Παιδια γεια σας.Ειμαι 50 ετων και τελειως ασχετος μετο αντικειμενο.Γι αυτο προσφευγω στη βοηθεια σας που πιστευω εχετε μεγαλη πειρα.Αλλα ας μπω στο θεμα και να μην σας κουραζω μετα προκαταρκτικα.Ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα καλο home cinema για το χωρο μου και θα ηθελα την γνωμη σας για τις αγορες που πρεπει να κανω.Ο χωρος ειναι 15-18 τ.μ. παραλληλογραμος. Για ενισχυτη λογω δυναμικοτητας μου προτειναν τον YAMAHA Ζ11. Μου ειπαν οτι δεν εχει καλο scaller για την εικονα αλλα σε σημα 1080p δεν εχει καμμια σημασια.Για player μου προτειναν τον pionner lx91. Tωρα για τον ηχο εδω τα εχω χαμενα. Σκεφτομαι την σειρα της kef xq 40 δεξια-αριστερα και τα xq 30 για τα πισω και το κεντρικο επισης της xq. Για γουφερ μου προτειναν της yamaha to 900. Ξεχασα το συστημα θα ειναι για 50 τοις εκατο tv 30 για dvd και 20 για μουσικη. Εδω αλλοι μου λενε για υπερβολες και οτι μπορω να το κανω δικαναλο και να χρησιμοποιησω προ και τελικους. Δεν ξερω τι μου γινεται. Ειμαι χαμενος στο διαστημα.θα ηθελα τη γνωμη σας και τις προτασεις για λυσεις και μηχανηματα σε αυτη την κατηγορια τιμων.Σας ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας που τις σεβομαι απεριοριστα.