Μια διευκρινηση παρακαλω...

Status
Not open for further replies.
Το κείμενο πάνω στο οποίο δεσμευτήκαμε απέναντι στα μέλη μας.

Το παρακάτω κείμενο είναι δέσμευση και όχι κείμενο προς διαπραγμάτευση.

Αγαπητοί φίλοι,

Καλωσήρθατε στο AvClub, ένα πραγματικά ανεξάρτητο βήμα διαλόγου περί Audio-Video στην Ελληνική πραγματικότητα!
Το AvClub, δημιουργήθηκε από την διαχειριστική ομάδα του ιστορικού Avforum.gr (το οποίο δεν λειτουργεί πλέον) για να στεγάσει όσους αναζητούν έγκυρη και άμεση πληροφόρηση και συζήτηση σχετικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με το Audio-Video, μακριά από σκοπιμότητες ή και αμφιβολίες που αναπόφευκτα γεννιούνται όταν ένα forum είναι συνδεδεμένο με μια εμπορική επιχείρηση.
Πέραν όμως αυτών, το AvClub στοχεύει να γίνει το «όχημα» για την οργάνωση και εκτέλεση εκδηλώσεων, διαλέξεων και συναντήσεων οι οποίες θα προάγουν το κοινό μας πάθος για ποιοτική Εικόνα και Ήχο.
Πως όμως θα τα καταφέρει όλα αυτά;
Μα, με την ίδρυση ενός Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Φίλων Audio-Video το οποίο ήδη έχει δρομολογηθεί από την διαχειριστική ομάδα του AvClub και στο οποίο θα μπορέσουν να συμμετάσχουν όσα από τα μέλη του AvClub το επιθυμούν!
Το Σωματείο αυτό θα καλύψει με τις συνδρομές των μελών του, όλα τα έξοδα ίδρυσης και συντήρησης του AvClub καθώς και των πάσης φύσεως εκδηλώσεων, διαλέξεων συναντήσεων κλπ .
Μέχρι την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών ίδρυσης του Σωματείου, η συντήρηση του forum θα γίνει από την υπάρχουσα διαχειριστική ομάδα.
Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η πλήρης ανεξαρτησία του νέου μας διαδικτυακού σπιτιού και διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο το δικαίωμα μας να μπορούμε να λέμε την αλήθεια με το όνομα της!
Το AvClub θα είναι πραγματικά ένα forum που θα ανήκει στα ίδια του τα ΜΕΛΗ, τα οποία συμμετέχοντας στο Σωματείο θα μπορούν με δημοκρατικές διαδικασίες να εκλέγουν το Διοικητικό Συμβούλιο του, το οποίο με την σειρά του θα αναλάβει να διασφαλίσει όχι μόνο την βιωσιμότητα του Avclub ή διαδικαστικά ζητήματα (όπως π.χ. την επιλογή των κατάλληλων διαχειριστών) αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του!
Η υπάρχουσα διαχειριστική ομάδα η οποία αποτελείται καθαρά από έμπειρους χομπίστες της εικόνας και του ήχου, αλλά και πολλά μέλη του AvClub με σημαντική ιστορία στον χώρο αυτό, διασφαλίζουν την σοβαρότητα και την προκαταβολική επιτυχία του όλου εγχειρήματος.
¨Ήδη η πρώτη εβδομάδα δοκιμαστικής λειτουργίας του έκλεισε με αναπάντεχα θετικά αποτελέσματα: 578 ενεργά μέλη, 5.900 δημοσιεύσεις και δεκάδες θέματα-θησαυροί!
Όμως το AvClub δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ στο ύψος που του αρμόζει αν δεν έχει την καθοριστική συμμετοχή των ανθρώπων στους οποίους ανήκει: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενεργή συμμετοχή σας σε αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια.
Θα τα λέμε πλέον όλοι στο AvClub!
Με εκτίμηση,

Η Διαχειριστική ομάδα του ΑvClub

Last edited:
Ακη, σου απαντω απο εδω.

Το αν το θεμα ανοιχτηκε καλως η κακως, αυτο ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του που δεν του την στερησε ποτε κανεις. Τουλαχιστον εδω μεσα και απο οσο ξερω.

Προσωπικα θα σου πω ομως οτι εχω βαρεθει να ακουω κουβεντες, σχολια, υποθεσεις, αμπελοφιλοσοφιες κτλ κτλ κτλ, απο τον καθενα "καλοπροαιρετο" (το ξαναλεω αυτο), καθε λιγο και λιγακι.

