Μπελλος Ευαγγελος said:Παιδια εγω το μονο που ηθελα ηταν να .....ενωθουν τα 2 ΚΚΕ !!!!!
αφου δεν ενωθηκαν....... αβγοκουρευτα...
Ntinos1972 said:Λοιπον μετα απο πολυ σκεψη μου εκανα αφου διαβασα ετουτο το θεμα, παιρνω θεση:
1. Αλλιως το ξεκινησε το θεμα ο Browser και αλλου μας πηγε (ψιλοφαγωνομαστε μεταξυ μας)
2. Επειδη ημουν μελος και στο avsite (αληθεια γιατι δεν βαζουμε αστερακια?)
και την κοπανησα απο εκει επειδη δεν μου αρεσε ο αερας, αν ενωθουν τα δυο φορα, δεν θα μου αρεσει και απο εδω.
3. Σκεφτομαι να ανοιξω το υπερφορουμ ΑVntinosole.gr.
Παρακαλω δηλωστε συμμετοχες για να ξερω ποσο θα κερδισω.
Θελω μαζι μου τους (με τυχαια σειρα)
Κολεζα, Σουρλα, Ντοκατζη, Βογιατζακη, Δημοσθενη,Μπαβιολη, Κακαλιο, Βλασιδη, Καστρουνη, Πανο, Τακη, Μαρια, Μιχαλη, Αλεκο .................... και ολους του υπολοιπους
Σορρυ, αλλα το θεμα εχει μονο ενφιαφερον ενος μετριου κουτσομπολιου.
Ntinos1972 said:Τακη, το ευχομαι.
Αν ειναι ετσι, ΔΕΝ θα το ανοιξω εκινο το ΥΠΕΡΦΟΡΟΥΜ.
Ntinos1972 said:Εσυ το καλο που θελω ειναι να μην με κοροιδευεις, γιατι θα ερθω στο Αμβουργο και θα φαμε λουκανικα!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ said:Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος είναι αδύνατον να διαφωνήσει με το σκεπτικό ότι η επανένωση των δύο forum μόνο προς το συμφέρον όλων εμάς των απλών μελών θα μπορούσε να είναι.
Για να είναι μια τέτοια επανένωση βιώσιμη και λειτουργική, είναι απαραίτητο να υπάρχει μία απλή αλλά ταυτόχρονα σχεδόν ουτοπική προϋπόθεση: να καταλαγιάσει ο φανατισμός πολλών μελών και από τα δύο forum. Στη παρούσα φάση, όσο πολύ κι αν το ήθελα, δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορούσε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Πολλά μέλη και από τα δύο forum είναι σε καθημερινή βάση «οπλισμένα και έτοιμα» να εκνευριστούν, να κατηγορήσουν, να πετάξουν λάσπη στην άλλη πλευρά, κτλ.
Θα διαφωνήσω επίσης με τους ισχυρισμούς περί εξάρτησης του avsite από την Ηχοέκφραση. Η Ηχοέκφραση έκανε καλές πωλήσεις και πριν την avsite εποχή, απλά γιατί ο ιδιοκτήτης της έχει μεγάλο οικονομικό background για να υποστηρίξει επαρκώς το κατάστημά του. Η Ηχοέκφραση λοιπόν δεν έχει ανάγκη το avsite για να πουλήσει, όποιος δεν το δέχεται αυτό, απλά εθελοτυφλεί. Γνώρισα τον ιδιοκτήτη της Ηχοέκφρασης και μίλησα για αρκετή ώρα μαζί του. Ο άνθρωπος έχασε σαράντα εκατομμύρια παλιές δραχμούλες από μία και μόνη εμπορική συναλλαγή με τον τωρινό σύντροφο λαϊκής σταρ και η μόνη του αντίδραση ήταν: «Ε, τι να κάνουμε, αυτά έχει το εμπόριο»!
Από την άλλη μεριά, ο Αντρέας μπορεί να πάρει ανά πάσα στιγμή κρίνει αυτός το avsite και να μεταπηδήσει σε άλλο κατάστημα. Δεν υπάρχει τίποτα που να τον δένει χειροπόδαρα με την Ηχοέκφραση. Οποιοδήποτε άλλο κατάστημα θα φιλοξενούσε ευχαρίστως το avsite και τις παρουσιάσεις του για ευνόητους λόγους, όπως αντίστοιχα οποιοδήποτε κατάστημα θα φιλοξενούσε ευχαρίστως τις παρουσιάσεις του avclub για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Το ένα χέρι νίβει το άλλο παιδιά, και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτό. Άλλωστε, κανένας δεν μας υποχρεώνει να αγοράσουμε από κάποιο κατάστημα με το ζόρι, ελεύθερα πουλιά είμαστε σαν καταναλωτές, να πετάξουμε σε όποια φωλιά επιλέγουμε τη κάθε φορά.
Βασίλης Σωκρατίδης said:Παναγιωτη δεν ειναι οπως τα λες...
Στο Marketing, αυτο που εχει ο κ. Καφατος στα χερια του, λεγεται Sales Tool, δηλαδη: Ειμαι πωλητης, και παω σε ενα μαγαζι και λεω: Κυριοι, ειμαι πωληταρας, θα σας κανω ΧΧΧ πωλησεις, διοτι εκτος απο τις ικανοτητες μου, εχω και ενα site που εχω και που εχει μια μαζα ανθρωπων, ετοιμο αγοραστικο κοινο. Το πιο Hardcore κοινο μαλιστα.
Κλπ.....κλπ...
Επομενως, δεν θα πειραζε κανενα μαγαζι να κανει xtra πωλησεις, ας ειναι και ο Κωτσοβολος... Ο πωλητης ομως εχε ενα xtra διαπραγματευικο χαρτι για τον εαυτο του... Κοινως, (εγω ισχυριζομαι) το AVsite φτιαχτηκε για αυτο κυριως το σκοπο και οχι λογω αντιπαλοτητων και .. κλοπης κλπ κλπ, αλλο αν "επενδυθηκε" με αλλο μανδυα, αυτο της αποχωρησης λογω διαφορων κλπ κλπ κλπ. Και οι hardcore οπαδοι του, δεν εχουν καταλαβει το μηχανισμο αυτο ακομα και μαλλον δεν θα το καταλαβουνε ποτε.
Πιο λιανα δεν γινεται να το κανω..
Βασίλης Σωκρατίδης said:Δεν διαφωνω σε τιποτα απο οτι λες Παναγιωτη, αρκει να ξερουμε ολοι τι σκοπο επιτελει ο καθενας καθαρα και ξαστερα.
Γιατι ολο αυτο το ανακατεμα ΔΕΝ γινεται για τις ιδεες μας και το χομπυ μας.
Μονο γι αυτο δεν γινεται
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ said:Λοιπόν, Βασίλη εγώ λέω να τα ξεχάσουμε όλα αυτά και να διοργανώσουμε καμμιά συγκεντρωσούλα ακόμα και μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο αν γίνεται για καφέ ή καμμιά μάσα, για να τα πούμε από κοντά και με την ησυχία μας.
Άντε, γιατί θέλω να θάψω τον στρατηγό μας που μας τα έχει πρήξει με τον Ruby του! :slapface:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.