Μια βοηθεια σε ασχετο

Re: Απάντηση: Μια βοηθεια σε ασχετο

Παιδιά, μη λέμε και υπερβολές!

Πόσες φορές και πόσο αποτελεσματικά μπόρεσε να γίνει demo τέτοιων συστημάτων στο χώρο του πελάτη. Εντάξει, δε λέω να θες να ακουμπήσεις 100.000+ . Εκεί μπορεί και να κάνουν κάποιες "γενναίες" προσπάθειες σχετικά.
Γιατί άντε και έρχονται με ένα - δύο συστήματα (το πολύ) μεταξύ αυτών που σκέφτεσαι να αποκτήσεις, άντε και να ασχοληθούν με το να τα στήσουν κατάλληλα (λέμε τώρα) στο χώρο σου. Όταν δεν έχεις ήδη κατάλληλη εμπειρία στο "πώς" ακούγεται γενικότερα και "τί" (όπως δηλαδή ο φίλος μας), πού θα είναι το ιδιαίτερο πλεονέκτημα πια για τις αποφάσεις σου;!

Έπειτα, το αν κάποιος θέλει σε έναν μικρό αλλά όχι απαραίτητα και ακατάλληλο ηχητικά χώρο, να στήσει συστήματα αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, αυτό δε σημαίνει πως θα παίξουν χειρότερα από αυτά των πέντε π.χ. χιλιάδων ευρώ. Καλύτερα θα παίζουν πάντα από κάτι αποδεδειγμένα χειρότερό τους. Απλά, σαφώς και δε θα μπορείς να λάβεις από αυτά όλο το φάσμα των επιδόσεων τους σε διάφορους (όχι όλους) από τους τομείς τους. Με αυτή την έννοια και στενά οικονομικά κρίνοντας, όντως είναι "πεταμένα" λεφτά αν πρόκειται και να μείνουν αποκλειστικά σε αυτόν τον μικρό χώρο. Αν όμως το οικονομικό κόστος δεν υπάρχει καν σα θέμα, τότε όλοι οι δρόμοι μένουν ανοιχτοί. Μη ξεχνάμε και τον παράγοντα προσωπικής ικανοποίησης ή (γιατί όχι) και prestige στους όποιους κατάλληλους κοινωνικούς και όχι μόνο κύκλους σου.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα παίξει καλύτερα. Έχω ακούσει συστήματα αρκετά καλά να "μπουκώνουν" λόγω χώρου. Δεν βρίσκω δλδ τον λόγο να δώσω 10 χιλιάρικα παραπάνω για να πάρω ένα αποτέλεσμα που θα έπαιρνα και με πολύ λιγότερα χρήματα. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη αυτή φυσικά. Επίσης να καταλάβω την προσωπική ικανοποίηση. Δεκτό απόλυτα. Αλλα αν είναι να σκάσω τόσα λεφτά για prestige...

Εγώ πάντως για πρώτο σύστημα σε άνθρωπο που δεν έχει γνώσεις και εμπειρία θα θεωρούσα τον εαυτό μου λαμόγιο αν πρότεινα κάτι τέτοιο σε αυτό το κόστος....

τουμπα
δεν ξερω καποιον που εχει το δικο σου φιλοτιμο ωστε να αφιερωνει χρονο
και
(που θα βρει ακριβα ντεμο κομματια) ωστε να ερθει στο χωρο σου
εδω ακριβα ντεμο δεν υπαρχουν στημενα( δεν συζητω για το σωστα στημενα)
Απο εκει και μετα
καποιος που δεν ξερει τιποτα αρχιζει να ακουει και να ρωτα
ειναι σιγουρο οτι θα πεσει σε πολλες λουμπες μεχρι να αποκτησει προσωπικη εμπειρια και γουστο
μεχρι τοτε
ή θα σκορπα λευτα
ή θα ψαχνει και θα ακουει+θα διαβαζει
φιλικα rg

τωρα σχετικα με το πρεστιζ δεν ξερεις τι κανει κλικ στον καθενα
αλλος ειναι το ντιζαιν
αλλα του παινο φαντασια
αλλος της γιαμαχα
αλλος της πιονερας
και παει λεγοντας

Παιδια ευχαριστω ολους σας. Η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα λιγο. Καταλαβα βεβαια οτι ειναι λιγο υπερβολικα αυτα που μου προτειναν για το χωρο μου. Εσεις τι προτεινεται? Αν τα παρω argi δεσμευεσαι να ερθεις βολτα Πατρα να τα φτιαξεις, με το αζημιωτο βεβαια? Περιμενω προτασεις σας πιο καταλληλες για το χωρο μου συμφωνα με την γνωμη σας βεβαια. Ειμαι ευγνωμων σε ολους σας.