Ξερεις πααρα πολυ καλα πιστευω, κι εσυ και ολη η διαχειριστικη ομαδα , οπως και πολλα απο τα μελη, πως το βλεπω ΚΑΙ ΕΓΩ ετουτο εδω το πραγμα που ξεκινησαμε και λεγετε avclub.

Aν θυμασαι , που θα θυμασαι, η ανεξαρτητοποιηση ετουτου εδω του τοπου, απο καθε ειδος εμπορικης επειχηρησης, ηταν κουβεντα που γραφτηκε απο εμενα και σε ποιο δυσκολες στιγμες του φορουμ οταν ειμασταν σχδον επι ξυλου κρεμαμενοι. Τα γραπτα μενουν , που ελεγες κι εσυ.

Ας μου επιτραπει λοιπον να εχω μπουχτησει απο ολες αυτες τις κουταμαρες και καποιες φορες να μην αντεχω .
Δεν μπορουν να λεγονται και να γραφονται πραγματα για μας ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

Αυτο ειναι ολο.

Σου θυμιζω επισης την αντιδραση του Κ. Ποτακιδη, και οχι μονο, στην αρχη του θεματος. Δες την να μην την αντιγραφω.

Τελος , δεν πιστευω οτι προσεβαλα κανεναν, ουτε με τα γραφομενα μου εδω, αλλα ουτε και με αυτα που εγραψα στο avsite.
Ειναι ολα κατω απο το κοινο πλαισιο που μπηκε με την εκκινηση του φορουμ αυτου, οπως και περιγραφει η αρχικη ανακοινωση που παρεθεσες ξανα, και καλα εκανες.

Καποια στιγμη , πρεπει τα πραγματα να μπαινουν στη θεση τους , και να μην κουβαλιονται και αναμασονται τα ιδια και τα ιδια χωρις εξηγησεις.

Σιγουρα μας βγαζει ολους απο την ησυχια μας και τη πλακα μας, αλλα ας μη ξεχναμε οτι καποια πραγματα αναλαβαμε, εστω και ατυπα και χωρις τιτλους, να τα στηριζουμε. Γιατι απλα πλεον ετσι πρεπει.

Last edited:
Και για να μην προτρεξουν καποιοι, οταν λεω για κουταμαρες αμπελοφιλοσοφιες κτλ κτλ, σε καμμια περιπτωση δεν εννοω τις σοβαρες προτασεις και σκεψεις που πεφτουν ομορφα στο τραπεζι και συζητουνται.

Εννοω ολους εκεινους που σπευδουν να εκμεταλευτουν την οποια σοβαρη κουβεντα, για να μπορεσουν να συνδιασουν τα οποια μισοακουσαν, μισοξερουν, μισοκαταλαβαν , και να βγαλουν συμπερασματα βρισιες και χολη.
Γιαυτους λεω.

Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα να γράψεις την άποψη σου, να κρίνεις την δική μου όπως και εγώ την δίκη σου αντίστοιχα. (παντα καλοπροαίρετα) !!!!

Σέβομαι τα γραφόμενα σου άλλα δεν βλέπω λόγο ύπαρξης ενός τέτοιου θέματος που “γέννησαν” κάποιοι την στιγμή που (όπως γνωρίζεις)

κατά την έναρξη λειτουργίας αυτού του δικτιακου τόπου υπάρχει επίσημη δέσμευση προς το σημαντικότερο στοιχείο ύπαρξης του – ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ – γιατο τι αντιπροσωπεύει, και τι πρόκειται να κάνει.

Οποιαδήποτε παρεκτροπή από τα γραφόμενα, μας καθιστά υπόλογους στους ανθρώπους που έδειξαν εμπιστοσύνη και στήριξαν την όλη αυτή προσπάθεια.

Last edited:
Σωστα και συμφωνω.

Απλα αυτο απο μονο του δεν δινει το δικαιωμα σε κανεναν να δημιουργει ¨κλιμα" εκει που δεν υπαρχει, και απλα αυτο πρεπει ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ.

Ξαναδιαβασε το ποστ μου στην εναρξη του θεματος, και θα καταλαβεις. Λεει αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ.

That's it.

Browser said:
Και για να μην προτρεξουν καποιοι, οταν λεω για κουταμαρες αμπελοφιλοσοφιες κτλ κτλ, σε καμμια περιπτωση δεν εννοω τις σοβαρες προτασεις και σκεψεις που πεφτουν ομορφα στο τραπεζι και συζητουνται.

