Μια διευκρινηση παρακαλω...

Status
Not open for further replies.
εφόσον η γενική διαχείριση έδωσε απάντηση, το θέμα θα πρέπει να θεωρηθεί λήξαν. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Κοιτά ρε συ τι μαθαίνεις διαβάζοντας για σένα από τρίτους. Σε λίγο θα μάθουμε και ποιος είναι τα αφεντικό μας. Ρε θα τρελαθούμε τελείως. Ουδέ ποτέ τέθηκε θέμα συνένωσης με το avsite και δεν συντρέχει και λόγος για κάτι τέτοιο. Είπαμε , εμείς δεν καπελωνόμαστε από κανένα ιδιοκτήτη .

Βρε Κώστα, πώς είναι δυνατό να συμβαίνει αυτό; Όπως και να το κάνουμε, κάποιος είναι ο ιδιοκτήτης του domain name avclub.gr, και προφανώς είναι και αυτός που επωμίζεται τα έξοδα συντήρησής του. Η αλήθεια είναι πως ήθελα να ρωτήσω δημοσίως ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του avclub.gr (ή οι ιδιοκτήτες, έστω), αλλά βασικά αυτό μπορεί να εκληφθεί ως αυθάδεια και τα τοιαύτα, (μιας και διακρίνω μια υποβόσκουσα αντιπαλότητα, δια να το είπω ευσχήμως), οπότε τη διαγραφή δεν τη γλιτώνω. Εάν η ταυτότητα του ιδιοκτήτη του site δεν είναι ανακοινώσιμη, και θέλει κάποιος να με πληροφορήσει γι´αυτό κατ’ ιδίαν, τον παρακαλώ να μου στείλει ένα email στο ccoyias παπίον yahoo ντοτ κομ. Ευχαριστώ.

To avclub.gr Κώστα ανήκει στο σύνολο της διαχειριστικής ομάδας και συντηρείται οικονομικά από όλους μας στον ίδιο βαθμό. Και κινείται νομικά προς αυτό που είχαμε ανακοινώσει όταν άνοιξε. Δηλ. ότι προχωρούμε στη σύσταση σωματείου, στο οποίο θα περιέλθει και το www.avclub.gr . Η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Περιμένουμε σε 2-3 μήνες να έχει ολοκληρωθεί.

Eki_65 said:
αρα μόνο για λόγους σκιπιμότητας έγινε η κουβέντα του Καφάτου?

eki η ερώτησή σου τέθηκε σε λάθος χώρο...

Και εφ όσον από επίσημα χείλη απαντήθηκε το ερώτημα της "ιδιοκτησίας" του avclub νομίζω ότι όλοι μπορούμε πλέον να περιμένουμε να ωριμάσουν οι διαδικασίες.

Γιατί ανφέρεται συνέχεια από κάποιους ότι το avsite είναι ιδιοκτησία κάποιου καταστήματος?
Ο Ανδρέας Καφάτος δήλωσε κατηγοριματικά ότι είναι δικό του και σε περίπτωση αποχώρησ'ης του απ το μαγαζί που εργάζεται, το avsite θα παραμείνει ως έχει.
Δεν βλέπω λοιπόν τον λόγο κάποιοι να πετάν "σπόντες" για ιδιοκτησία του avsite από κατάστημα.
Το avforum ήταν έτσι και γι αυτόν τον λόγο έγινε αυτό το μπάχαλο (για να μην πω άλλη λέξη που αρχίζει από μπ).
Ευτυχώς το avclub φαίνεται να βαδίζει σε αχνάρια που δεν έχουν σχέση με το avforum και τον ιδιοκτήτη του.
Υ.Γ.1 Μιλάω για αστεράκια, μπ-αναρίσματα, αλλαγή κωδικών σε κάποιους που υπήρχαν στο avforum και πήγαν στο avsite.
Υ.Γ.2 Το ίδιο μύνημα το γράφω και στο avsite

ΒΛΑΣΙΔΗΣ said:
To avclub.gr Κώστα ανήκει στο σύνολο της διαχειριστικής ομάδας και συντηρείται οικονομικά από όλους μας στον ίδιο βαθμό...