Απάντηση: Re: Μια βοηθεια σε ασχετο

Εγώ πάντως για πρώτο σύστημα σε άνθρωπο που δεν έχει γνώσεις και εμπειρία θα θεωρούσα τον εαυτό μου λαμόγιο αν πρότεινα κάτι τέτοιο σε αυτό το κόστος....
δυστυχως δεν εχουν ολοι το ηθος σου
τα αρπακτικα παραμονευουν
ειτε δωσεις λιγα ειτε πολλα το τατουαζ με την δαγκωνια στο λαιμο δεν την γλυτωνεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βοηθεια σε ασχετο

Δεν βλέπουν τα χάλια της αγοράς, αυξήσεις θέλουν ;;

η αφξηση ερχεται απο ωξω
και ειναι μεγαλυτερη του 7
την αλλη την αποροφα η αντιπροσωπια

Ακριβώς για να μην "σκορπάει" λεφτά, ιδιαίτερα τη στιγμή που δεν θα πολυκαταλαβαίνει και τις διαφορές και επειδή ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ συνεχίζω να πιστεύω ότι τέτοιο σύστημα σε 15τμ δεν θα αποδώσει αυτά που μπορεί να αποδώσει καλό θα ήταν να ξεκινήσει με κάτι φθηνότερο σχετικά που όμως θα έχει ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα. Έκανα μια πρόταση (Klipsch, Denon και πηγή). Ας την κρίνουν οι άλλοι, πάντως είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι κακό αν την επιλέξεις. Το αντίθετο μάλιστα. Επίσης καλό θα ήταν να διαβάζουμε και τί γράγει ο φίλος μας ο Στάθης. 15 χιλιάρικα για ένα σύστημα που θα μπει σε 15τμ στο οποίο θα βλέπω 50% τηλεόραση και 30% DVD εμένα μου φαίνεται η υπερβολή της υπερβολής. Και αυτός που το πρότεινε καλό θα ήταν να το υποστηρίξει με ντεμο ακρόαση αλλιώς θα έδινα και εγώ τον ίδιο χαρακτηρισμό με τον Underdog

Προτασεις για μηχανηματα παιδια. Δεν υπαρχει θεμα πρεστιζ, για ονομα του θεου. Ευχαριστω.

Οσο για ντεμο απο μαγαζια που να βρεθουν τα μαγαζια στην πατρα? και σιγα να μην ερθουν να σου κανουν ντεμο.

μη πολωτικα παντα
ξερω λεφτα που φορα ζωνη 32 χρονια και μεροκαματιαρη που τα σκαει σε ζωνη ντιορ
ειναι που θελει να τα σπρωξει ο καθενας
ας συμβουλευτει καμποσα λαμογια και ολα και κατι θα μαθει
συν αν βρει και καποιον με φιλοτιμο μπορει να του εξηγησει καποια πραγματα και μετα κρινει ο ιδιος τι θελει
ετσι και αλλιως το ειπα θα αλλαξει αρκετες φορες μεχρι να βρει αφτο που θελει
εδω ιμιξερολες που ζουν πλασιμπο νομιζουν οτι εχουν μηχαναρες και ζουν στον κοσμο τους
καποιος που δεν ξερει να βρει φαση στα ηχεια του δεν θα την πατησει
δεν εχει σημασια αν χαλας πολλα η λιγα σημασια εχει να βελτιωνεσαι

Για Home cinema τα Klipsch θεωρούνται αρκετά καλά ηχεία. Νομίζω ότι με τα RF-62 θα μείνεις ευχαριστημένος. Αν θες μπορείς να πας και στα RF-82 αλλά δεν πιστεύω ότι χρειάζεται. Από ενισχυτές μπορείς να κοιτάξεις Denon 2309 και 2809. Αρκετά καλοί για τα χρηματά τους και με σχετικά καλή μουσικότητα για αυτό το 20% που θα ακούς μουσική. Σαν πηγή το denon 2500 που άκουσα είναι πολύ καλό. Αυτά από μένα:BDGBGDB55:

