Μία εντελώς διαφορετική άποψη.
Αφορμή για αυτή είναι ο τύπος που εχθές το πρωϊ είχε τη ευγενή καλοσύνη να με βοηθήσει να εκτονοθώ.
Σημάδεψε με το αμάξι του ένα περιστέρι. Αφού το πέτυχε ,έκανε και όπισθεν.
Είχα χρόνια να μη με γνωρίσω. Τον ρώτησα γιατί και η απάντηση ήταν υβριστική. Το κακό (και ίσως τελικά καλό) ήταν πως δεν βγήκε από το αυτοκίνητο. Ελπίζω να του έχω κάνει μεγάλη ζημιά.
Το άλλο που με στεναχώρησε είναι ότι ένας πιτσιρικάς γύρω στα 18 πρέπει να έριξε περισσότερες.
Καταραμένα γεράματα.
Η εισαγωγή ψιλοδηλώνει την απέχθεια μου στους κυνηγούς. Σόρρυ στους φίλους κυνηγούς του κλαμπ.
Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον με όπλο να στήνει καρτέρι και να σκοτώνει τα πτηνά του ουρανού.
Είτε αυτό είναι τσίχλα είτε οτιδήποτε. Μάλιστα η αρρώστια τους φτάνει να κυνηγάνε και κύκνους, φλαμίγκο, πάπιες κ.τ.λ.
Όταν σηκώνεις ένα σκοτωμένο πουλί από το έδαφος και χαίρεσαι με το θέαμα και την ευστοχία σου για μένα είσαι άρρωστος. Τέλος.
Τα θύματα ήταν αθώοι. Ο άλλος κτήνος. Συμφωνώ. Κλείσανε σπίτια. Πολύ κρίμα.
Εμείς της πόλης και καλά άφωνοι. Ο.Κ.
Τα ίδια λέμε όλοι.
Εγώ όμως έχω πρόταση συγκλονιστική.
Να καταργηθούν τα φυσίγγια που σκοτώνουν και να αντικατασταθούν με χοντρό αλάτι ή τέλος πάντων κάτι που απλά θα πονάει πολύ ,χωρίς να τραυματίζει σοβαρά.
Μόλις αρχίζει η κυνηγετική περίοδος, οι κυνηγοί να κυνηγιούνται μεταξύ τους.
Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, υψηλά ποσοστά αδρεναλίνης και βέβαια πλήρης ικανοποίηση των ενστίκτων.
Εάν θέλετε να βάλουμε μέσα και τους κτηνοτρόφους-αγρότες.
Κάθε Κυριακή της συγκεκριμένης περιόδου οι κυνηγοί να μπορούν να κάνουν επιδρομές στα χωράφια για να τα καταλάβουν και οι ιδιοκτκήτες να ταμπουρώνονται για να τα προστατέψουν.
Επίσης να υπάρχει ειδική ομάδα ιπτάμενων κυνηγών με παραπέντε , που να μπορούν να ανταποδώσουν τα πυρά από ψηλά, όσων προσπαθουν να τους κατεβάσουν.
Έχουμε θέμα, έτσι;
Νομίζω πως είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία.