Μια βραδιά με Wolfson

VaSiLiS-T το προβλημα το γνωριζουμε οι περισσοτεροι και εγω το θεμα ειναι οτι αν κανεις εγγραφη στο Digi-Key.gr στις επιλογες για εταιριες μεταφορας εχει μονο fedex και UPS δεν εχει επιλογη για USPS....αλλα απ οτι λεει η απαντηση που μου στειλανε αν καποιος κανει εγγραφη στο αμερικανικο Digi-Key δινει δυνατοτητα επιλογης για αποστολη με USPS....δεν το δοκιμασα ακομη.
Οσο για την Arrow δεν καταλαβαινω γιατι δεν δουλευει το λινκ παραθετω την αρχικη http://www.arrownac.com/
το κουλο ειναι οτι στην φορμα εγγραφης ζηταει ονομα εταιριας και ειναι υποχεωτικο....δεν καταλαβαινω

VaSiLiS-T το προβλημα το γνωριζουμε οι περισσοτεροι και εγω το θεμα ειναι οτι αν κανεις εγγραφη στο Digi-Key.gr στις επιλογες για εταιριες μεταφορας εχει μονο fedex και UPS δεν εχει επιλογη για USPS....αλλα απ οτι λεει η απαντηση που μου στειλανε αν καποιος κανει εγγραφη στο αμερικανικο Digi-Key δινει δυνατοτητα επιλογης για αποστολη με USPS....δεν το δοκιμασα ακομη.
Οσο για την Arrow δεν καταλαβαινω γιατι δεν δουλευει το λινκ παραθετω την αρχικη http://www.arrownac.com/
το κουλο ειναι οτι στην φορμα εγγραφης ζηταει ονομα εταιριας και ειναι υποχεωτικο....δεν καταλαβαινω

φίλε μου,
αν το γνωρίζεις, δεν κάνεις εγγραφή και δεν αγοράζεις από εκεί.
Δεν έχει κανένα νόημα να αγοράζεις κάτι με 50 δολάρια και να δίνεις 150 εκτελωνισμό.
Εχει κι αλλού πορτοκαλιές.

Που αλλου εχει γνησια να τα αποστελουν και με USPS?

υποθέτω με υπομονή, ψάξιμο και ερωτήσει.ς
Παλιότερα πάντως είχα δει ότι έφερνε η ΜΤΖ audio.

Εχω το εξης θεμα με το wolfson . Εχω συνδεσει στην coaxial το sb touch και στην οπτικη ενα cd player.To Θεμα ειναι οτι δεν μου κανει αυτομαυτη εναλλαγη μεταξυ των πηγων.Δηλαδη αν κλεισω το touch και ανοιξω το cd δεν γυριζει απο μονο του στην οπτικη εισοδο και δεν ακουω τιποτε. Πρεπει να βγαλω απο την πριζα το squeezebox για να ακουσω απο το cd. Υπαρχει καμια λυση για αυτο η ειναι προβληματικη η συσκευη? Αν παιζει ηδη το cd, kai to κλεισω, ενω το φωτακι παραμενει στην οπτικη ακουω απο το touch που ειναι συνδεμενο στην coaxial του dac.

Εχω το εξης θεμα με το wolfson . Εχω συνδεσει στην coaxial το sb touch και στην οπτικη ενα cd player.To Θεμα ειναι οτι δεν μου κανει αυτομαυτη εναλλαγη μεταξυ των πηγων.Δηλαδη αν κλεισω το touch και ανοιξω το cd δεν γυριζει απο μονο του στην οπτικη εισοδο και δεν ακουω τιποτε. Πρεπει να βγαλω απο την πριζα το squeezebox για να ακουσω απο το cd. Υπαρχει καμια λυση για αυτο η ειναι προβληματικη η συσκευη? Αν παιζει ηδη το cd, kai to κλεισω, ενω το φωτακι παραμενει στην οπτικη ακουω απο το touch που ειναι συνδεμενο στην coaxial του dac.

Είναι προφανές ότι είναι προβληματική η συσκευή! -αντί να μπαίνεις στον κόπο να την επισκευάσεις κλπ κλπ, στην αγοράζω εγώ φίλε!

στείλε μου πμ για λεπτομέρειες, τρόπο πληρωμής κλπ...

:ernaehrung004:

Last edited:
Είναι προφανές ότι είναι προβληματική η συσκευή! -αντί να μπαίνεις στον κόπο να την επισκευάσεις κλπ κλπ, στην αγοράζω εγώ φίλε!

στείλε μου πμ για λεπτομέρειες, τρόπο πληρωμής κλπ...

:ernaehrung004:
Σκεφτομαι μηπως ειναι θεμα του Logitech το οποιο μαλλον ειναι παντα ενεργο εστω και αν πατησεις το off. Τι εννοεις? θα την αγορασεις εστω και αν εχει προβλημα?

Σκεφτομαι μηπως ειναι θεμα του Logitech το οποιο μαλλον ειναι παντα ενεργο εστω και αν πατησεις το off. Τι εννοεις? θα την αγορασεις εστω και αν εχει προβλημα?