Εννοω ολους εκεινους που σπευδουν να εκμεταλευτουν την οποια σοβαρη κουβεντα, για να μπορεσουν να συνδιασουν τα οποια μισοακουσαν, μισοξερουν, μισοκαταλαβαν , και να βγαλουν συμπερασματα βρισιες και χολη.
Γιαυτους λεω.

Έ, όχι και βρισιές και χολή εδώ μέσα ρε Χρήστο...
Εντάξει, είπαμε να μην μιλάμε, είπαμε οτι είναι καιρός να σταματήσουν όλα αυτά, αλλά μην βγούμε "καί δαρμένοι και βλαμένοι".

Και ποιος ειπε οτι το συγκεκριμενο ηταν για εδω μεσα Μπαμπη?
Ειπα εγω οτι εβρισε κανεις εδω?

Η δεν το επιασες εσυ , η εγω εσενα ...

Last edited:
Browser said:
Και ποιος ειπε οτι το συγκεκριμενο ηταν για εδω μεσα Μπαμπη?
Ειπα εγω οτι εβρισε κανεις εδω?
Η δεν το επιασες εσυ , η εγω εσενα ...

Χρήστο, μπορεί να είμαι ζαλισμένος (που σίγουρα είμαι) και να μην κατάλαβα καλά. Αν είναι έτσι τότε συγνώμη για την περεξήγηση.

Δεν τιθετε θεμα συγνωμης Μπαμπη. -bye-

Οντως παρεξηγησες, εισαι και καποιας...:grandpa: , ξερω, ξερω..:flipout: :flipout: :flipout:

(((( ...η θα με βρισει τωρα η δεν θα το κανει ποτε.......!!!!!!))))

Last edited:
Συμφωνώ πως ενόψει της δημιουργίας του σωματείου δεν υπάρχουν περιθώρια για καμία συζήτηση αλλαγής της κατάστασης και της πολιτικής του avclub.

Τα μέλη είναι ελεύθερα να επισκέπτονται και να συμμετέχουν όπου θέλουν και πιστεύω πως και τα δύο φόρα το έχουν εξασφαλίσει αυτό και θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Costas Coyias said:
Κύριε Σούρλα, στα πλουμιστά λαμόγια με τις δήθεν χρυσές στολές συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ;

Eιλικρινά εκπλήσσομαι Κύριε Κόγια που με ρωτάτε.Μπορεί,όπως φαίνεται-διαδικτυακά,γιατί δια ζώσης μπορεί να είναι και αλλοιώς-να μήν ταιριάζουν και πολύ τα χνώτα μας,αλλά ουδέποτε σκέφτηκα κάτι τέτοιο για σάς.
Σύν τοίς άλλοις δεν έχετε πλουμιστό avatar.Eπίσης ,γράφετε επωνύμως ,γεγονός που εκτιμώ.Καί έχετε το θάρρος της γνώμης σας ,και την εκφράζετε και στο avclub,παρ´ότι ειστε συντονιστής στο avsite.
Αν ειχατε διαβάσει άλλα post μου μετά την επανέναρξη τού avclub,δεν θά θέτατε αυτήν τήν ερώτηση.
Το πλουμιστό λαμόγιο είναι ο φουνταριστός που εκπροσωπεί ότι σιχαίνομαι στην ζωή μου.Δειλία,γλύψιμο,συκοφαντίες αισχίστου είδους,έλλειψη ανδρισμού,γιατί δεν τόλμησε ποτέ να εκφράσει τίς απόψεις του εδώ αλλά κρύβεται σε ξένα παντελόνια,και άλλα πολλά που ειναι γνωστά.Και όταν είχε ζητηθεί απο συνφορουμίτες να διαγραφεί το καρκίνωμα αυτό απο το avforum,ημουν απο αυτους που είχαν αντιτεθεί σε κάτι τέτοιο παρ´ότι η μυρωδιά τού ασβού αυτού έφτανε μέχρι το σπίτι μου.
Ναστε καλά.

Για τό εάν συμφωνώ ή όχι για την ´συνένωση´έγραψα σε προηγούμενo ποστ .
Ο Ντοκ έκανε μία πολύ εύστοχη ερώτηση αλλά οι ψάλτες ακόμα....βήχουν.
Το avclub έχει μία δυναμική αρκετά ανησυχητική,απ´ότι φαίνεται ,οπότε κάποιοι τρέχουν να ´προλάβουν´και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος ,όπως πολύ ωραία το διετύπωσε ο Μπάμπης.
Περιμένω τίς ανακοινώσεις τής Διαχειριστικής Ομάδας για την ίδρυση τού Σωματείου με πολύ ενδιαφέρον.

