supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
τα 50w ανα καναλι του naim nait 5i,δεν ειναι λιγα για μεγαλες εντασεις?
το ιδιο ειχα παθει κι`εγω πριν καποια χρονια,με εναν Arcam a5 κι ηχεια mordaunt short,mission και roister.
ολα τα ηχεια στις μεγαλες εντασεις,ακουγωντουσαν λες και ξεκολλουσαν τα μεγαφωνα απο το σασι.
νομιζω οτι ειναι θεμα δυναμης του ενισχυτη...
Τα watt της naim δεν είναι τα ίδια watt άλλων εταιρειών...είναι τόσο το ρεύμα που δίνει, που τα watt δεν παίζουν τόσο ρόλο...στα νούμερα μπορεί, στην πράξη όχι. Φαντάσου ο τελικός 200 της εταιρείας δίνει 80watt στα 2500 ευρώ περίπου, όταν το επόμενο μοντέλο ο 250, δίνει 90 watt κ κοστίζει πάνω από 4000 ευρώ.
Μια εξαιρετική και αποτελεσματική λύση ότι ηχείο και να έχεις...
οκ-πασο
δεν εχω ασχοληθει με την συγκεκριμενη εταιρια οποτε δεν ηξερα οτι ειναι τετοιας κλασης.
αλλα και παλι μπορεις να πεις οτι πληρωνεις ποιοτητα και οχι ρευματα.
βεβαια απο την αλλη,δεν ειναι και τιποτε γαιδουρια τα Q,αλλα αυτο το μπουμαρισμα που αναφερει ο φιλος,παραπεμπει σε "κλαταρισμα" του ενισχυτη.
Το μπουμάρισμα για εμένα, γνωρίζοντας τον ενισχυτή αυτόν ειδικά, είναι από το λάθος στήσιμο των ηχείων στον χώρο. Αν αλλάξει το στήσιμο, νομίζω θα είναι οκ. Αν δεν γίνεται να αλλάξει το στήσιμο, τότε δουλειά θα γίνει με room correction ή με άλλου τύπου ηχείο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.