τα κλιπς ειναι φωνακλαδικα ηχεια αλλα λογο κορνας καλο θα ειναι να τα ακουσεις ωρα
γιατι καποιους τους κουραζουν μετα τον εντυπωσιασμο
για μενα εξυπνη αγορα ειναι
ενας παιονιρ 81 , θα ελεγα και για ονκιο 906 απο εξω αλλα μπορει να καρκινιασεις μετα
σαμπ 15ιντσο ερθ με αυτο ζω και εγω σε 15 τ.μ και ειναι το 6 εν σειρα σαμπ αν θυμαμαι καλα
απλα ανικητο
αν μπορεις παιρνεις μια μοναδα οντισι - ξερω οτι ειναι κοντα στα 3 χιλιαρικα
αλλα εχεις τον καλυτερο ηχο σε καθε χωρο
για μενα απο τα λιγα κομματια που θα μεινουν στο χωρο μου
πηγη αν θες τοπ παιρνεις ενα 91 παιονιρ
οκ πολλα λεφτα - αλλα η τοπ εικονα ηχος τωρα
και για καμποσο ακομα
τα πιο πανω μηχανηματα ειναι ακριβα και απλησιαστα για καποιους
αλλα στην κατηγορια τιμης παιζουν μονο τους
τελος απο ηχεια ενα θα σου πω
3 ιδια μπροστινα
αν δεν εχεις 3 ιδια θα ερθει καιρος που θα καταλαβεις τι θα πει ομοιογενεια
πλαι διπολα και πισω απλα
καλο θα ειναι να εχεις φροντισμενο ρευμα για πολλους λογους
αφτα

ARGI Σε ευχαριστω αλλα φοβαμαι οτι δεν καταλαβαινω πολλα. Βοηθησε με σε παρακαλω. Γιαν τον ενισχυτη καταλαβαινω. Για τον γουφερ ποιο προτεινεις ακριβως? 15ιντσο ερθ? Το οντισι τι ειναι και ποια ηχεια προτεινεις ακριβως? συγχωρα μου την αγνοια ειμαι τελειωσ αοματος. γινε σε παρακαλω ποιο πολυ συγκεκριμενος. ευχαριστω.

Επισης τι ειναι φροντισμενο ρευμα?Βοηθειααααααααααα.δεν καταλαβαινω τιποτα ο ασχετος.

Επισης τι ειναι φροντισμενο ρευμα?Βοηθειααααααααααα.δεν καταλαβαινω τιποτα ο ασχετος.
Εδώ που τα λέμε, δεν έχεις και άδικο!...

Προτείνω, όσοι τυχόν γνωρίζουν πράματα και μπαίνουν στον κόπο να γράψουν σχετικά με αυτά, να προσπαθούν να είναι λίγο πιο σαφείς στο "πώς" και "τί" λένε. Είναι πολλές φορές, πολύ σημαντικό! Ειδικά σε έναν χώρο που "κατακλείζεται" από όρους, μάρκες, μοντέλα, τεχνολογίες, τάσεις κ.λ.π. και μάλιστα άλλοτε σε Ελληνικά κι άλλοτε σε Αγγλικά.
Δεν θέλει δα πολύ παραπάνω κόπο!
Καλά είναι ο λόγος μας να μπορεί να απευθύνεται κατανοητά, σε όσο περισσότερους αναγνώστες.

Ευχαριστώ!

επειδη ειναι πολλα αν θες τα λεμε απο το τηλεφωνο
αν οχι μου λες να αρχισω να γραφω
απο αυριο
τωρα την πεφτω γιατι πεθανα σημερα

Εδώ που τα λέμε, δεν έχεις και άδικο!...

Προτείνω, όσοι τυχόν γνωρίζουν πράματα και μπαίνουν στον κόπο να γράψουν σχετικά με αυτά, να προσπαθούν να είναι λίγο πιο σαφείς στο "πώς" και "τί" λένε. Είναι πολλές φορές, πολύ σημαντικό! Ειδικά σε έναν χώρο που "κατακλείζεται" από όρους, μάρκες, μοντέλα, τεχνολογίες, τάσεις κ.λ.π. και μάλιστα άλλοτε σε Ελληνικά κι άλλοτε σε Αγγλικά.
Δεν θέλει δα πολύ παραπάνω κόπο!
Καλά είναι ο λόγος μας να μπορεί να απευθύνεται κατανοητά, σε όσο περισσότερους αναγνώστες.

Ευχαριστώ!
Αυτο που λές εσύ εγω το έχω ζητήσει πάμπολες φορές εδω μέσα, και γιά να μην μιλάω αόριστα, η γραφή του Argi πάντα παρουσίαζε αυτές τις ας το πούμε <ασάφειες>που δεν βοηθούν αυτούς που δεν κατέχουν και πολύ το άθλημα.
Επειδή όμως εδω φίλε μου Argi δεν χρειάζεται κάποιος να έχει κάνει πριν διατριβή στα περί Home Cinema ,προσπάθησε βρε φίλε να μας τα κάνεις πιό λιάνα, γιατί και εγω δυσκολεύομαι να σε καταλάβω μερικές φορές...ξέρεις είναι κρίμα τις αποδεδειγμένες γνώσεις σου στο τέλος να τις καταλαβαίνεις μόνο εσύ και κανά δυο-τρείς άλλοι...-bye-