Βλάση, ευχαριστώ για την απάντηση. Το ενδεχόμενο merging με το avsite.gr θα πρέπει να θεωρείται εφαρμόσιμο, ή όχι; Εάν ναι, υπό ποιές προϋποθέσεις;

Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Γιατί ανφέρεται συνέχεια από κάποιους ότι το avsite είναι ιδιοκτησία κάποιου καταστήματος?
Ο Ανδρέας Καφάτος δήλωσε κατηγοριματικά ότι είναι δικό του και σε περίπτωση αποχώρησ'ης του απ το μαγαζί που εργάζεται, το avsite θα παραμείνει ως έχει.
Δεν βλέπω λοιπόν τον λόγο κάποιοι να πετάν "σπόντες" για ιδιοκτησία του avsite από κατάστημα.
Το avforum ήταν έτσι και γι αυτόν τον λόγο έγινε αυτό το μπάχαλο (για να μην πω άλλη λέξη που αρχίζει από μπ).
Ευτυχώς το avclub φαίνεται να βαδίζει σε αχνάρια που δεν έχουν σχέση με το avforum και τον ιδιοκτήτη του.
Υ.Γ.1 Μιλάω για αστεράκια, μπ-αναρίσματα, αλλαγή κωδικών σε κάποιους που υπήρχαν στο avforum και πήγαν στο avsite.
Υ.Γ.2 Το ίδιο μύνημα το γράφω και στο avsite

Επειδη ο καποιος ειμαι εγω, θα ηθελα να διευκρινισω οτι οσον αφορα το θεμα ιδιοκτησια, εγω δεν μιλησα ποτε για ιδιοκτησια, αλλα για ΕΞΑΡΤΗΣΗ.. (και συμπληρωματικα... διαπλεκομενα συμφεροντα =προωθηση πωλησεων καποιου καταστηματος μεσω του forum)

Απάντηση: Re: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Costas Coyias said:
Βλάση, ευχαριστώ για την απάντηση. Το ενδεχόμενο merging με το avsite.gr θα πρέπει να θεωρείται εφαρμόσιμο, ή όχι; Εάν ναι, υπό ποιές προϋποθέσεις;

H απάντηση δόθηκε ξεκάθαρα από τον Γ.Δ. στο post #16.

Θεωρώ πολύ έξυπνη τήν πρόταση.Και πολύ λογική.Ικανοί άνθρωποι βρίσκονται και απο εκεί και έχουν μάτια καί βλέπουν.Προσωπικά δεν ήμουν μέλος την εποχή τών παλιών ιστοριών,οπότε η επιλογή μου έγινε με αμιγώς προσωπικά κριτήρια.Επίσης δεν είμαι hi-end τύπος οπότε δέν έβαλα αυτό το κριτήριο στην επιλογή μου.Επέλεξα το avclub,μετά απο το avforum,γιατί μουσικό τμήμα αντίστοιχό του δεν υπάρχει στο διαδίκτυο.Επίσης τα άλλα τμήματα ειναι αξιολογώτατα και αποπνέουν μια φιλική και όχι μιά επαγγελματική ατμόσφαιρα.Και αυτό είναι μιά σημαντική διαφορά.
Και εγώ εάν ήμουν ένας έξυπνος και ικανός ιδιοκτήτης άλλου site θα μάς ήθελα.;)

Costas Coyias said:

Κωστα η ερωτηση που κανεις ειναι απο διαχειρiστη του avsite στον ΑΓΔ του avclub ?

Re: Απάντηση: Re: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Browser said:
Κωστα η ερωτηση που κανεις ειναι απο διαχειρiστη του avsite στον ΑΓΔ του avclub ?

