supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,679
προς το παρν ακουω αυτο http://www.hdtracks.com/johann-sebastian-bach-six-sonatas-for-violin-and-piano
Καλή συνέχεια!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
επειγουσα ερωτηση: μπορω να μαθω που βρεθηκε αυτη η κριτική του ενισχυτη με αυτη τη φρασεολογία; Ειναι εντυπωσιακό πως ερμηνευει την πραγματικότητα
Δηλ ακους διαφορά 1db στους 16000.....
προς το παρν ακουω αυτο http://www.hdtracks.com/johann-sebastian-bach-six-sonatas-for-violin-and-piano
Ενας λόγος ακόμα. ..Σιγά μην αλλάζει μόνο τη συχνότητα στα 16KHz το συγκεκριμένο slider. Η αμέσως προηγούμενη είναι στα 8KHz. Με τι Qfactor δουλεύει;
Ενας λόγος ακόμα. ..
Αυτα επηρεάζουν με κωδωνοειδεις καμπυλες....
Το ιδιο πραγμα λεμε.
Ομως η επεμβαση ειναι ουσιαστικα το επι πλέον σταδιο προενισχυσης που ζωντανευει την αδιάφορη παρουσία του ενισχυτή.
Παίζεται βασικά αν τα ηχεία μπορούν νά κουνησουν 100τμ ...
Για να ζωντανέψει η συζήτηση θα σου ελεγα να πάρεις από εναν μπερυ στο καναλι αλλα ας το αποφυγουμε.
Παίζεται βασικά αν τα ηχεία μπορούν νά κουνησουν 100τμ ...
Θα ψάξεις για ενισχυτές που αποδίδουν 100 σίγουρα στα 8 και 200 στα 4. Φυσικά θα ψαξεις πιο πριν το ταιριασμα της πηγής σου με την είσοδο
Αισιόδοξο σε βρίσκω. Τα Wharfedale 9.6 σε 100τ.μ. ; Με τίποτε.
Ηθελα να μην απογοητεύσω ....Αισιόδοξο σε βρίσκω. Τα Wharfedale 9.6 σε 100τ.μ. ; Με τίποτε.
Αμα θες να ακούσεις μουσική πρέπει να γεμίσει ο χώρος. Δηλ το ηχείο να μπορεί να κινήσει τον ογκο του αέρα του δωματίουOK! Εχαριστώ πολύ!
Δεν έχω θέμα να γεμισει ο χώρος
Δεν έχω θέμα να γεμισει ο χώρος
Ηθελα να μην απογοητεύσω ....
Αμα θες να ακούσεις μουσική πρέπει να γεμίσει ο χώρος. Δηλ το ηχείο να μπορεί να κινήσει τον ογκο του αέρα του δωματίου
Το είπα κι εγω λίγα ποστ πριν αλλά μαλλον δεν ελήφθη υπ´ όψιν.
Και δεν ειναι 100,ειναι 160 τ.μ. όπως διευκρίνισε ο φίλος.
Κι αν κανεις σκεφτεί πως για πάνω από 60 τ.μ. η focal προτείνει τα grand utopia,πείτε με υπερβολικό.
Δεν περνας και μια βολτα απο την εκθεση ακουστικων; αν ο NAD εχει εξοδο ακουστικων θα σκαρφαλωσεις σε ποιοτητα πολυ φτηνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.