ΒΛΑΣΙΔΗΣ said:
Δεν πρόκειται για διαγραφή μηνυμάτων που εκφράζουν άποψη. Όμωβς μπορείτε να ρωτήσετε ένα δικηγόρο, και θα σας απαντήσει ότι σε μια διένεξη (διότι σε διένεξη έχετε έλθει με τον κο. Παπαγεωργίου) οφείλετε να μιλάτε ως εκπρόσωπος του ευατού σας ή ως εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος άλλου. Αλλιώς μηνύεστε για αντίποιηση ταυτότητας.

Επομένως αν είστε ο κος Τσουρέκας έχετε κάθε δικαίωμα να αντικρούετε την άποψη Παπαγεωργίου. Αν όχι, και σας έχει εξουσιοδοτήσει ο κος Τσουρέκας επίσης. Αλλιώς δεν βλέπω γιατί να πρέπει να δεχόμαστε την άποψή σας ως τη μόνη αλήθεια, διαψεύδοντας τον ένα και απόντος του άλλου; Και μάλιστα δημοσίως, αφού την ώρα που θέσατε το μήνυμα το έβλεπαν 34 άτομα;

Λοιπόν οι κατηγορίες μακριά. :grinning-smiley-043

Κύριε Βλασίδη,σίγουρα έχετε και τη μόρφωση και τη δύναμη στο γραπτό λόγο έτσι ώστε να δικαιολογήσετε την απόφασή σας για διαγραφή κάποιου post έστω και αν έγινε αφού είχε προηγηθεί παρατήρησή σας.
Κατά τη γνώμη μου είναι τουλάχιστο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να συμβαίνει κάτι τέτοιο,ιδιαίτερα αυτή την περίοδο όπου προσπαθούμε να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος.

βρε φιλε Σωκρατη,
ειναι ποτε δυνατον να μην θελεις να διαγραφει μυνημα που να περιεχει συκοφαντιες και μαλιστα με την δικαιολογια οτι απο στομα σε στομα το μαθα?

αν ειναι εσυ δηλωνω οτι απο στομα σε στομα εμαθα οτι ο Λαρρυ ειναι καρατσεκαρισμενη βιζιτου σε μπο@δελο της Καλκουτα και κυριος υπευθυνος της 10 ημερης πτωσης του club απο το διαδικτιο

απο στομα σε στομα παντα

Larry said:
βρε φιλε Σωκρατη,
ειναι ποτε δυνατον να μην θελεις να διαγραφει μυνημα που να περιεχει συκοφαντιες και μαλιστα με την δικαιολογια οτι απο στομα σε στομα το μαθα?

αν ειναι εσυ δηλωνω οτι απο στομα σε στομα εμαθα οτι ο Λαρρυ ειναι καρατσεκαρισμενη βιζιτου σε μπο@δελο της Καλκουτα και κυριος υπευθυνος της 10 ημερης πτωσης του club απο το διαδικτιο

απο στομα σε στομα παντα

Larry μου αν ισχύει η δήλωσή σου ,ειναι απο στόμα σε στόμα όντως.:ernaehrung004:
Και μιά και θά βγούμε και απολογούμενοι σε λίγο,όποιος ξέρει λίγο απο συνδικαλισμό και πολιτική τα πράγματα ειναι πολύ απλά.Επειδή ανησυχώ που οι άλλοι δεν το κλείσανε το μαγαζί,αλλά τα μελη τούς περιμενανε υπομονετικά,παρά τις δεκα μερες διακοπής,και δεν ήρθαν σε μένα ,βγαίνω ενωτικός γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτό δεν γίνεται.Οπότε ´βγαίνω απο πάνω´και ειμαι ο ´καλός´και στην πραγματικότητα κάνω μπετόν τα μέλη μου,και δεν έχω διαρροές.Κλασσικές συνταγές .Τα ξέρουμε απο παλιά αυτά .Και άλλοι είμαστε παλιές π...τάνες εδώ μέσα.Αντε γιατί έγινε πολύ ρομάντζο το πράγμα.

Re: Απάντηση: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Larry said:
δηλωνω οτι απο στομα σε στομα εμαθα οτι ο Λαρρυ ειναι καρατσεκαρισμενη βιζιτου σε μπο@δελο της Καλκουτα

Και έλεγα, κάτι μου θυμίζει, βρε κάτι μου θυμίζει.......:flipout: -bye- :ernaehrung004:

Status
Not open for further replies.