Μα, αυτό εξαρτάται από την απάντηση που θα πάρω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Costas Coyias said:
Μα, αυτό εξαρτάται από την απάντηση που θα πάρω.

Λογικοτατο. ....αλλα μονο κατω απο την δικη σου λογικη .

( το ερωτημα μου δεν απαντηθηκε )-bye-

Καπως ετσι παιζεται η κολοκυθια ή καποιο αλλο παρεμφερες παιχνιδακι ή ειμαι εκτος θεματος??

Tο avclub,φαίνεται να είναι ένα φόρουμ με σημαντική δυναμική,παρ´ότι έχει λίγο καιρό λειτουργίας.Μάλιστα η δυναμική αυτή αποτυπώνεται και σε μετρήσεις που άν θυμάμαι καλά
ειχε αναφέρει ο Βασίλης ο Σωκρατίδης,πρό τής δεκαήμερης διακοπής .
Νομίζω ότι η πολυφωνία είναι καλύτερη απο την δημιουργία ´μεγαθηρίων´τού διαδικτύου ,με μάλλον αμφίβολα αποτελέσματα.
Πάγια θέση μου επίσης είναι πώς όταν συμβαίνουν διαζύγια-γεγονός απόλυτα φυσιολογικό-οι χωρισμένοι οφείλουν να συνεχίζουν χωριστά την ζωή τους,και να μήν ´παραμένουν φίλοι´και τελικά να βγαινουν και παρέα με τίς νέες φιλενάδες τους γιατί αυτό αποτελεί αχταρμά και όχι οριοθετημένες σχέσεις.Οι χωρισμένοι καλό είναι να συνεννοούνται μόνον ´για τα παιδιά´.Τα παιδιά μπορούνε εφ´όσον επιθυμούν,να επισκέπτονται τα χωριστά σπίτια τών γονιών τους.Οταν τα παιδιά μεγαλώνουν επιλέγουν πλέον τά ίδια.Και ολοι ειναι σχετικά ευχαριστημένοι με τις λογικές πικρίες τών χωρισμένων.Και ετσι η ζωή συνεχίζεται πιο φυσιολογικά και πιό δημιουργικά.
Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι επανενώσεις διαζευγμένων οδηγούν σε νέα διαζύγια.
Καμιά φορά βέβαια ο ένας απο τούς δύο πρώην συζύγους πού θεωρούσε ότι έχει το ´δίκιο με το μέρος του´ανακαλύπτει λιγάκι έκπληκτος ότι και ο άλλος πρώην σύζυγος,έχει βρεί την δυναμη να ξαναφτιάξει την ζωή του και μάλιστα ίσως και λίγο καλύτερα απο τον ´δικαιωμένο´.Αυτό είναι λιγάκι ανησυχητικό και τότε καμιά φορά ο ´ισχυρός´ζητά απο τον άλλον να γυρίσει.Ευτυχώς ,στην ζωή αυτή η ψευδαίσθηση δεν κρατάει πολύ.Και τελικά επιστρέφουν στίς νέες εστίες τους.Και συχνά ανταλλασσουν ευχές και στίς γιορτές.Καλή συνέχεια στο avclub.
Υ.γ
Απο τις ευχες εξαιρουνται τα πλουμιστά λαμόγια,με τίς δήθεν χρυσές στολές

Ntinos1972 said:
Καπως ετσι παιζεται η κολοκυθια ή καποιο αλλο παρεμφερες παιχνιδακι ή ειμαι εκτος θεματος??

