Re: Απάντηση: Μια βοηθεια σε ασχετο
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα παίξει καλύτερα. Έχω ακούσει συστήματα αρκετά καλά να "μπουκώνουν" λόγω χώρου. Δεν βρίσκω δλδ τον λόγο να δώσω 10 χιλιάρικα παραπάνω για να πάρω ένα αποτέλεσμα που θα έπαιρνα και με πολύ λιγότερα χρήματα. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη αυτή φυσικά. Επίσης να καταλάβω την προσωπική ικανοποίηση. Δεκτό απόλυτα. Αλλα αν είναι να σκάσω τόσα λεφτά για prestige...
Παιδιά, μη λέμε και υπερβολές!
Πόσες φορές και πόσο αποτελεσματικά μπόρεσε να γίνει demo τέτοιων συστημάτων στο χώρο του πελάτη. Εντάξει, δε λέω να θες να ακουμπήσεις 100.000+ . Εκεί μπορεί και να κάνουν κάποιες "γενναίες" προσπάθειες σχετικά.
Γιατί άντε και έρχονται με ένα - δύο συστήματα (το πολύ) μεταξύ αυτών που σκέφτεσαι να αποκτήσεις, άντε και να ασχοληθούν με το να τα στήσουν κατάλληλα (λέμε τώρα) στο χώρο σου. Όταν δεν έχεις ήδη κατάλληλη εμπειρία στο "πώς" ακούγεται γενικότερα και "τί" (όπως δηλαδή ο φίλος μας), πού θα είναι το ιδιαίτερο πλεονέκτημα πια για τις αποφάσεις σου;!
Έπειτα, το αν κάποιος θέλει σε έναν μικρό αλλά όχι απαραίτητα και ακατάλληλο ηχητικά χώρο, να στήσει συστήματα αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, αυτό δε σημαίνει πως θα παίξουν χειρότερα από αυτά των πέντε π.χ. χιλιάδων ευρώ. Καλύτερα θα παίζουν πάντα από κάτι αποδεδειγμένα χειρότερό τους. Απλά, σαφώς και δε θα μπορείς να λάβεις από αυτά όλο το φάσμα των επιδόσεων τους σε διάφορους (όχι όλους) από τους τομείς τους. Με αυτή την έννοια και στενά οικονομικά κρίνοντας, όντως είναι "πεταμένα" λεφτά αν πρόκειται και να μείνουν αποκλειστικά σε αυτόν τον μικρό χώρο. Αν όμως το οικονομικό κόστος δεν υπάρχει καν σα θέμα, τότε όλοι οι δρόμοι μένουν ανοιχτοί. Μη ξεχνάμε και τον παράγοντα προσωπικής ικανοποίησης ή (γιατί όχι) και prestige στους όποιους κατάλληλους κοινωνικούς και όχι μόνο κύκλους σου.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα παίξει καλύτερα. Έχω ακούσει συστήματα αρκετά καλά να "μπουκώνουν" λόγω χώρου. Δεν βρίσκω δλδ τον λόγο να δώσω 10 χιλιάρικα παραπάνω για να πάρω ένα αποτέλεσμα που θα έπαιρνα και με πολύ λιγότερα χρήματα. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη αυτή φυσικά. Επίσης να καταλάβω την προσωπική ικανοποίηση. Δεκτό απόλυτα. Αλλα αν είναι να σκάσω τόσα λεφτά για prestige...