Μια διευκρινηση παρακαλω...

Status
Not open for further replies.
Ρε , τι εχετε παθει ολοι με το ρουμπι?????

Μια χαρα μηχανακι ειναι .....:speechless-smiley-0

Οχι, μια χαρα ειμαι. Κομπλε που λενε.

( με τη μονη διαφορα οτι αυτα που ηθελα απο εδω τα ρωτησα εδω, και αυτα που ηθελα απο εκει, τα ρωτησα απο εκει . Εαν το εφαρμοζαν αυτο ολα τα μελη που ειναι μελη και στα δυο φορουμ, πιστεψε με θα ειμασταν ολοι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ said:
Χιχιχι, μου θέλει και DILA τρομάρα του!

Σε λίγο θα πρέπει να κρατάει την εφημερίδα με το σκουπόξυλο για να μπορεί να διαβάσει! :eek:

Εεεεε, τωρα σιγουρα ειναι η σειρα της δικης σου θειας.......:flipout: :flipout:

Χιχιχι, μου θέλει και DILA τρομάρα του!
Σε λίγο θα πρέπει να κρατάει την εφημερίδα με το σκουπόξυλο για να μπορεί να διαβάσει! :eek:

Να σου πώ... Βογιατζάκη.... Εκείνο που σου έταξα απο το τηλέφωνο... Το θυμάσαι; Έ, ξέχνα το..... :slapface:

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Ειναι η 2η φορα που το αναφερεις. Τωρα θα εχω εγω αποριες μου φενεται....

Ο καθενας μπορει να εχει οσες αποριες θελει.

Αρκει να απευθυνονται εκει που μπορουν τα του τις λυσουν και να γινονται και να αντιμετωπιζονται με ωραιο και και σοβαρο τροπο.

Πιστευω οτι ολοι εχουμε πλεον την καλη προθεση και τον τροπο να ασχολουμαστε με αυτα που μας αφορουν και να προχωραμε παρακατω !!

Εγω τουλαχιστον αυτο εξελαβα απο τους συντονιστες και του avclub και του avsite.

Μπάμπης Κολέζας said:
Να σου πώ... Βογιατζάκη.... Εκείνο που σου έταξα απο το τηλέφωνο... Το θυμάσαι; Έ, ξέχνα το..... :slapface:

Αν δεν του ειχες ταξει τιποτα καινουργια πατερνακια, δεν τον βλεπω να κοπτετε ......:flipout: :flipout: :flipout:

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Εγω παλι εκλαμβανω οτι μου γινεται μια υποδειξη. Οκ. Απο εδω και μπρος θα δινω τα κειμενα μου προς διορθωση πρωτα και μετα θα ποσταρω.

Οσο για τις αποριες, εγω δεν ειχα καμια απορια εξ αρχης.

Βασιλη σου ζητω συγνωμη αν σε εθιξα, αλλα οπως σου εξηγησα και στο τηλεφωνο, δεν εκανα υποδειξη, ειπα την αποψη μου.

Με συγχωρεις κι απο εδω.!

Browser said:
Αν δεν του ειχες ταξει τιποτα καινουργια πατερνακια, δεν τον βλεπω να κοπτετε ......:flipout: :flipout: :flipout:

Χιχιχι! :flipout:

Λοιπόν, εγώ σας το ξαναλέω μας χρειάζεται ένα καφεδάκι μες στο Σαββατοκύριακο! Άντε, κανονίστε το! :ernaehrung004:

Χιχιχι! :flipout:

Λοιπόν, εγώ σας το ξαναλέω μας χρειάζεται ένα καφεδάκι μες στο Σαββατοκύριακο! Άντε, κανονίστε το! :ernaehrung004:

Kαλά τα λές αλλά θα λείπω...
icon8.gif
icon8.gif
..

το παρόν δημοσιεύτηκε στο avsite από τον Ανδρέα Καφάτο. οι επισημάνσεις με κόκκινο είναι δικές μου. μου ήρθε με e-mail και απαντώ εδώ μια και ξέρω ότι θα διαβαστεί any way. μίλησα τηλεφωνικά με τον Αντρέα, και περιμένω τον καλοθελητή που ισχυρίζεται ότι ασχολήθηκα με τετράδια και το απέκρυψα κιόλας, να το δηλώσει δημόσια (κι αν δε θέλει δημόσια, έχω και κινητό που βρίσκεται εύκολα).

συγγνώμη αν χαλάω το ευχάριστο κλίμα που δημιουργείται - το οποίο επιθυμώ κι εγώ, για όσους με γνωρίζουν καλά - αλλά η αποκατάσταση της αλήθειας για κάποια πράγματα είναι σημαντικότατη για μένα.

"Τον χειμωνα του 2005 ο κ.Βαγγελης Νικολουδακος μου τηλεφωνει αληθές και μου ζηταει να γινει κατι ωστε να σταματησουν οι αντιδικιες μόνο στο θέμα που αφορούσε την κόντρα Καστρουνή - Λάμπρου και εαν ειναι δυνατον τα δυο φορα να γινουν ενα καποια στιγμη καμία σχέση.
Του απαντω πως δεν δεχομαι καμμια συζητηση μεχρι την αποκατασταση του ονοματος μου, του κ.Λαμπρου και οποιου αλλου εχει θιχτει αληθές αλλά άσχετο με το τότε θέμα μας.Συγχρονως ομως τον ενημερωνω που θα βρει ενα τετραδιο με τα εξοδα του avforum και που γραφει ποιος πληρωνε και τι αληθές.
Γνωριζω παρα πολυ καλα οτι εχει βρει αυτο το τετραδιο αλλα δεν ειπε τιποτα και σε κανεναν ψευδές.Η μαλλον το ειπε καπου και για αυτο το γνωριζω και εγω.ψευδές
Ακολουθησαν και αλλες συναντησεις μεταξυ των δυο φορα διχως κανενα ουσιαστικο αποτελεσμα. αν έγιναν, μόνο εν αγνοία μου
Ξαναλεω πως στην "αλλη πλευρα" εχω ανθρωπους που τους θεωρω πολυ φιλους.
Μην ριχνετε το βαρος σε εκεινους.
Δικη μου ηταν η σκεψη και κανενος αλλου.
Ευχομαι ειλικρινα τα καλυτερα

Παιδια, αυτα ηταν χονδρικα και μην με ξαναρωτησετε σας παρακαλω πολυ διοτι εκτος το οτι αναλωνομαι μου κανει και κακο να τα θυμαμαι.
Επισης δεν μου αρεσει να κατηγορω καποιον που δεν ειναι παρων(αν και ελπιζω πως δεν εχω κατηγορησει κανεναν) στην συζητηση." κατηγορείς εμένα, παρά το ότι δεν είμαι παρών στη συζήτηση.

καλο θα ταν Βαγγελη να τα γραψεις στο avsite αυτα να χουν και εκεινοι μια εικονα

Απάντηση: Re: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Σεραφείμ said:
Βαγγέλη πιστεύω να καταλαβαίνεις πως δεν εννοώ εσένα.

no problem, Σεραφείμ.

η ένωση είναι κάτι που αφορά τους ιθύνοντες κι όχι εμένα. αλλά μια και το ανέφερες, να πω και γω μια γνώμη για όλη αυτή την ιστορία: γυαλί που ραγίζει δεν κολλάει ξανά. τίποτε άλλο.

η προσωπική γνώμη ενός junior member του www.avclub.gr ...

Last edited:
Status
Not open for further replies.