Μπα, μεσα πρεπει να'σαι Ντινο...:chinscratch:

Σπύρος Σούρλας said:
Tο avclub,φαίνεται να είναι ένα φόρουμ με σημαντική δυναμική,παρ´ότι έχει λίγο καιρό λειτουργίας.Μάλιστα η δυναμική αυτή αποτυπώνεται και σε μετρήσεις που άν θυμάμαι καλά
ειχε αναφέρει ο Βασίλης ο Σωκρατίδης,πρό τής δεκαήμερης διακοπής .
Νομίζω ότι η πολυφωνία είναι καλύτερη απο την δημιουργία ´μεγαθηρίων´τού διαδικτύου ,με μάλλον αμφίβολα αποτελέσματα.
Πάγια θέση μου επίσης είναι πώς όταν συμβαίνουν διαζύγια-γεγονός απόλυτα φυσιολογικό-οι χωρισμένοι οφείλουν να συνεχίζουν χωριστά την ζωή τους,και να μήν ´παραμένουν φίλοι´και τελικά να βγαινουν και παρέα με τίς νέες φιλενάδες τους γιατί αυτό αποτελεί αχταρμά και όχι οριοθετημένες σχέσεις.Οι χωρισμένοι καλό είναι να συνεννοούνται μόνον ´για τα παιδιά´.Τα παιδιά μπορούνε εφ´όσον επιθυμούν,να επισκέπτονται τα χωριστά σπίτια τών γονιών τους.Οταν τα παιδιά μεγαλώνουν επιλέγουν πλέον τά ίδια.Και ολοι ειναι σχετικά ευχαριστημένοι με τις λογικές πικρίες τών χωρισμένων.Και ετσι η ζωή συνεχίζεται πιο φυσιολογικά και πιό δημιουργικά.
Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι επανενώσεις διαζευγμένων οδηγούν σε νέα διαζύγια.
Καμιά φορά βέβαια ο ένας απο τούς δύο πρώην συζύγους πού θεωρούσε ότι έχει το ´δίκιο με το μέρος του´ανακαλύπτει λιγάκι έκπληκτος ότι και ο άλλος πρώην σύζυγος,έχει βρεί την δυναμη να ξαναφτιάξει την ζωή του και μάλιστα ίσως και λίγο καλύτερα απο τον ´δικαιωμένο´.Αυτό είναι λιγάκι ανησυχητικό και τότε καμιά φορά ο ´ισχυρός´ζητά απο τον άλλον να γυρίσει.Ευτυχώς ,στην ζωή αυτή η ψευδαίσθηση δεν κρατάει πολύ.Και τελικά επιστρέφουν στίς νέες εστίες τους.Και συχνά ανταλλασσουν ευχές και στίς γιορτές.Καλή συνέχεια στο avclub.
Υ.γ

:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Σπύρος Σούρλας said:
...
Υ.γ

Κύριε Σούρλα, στα πλουμιστά λαμόγια με τις δήθεν χρυσές στολές συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ;

Why can't we live together?

Για μενα, ενα απλο μελος του (RIP) AVforum, του AVclub και του AVsite δεν υπαρχει λογος "μη συνενωσης" απο την στιγμη που κανενα απο τα δυο "αντιπαλα" forum δεν ειναι πλεον δεμενο στο αρμα καποιας εμπορικης επιχειρησης. Οτι εγινε, εγινε. Ισως να εγιναν πολλα και σημαντικα, ισως μικρα και ασημαντα. Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει. Αυτο που ξερω ειναι οτι βαριεμαι να κανω δυο φορες post την ιδια απορια ή το ιδιο νεο που θελω να μοιραστω με "ομοιους" μου. Και οτι το θεωρω "παιδιαστικο" να λεμε οτι αποδω ειμαστε "εμεις" και αποκει οι "αλλοι". Εγω με ποιους ειμαι, με εμας ή με τους αλλους? 'Η μηπως ειμαστε τοσοι πολλοι πια που δεν "χωραμε" σε ενα forum? Στην Ελλαδα ζουμε, θα μου πειτε, η εξωκοινοβουλευτικη αριστερα (που μετραει 0,1%) ειναι χωρισμενη στα τρια γιατι δεν συμφωνουν αν το Μ παει πριν το Λ και αν πρεπει να εχουν "παύλα" αναμεσα.

