίνιο και τα δυο κινούνται άνετα απο moter Diseqc. Ειναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις απο κάτοπτρα, μην πάρεις τίποτα λιγότερο απο αυτά θα το μετανιώσεις. Για τα mabo ο αντιπρόσωπος ειναι η astrasat στη Θεσσαλονίκη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.