Της δικιας σου αληθειας Κωστα ?
Όχι, της φυσικής της δευτέρας λυκείου
Γιατι δεν γραφεις συγκεκριμενα που διαφωνεις και σε τι για να μπορω να σου απαντησω ?
Τι ειναι αυτο που πιστευεις οτι δεν καταλαβαινω για να στο εξηγησω?
Και αν το εξηγησω θα το καταλαβεις εσυ ?
Είναι τουλάχιστον υποκρισία και θράσος να μου ζητάς να σου υπολογίσω τους εξόδου που τυλίγεις (2 μέχρι στιγμής και καθόλου κακοί όπως διαπίστωσες- όχι μάλλον εσύ, όσοι ξέρουν να μετρήσουν) και να θέλεις και να μου εξηγήσεις και από πάνω. Επειδή εγώ σου έχω δια ζώσης και τηλεφωνικά εξηγήσει πολλές φορές, ξέρω τι ξέρεις και τι όχι.
Η αντισταση στον τροπο που προτεινεις, αν ειναι βατικη δεν εχει δικη της αυτεπαγωγη?
Μοκροανρί και εσυ μετράς Ανρί. Τάξη μεγέθους 10^-6. Ούτε τα καλύτερα όργανα δεν έχουν τέτοια ακρίβεια.
Ο τροπος (σωστος θεωριτικα) που αναφερεις, δεν ειναι προσεγγιστικος ?
Χαίρομαι που τον βρίσκεις σωστό. Προσεγγιστικοί είναι όλοι οι τρόποι. Η προσέγγιση που γίνεται εδώ είναι υπέραρκετή για τις ακουστικές συχνότητες
Μπορεις να μετρήσεις μικρες αυτρεπαγωγες με ακριβεια με να πολυμετρο της πλακας και μια πριζα?
Της τάξεως του ανρί βεβαίως με ανεκτή για τις εφαρμογές μας ακρίβεια. Για μιλλιανρί όχι, αλλά εδώ γράφουμε για ακουστικές συχνότητες, άρα από μερικά ανρί και πάνω κατά κανόνα. Αυτά που γράφεις τα βρήκες μάλλον σε κανένα Site για RF
Δεν ξερω τι ζορι μπορει να τραβας στην ζωη σου, αλλα νομιζω οτι πρεπει να χαλαρωσεις λιγο.
Εχεις εμμονες προσωπικα μαζι μου ?
Δηλαδή όταν γράφεις αερολογίες και κάποιος σε διορθώνει έχει προσωπικά μαζί σου? Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Θυμίζει το μαθητή που γράφει για 8, του το βάζεις, και λέει ότι "τον έχεις στο μάτι"
ΕΛΠΙΖΩ να μεινεις στην κουβεντα και να μην την "κανεις" οπως με τις "γραμμες μεταφορας". Θελεις να συνεχισεις βαθια τη συζητηση ή απλως απαντησες επειδη εγραψα εγω? Σ ενδιαφερει το θεμα ή απλως πετας μια .... για δημιουργια εντυπωσεων?
Παραφέρεσαι (αυτό με τη μα.... και τις εντυπώσεις εννοώ). Σε ξέρω προσωπικά, το επίπεδο γνώσεών σου είναι κάτω από το στοιχειώδες, σε βάθος συζήτηση είναι σα να προσπαθείς να εξηγήσεις σε Αβορίγινα τη θεωρία της σχετικότητας.
Και επειδη κατα βαθος ξερω οτι εισαι καλο παληκαρι και μια και ειναι γιορτινες μερες, σου αφιερωνω το παρακατω, απο καρδιας:
"Οσα 'ναι τα Καλασνικοφ στα Ζωνιανα κρυμμενα
Τοσες ευχες και πιο πολλες δεξου και απο μενα. "