Μια βραδιά με Wolfson

Μμμμ... Δεν θα κατάλαβα καλά φαινεται. Με πονάει το συγκεκριμένο θέμα με τις υψηλές! Και πάλι ευχαριστώ.

Δυστυχώς τα διαθέσιμα αξιόπιστα συγκριτικά στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής είναι δυσεύρετα - κυρίως ασχολούνται με ακριβότερα μηχανήματα πράγμα που δυσκολεύει την κατάσταση.

Κάτι τελευταίο. Αν κάποιος ήθελε να αγοράσει που μπορεί να το βρεί?
Στο site της εταιρείας δεν φαίνεται διαθέσιμο και δεν βλέπω dealer στην Ελλάδα...

Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

Μμμμ... Δεν θα κατάλαβα καλά φαινεται. Με πονάει το συγκεκριμένο θέμα με τις υψηλές! Και πάλι ευχαριστώ.

Δυστυχώς τα διαθέσιμα αξιόπιστα συγκριτικά στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής είναι δυσεύρετα - κυρίως ασχολούνται με ακριβότερα μηχανήματα πράγμα που δυσκολεύει την κατάσταση.

Στο site της εταιρείας δεν φαίνεται διαθέσιμο και δεν βλέπω dealer στην Ελλάδα...

Και ούτε θα δείς αντιπρόσωπο.
Είναι περιορισμένης παραγωγής με ρυθμό παραγωγής ένα δύο την εβδομάδα...

Επέτρεψέ μου να σου πω οτι το οποιδήποτε DAC (ή όποια άλλη συσκευη) δεν πρόκειται να λύσει προβλήματα που ήδη ενδεχομένως υπάρχουν στο όποιο συστημα χαρην equalizer... για να μην σου πω οτι όσο πιο "σωστή" είναι, πέρα απο τις όποιες βελτιώσεις, υπάρχει και το ενδεχόμενο να αναδείξει περισσότερο και τα προβλήματα, είτε αυτά είναι θέμα χωρου, ή συνέργειας συσκευων ή και τα δυο!

Πάντως αν το παρακολουθείς στο e-bay θα είναι και πάλι διαθέσιμο σε λίγο καιρό φαντάζομαι!!!

Εγώ να σου πω την αλήθεια το πήρα γιατί και μου άρεσε πως παίζει στο συστημά μου (το οποίο ξαναλέω στα δικά μου αυτιά, χαρακτηρίζεται πάνω απο ολα απο ισορροπία... ίσως κάποιοι άλλοι να έλεγαν μια "χρυσή" μετριότητα), και γιατί περα απο τις βελτιώσεις που έφερε στο cd player, θα μπορώ να παίξω και HD είτε απο pc είτε απο media player, και τέλος γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να δωσω πιο πολλά χρήματα!

Ακόμα μια παρατήρηση για όποιον το πάρει...
Σοβαρή-κριτική ακρόαση θα πρότεινα να γίνει μετά απο τουλάχιστον 2 εβδομάδες στο ρευμα...

Last edited:
Τι τα δίνεις ρε Ηλία εξαφανίστηκε !
Τι άλλη εβδομάδα τώρα μπορεί να βάλει άλλο.
Ψήνουμε τον Κινέζο να το βγάλει και με το WM8741 αλλά αυτός αντιστέκεται !
Το λιγότερο για την πρώτη ακροασή του είναι οι 200 ώρες λειτουργίας γιατί οι Nichicon Gold Tune αργούν πολύ να στρώσουν.

Last edited:
Εγώ πάντως πήρα πρέφα το pm (:2thumb22sup:) λίγες ώρες αργότερα...:smash:

Έχω και κάτι άκρες στη Κίνα λές να τις ενεργοποιήσω???:BDGBGDB55::BDGBGDB55::flipout: :flipout:

Ρε παιδιά μόνος του τα φτιάχνει ο Κινέζος???

Το λιγότερο για την πρώτη ακροασή του είναι οι 200 ώρες λειτουργίας γιατί οι Nichicon Gold Tune αργούν πολύ να στρώσουν.

Ρε παιδια?? 200 ωρες στρωσιμο για τους Nichicon??
Ουτε ηχεια να τανε..Ουτε αυτοκινητα!:ernaehrung004:

Προσωπικά και μετά 500 ώρες στρωσίματος να κάνει τα μισά απ' ότι συζητιούνται θα είμαι ευχαριστημένος...

Να μην το ματιάσω γιατί μέχρι τη παραλαβή έχει δρόμο ακόμα...

mati01.jpg

:ernaehrung004:

Last edited:
Club Wolfson τελικά...:five:

Μήπως το βρήκες με μαύρη πρόσοψη? Το αλλάζω με το αζημίωτο φυσικά...:flute::BDGBGDB55:

:grinning-smiley-043-bye-

To παρήγγειλα μαύρο αλλά μου απάντησε κάτι που δεν πολυκαταλαβαίνω:

"Thank you for your business, we have the panel in "Black", the four fixing screw for the panel is in front in stead of by side, please advice for what you are prefer, thank you"

Θα προσπαθήσω να συννενοηθώ και θα δούμε. Πάντως αν τα καταφέρω και μου έρθει μαύρο δεν έχω σκοπό να το αλλάξω.

:chinscratch: ... Eμένα πάλι, πρίν λίγες ημέρες, μου έγραψε: "We have the Silver panel only at the moment."

Πιθανόν να σου λέει ότι στο Μαύρο front panel οι βίδες στήριξης της πρόσοψης είναι μπροστά και εμφανείς... Δεν ακούγεται λογικό, εκτός αν πρόκειται για άλλο κουτί... αλλά δεν μπορώ να υποθέσω κάτι άλλο!

Εγώ πάντος μάλλον θα το βάψω μαύρο και θα αφήσω τα ενδεικτικά των εισόδων στο ασημί...

Μήπως κάποιος από τους κατόχους έχει πάρει το μαύρο να μας εξηγήσει τι θέλει να πεί ο ποιητής? το έχει ανοίξει κανείς? Πως γίνεται η στήριξη της πρόσοψης?

ο πρώτος που το χέριασε πάντως, έβγαλε τον μτς στην spdif.
Και βλέπω το κάνουν πολλοί χεράδες.
Από την άλλη κάθε μηχάνημα που υποτίθεται σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει έναν τέτοιο....

Αβυσσος...

Νά το και ανοικτό!

IMG_4443-1DesktopResolution.jpg

Ενδιαφέροντα στοιχεία για κάθε ενδιαφερόμενο και fotos από τα σωθικά του στο diyAudio...

DiyAudio τώρα ξύπνησαν και αυτοί...
Black panel πρός το παρόν δεν υπάρχει και η ανοδίωση του εδώ δεν είναι εύκολη.