Γενικα σε καθε forum υπαρχουν οι γνώστες και οι ασχετοι, οι ενοχλητικοι και οι χιουμοριστες, οι ευγενεις και οι αγενεις, οι "χιτλερ" και οι "δημοκρατικοι". Προσωπικα, δεν εχω διαπιστωσει σε ενα απο τα δυο AV fora να υπαρχουν περρισοτεροι απο καποιο ειδος. Και τα δυο fora διατινονται οτι εχουν "μεγαλη δυναμικη" και "αλματωδη αναπτυξη" μεσα σε λιγο καιρο. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ...

Just my two cents....

PS Στην αναγκη, αν πρεπει ντε και καλα ανθρωποι με κοινα ενδιαφεροντα (μη πω "παθη") να χωριζονται σε στρατοπεδα, ας χωριστουμε σε lowendαδες-hiendαδες, βινυλιακηδες-mp3ακηδες, LCDηδες-DLPηδες και ας φτιαξουμε τριαντα fora....

supacoopa said:
Why can't we live together?

Για μενα, ενα απλο μελος του (RIP) AVforum, του AVclub και του AVsite δεν υπαρχει λογος "μη συνενωσης" απο την στιγμη που κανενα απο τα δυο "αντιπαλα" forum δεν ειναι πλεον δεμενο στο αρμα καποιας εμπορικης επιχειρησης. Οτι εγινε, εγινε. Ισως να εγιναν πολλα και σημαντικα, ισως μικρα και ασημαντα. Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει. Αυτο που ξερω ειναι οτι βαριεμαι να κανω δυο φορες post την ιδια απορια ή το ιδιο νεο που θελω να μοιραστω με "ομοιους" μου. Και οτι το θεωρω "παιδιαστικο" να λεμε οτι αποδω ειμαστε "εμεις" και αποκει οι "αλλοι". Εγω με ποιους ειμαι, με εμας ή με τους αλλους? 'Η μηπως ειμαστε τοσοι πολλοι πια που δεν "χωραμε" σε ενα forum? Στην Ελλαδα ζουμε, θα μου πειτε, η εξωκοινοβουλευτικη αριστερα (που μετραει 0,1%) ειναι χωρισμενη στα τρια γιατι δεν συμφωνουν αν το Μ παει πριν το Λ και αν πρεπει να εχουν "παύλα" αναμεσα.

Γενικα σε καθε forum υπαρχουν οι γνώστες και οι ασχετοι, οι ενοχλητικοι και οι χιουμοριστες, οι ευγενεις και οι αγενεις, οι "χιτλερ" και οι "δημοκρατικοι". Προσωπικα, δεν εχω διαπιστωσει σε ενα απο τα δυο AV fora να υπαρχουν περρισοτεροι απο καποιο ειδος. Και τα δυο fora διατινονται οτι εχουν "μεγαλη δυναμικη" και "αλματωδη αναπτυξη" μεσα σε λιγο καιρο. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ...

Just my two cents....

PS Στην αναγκη, αν πρεπει ντε και καλα ανθρωποι με κοινα ενδιαφεροντα (μη πω "παθη") να χωριζονται σε στρατοπεδα, ας χωριστουμε σε lowendαδες-hiendαδες, βινυλιακηδες-mp3ακηδες, LCDηδες-DLPηδες και ας φτιαξουμε τριαντα fora....

Αυτο που λες , δεν το καταλαβαινω.
Ποια αντιπαλα ?

Ποτε ηταν δεμενο το avclub και με ποιο αρμα ? Και αν ισχυει αυτο ετσι οπως το λες, αυτο ισχυει ακομα με το αλλο .

Φιλε Θεμιστοκλη, η δεν το εχεις ξεκαθαρισμενο στο μυαλο σου η εγω δεν καταλαβα τι εννοεις .

Last edited:
Status
Not open for further replies.