Αφου σου λέει το αγοράζει πούλα το να ξεμπερδεύεις...

Ναι! To αγοράζω έστω και αν έχει πρόβλημα! :ernaehrung004:

Οκ, θα το τεσταρω μια δυο ημερες και θα σου στειλω pm. Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει ο ηχος του και το περιμενα ενα μηνα περιπου. Το παρελαβα μολις προχτες και σημερα το εβαλα να παιξει.Το κοστος του ειναι 240 .με opa627.

Καλά, εμένα δεν μου φαίνεται τόσο προβληματική η συσκευή πια.Μήπως το κάνουνε όλες το ίδιο πράγμα, απλά οι άλλοι κάτοχοι συνδέουν μόνο μία συσκευή πάνω στο ντακ και δεν το έχουνε παρατηρήσει?Αν παίζει καλά στα χρήματα που το πήρες - και από ότι γράφουνε το ντακ σκοτώνει στα χρήματά του δεν μπορείς να ζήσεις με αυτό?Δεν αγόρασες και Weiss για να απαιτείς να είναι "τέλειο" λειτουργικά..;)..

@Delta. Η συσκευή σου δεν είναι προβληματική, η δική μου έχει το ίδιο προβληματάκι. Ε, δεν είναι και προς θάνατον. Αν σε εκνευρίζει τόσο πολύ το βάλε-βγάλε με τα βύσματα, πάρε και ένα δεύτερο Wolfson! :D

Το Wolfson δεν κάνει αυτόματη εναλλαγή πηγών. Κι εδώ που τα λέμε δεν έχει ούτε χειροκίνητη, με ένα διακοπτάκι. Δίνει προτεραιότητα πάντα στην coaxial.

Και βέβαια δεν είναι προβληματική η συσκευή.

Έχω κουμπωμένες δύο συσκευές επάνω και έχει μπει και τρίτη!
To DAC δίνει προτεραιότητα μεν στην coaxial αλλά άμα σβήσεις την συσκευή (που έχεις συνδέσει με coaxial) διαβάζει την επόμενη συνδεδεμένη...

Το πρόβλημά σου Delta είναι μάλλον στο Logitech... το οποίο πιθανότατα δεν σβήνει αν δεν το βγάλεις από την πρίζα.

Τον διακόπτη βρε παιδιά τι να τον κάνουμε?
Για να μην αναβοσβήνουμε τις συσκευές ή για να μην σηκωνόμαστε από την καρέκλα... Καλό θα ήταν να υπάρχει βέβαια... και ακόμα καλύτερα να υπήρχε και τηλεχειρισμός... αλλά ως τώρα προσωπικά δεν τον βλέπω για πρόβλημα...

+++
off topic...
Hλία σου δίνω το δικό μου wolfson στα 350Ε...:D

Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

Το πρόβλημά σου Delta είναι μάλλον στο Logitech... το οποίο πιθανότατα δεν σβήνει αν δεν το βγάλεις από την πρίζα.

Αν θυμάμαι καλά υπάρχει επιλογή στο setup στα Logitech να κλείνουν τελείως την ψηφιακή τους όταν πατάς το power off..

@Delta. Η συσκευή σου δεν είναι προβληματική, η δική μου έχει το ίδιο προβληματάκι. Ε, δεν είναι και προς θάνατον. Αν σε εκνευρίζει τόσο πολύ το βάλε-βγάλε με τα βύσματα, πάρε και ένα δεύτερο Wolfson! :D

To πιστευεις οτι την ίδια σκεψη εκανα και εγω;
Βεβαια εγω γιατι ήθελα να εχω δυο ομοαξονικες εισόδους... αλλά δεν ειμαστε για τέτοια έξοδα τώρα!!

Πάντως εναν επιλογεα εισόδων έπρεπε να τον έχει... θα ανέβαζε πολύ το κόστος αραγε;;
Υπάρχει μηπως η δυνατότητα μοντιφιασματος;

Και εγω νομιζω οτι το dac του φιλου δεν εχει πρόβλημα!!!

To πιστευεις οτι την ίδια σκεψη εκανα και εγω;
Βεβαια εγω γιατι ήθελα να εχω δυο ομοαξονικες εισόδους... αλλά δεν ειμαστε για τέτοια έξοδα τώρα!!

Πάντως εναν επιλογεα εισόδων έπρεπε να τον έχει... θα ανέβαζε πολύ το κόστος αραγε;;
Υπάρχει μηπως η δυνατότητα μοντιφιασματος;

θεωρητικά πανεύκολο

Και εγω νομιζω οτι το dac του φιλου δεν εχει πρόβλημα!!!

δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Όλα τα dac σχεδόν δεν επιτρέπουν εναλλαγή πηγής με την απλή απομάκρυνση της μιας. Συνήθως κλειδώνει η μιά και στις περιπτώσεις αυτές μπορεί να θέλει επανεκκίνηση

Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

Αν θυμάμαι καλά υπάρχει επιλογή στο setup στα Logitech να κλείνουν τελείως την ψηφιακή τους όταν πατάς το power off..

Απο το pc η απο την συσκευη ενεργοποιειται αυτη η επιλογη?