Μια ερώτηση που με τυρανάει χρόνια...

Βασικα με το χιλιαρικο παιρνει ενα ωραιο σετ ακουστικων, γιατι κλασσικη μουσικη με χιλιαρικο δε μπορει να παρει σε συμβατικο συστημα ακομα και αν ο χωρος βοηθουσε. Και μαλλον δε βοηθαει καθολου.
Για το λίγο καλύτερο μιλάμε,δεν έχεις άδικο όμως.
Θα ήταν μια παρά πολύ καλή λύση.

αρα τι καταφερνω με τη συνδεση των 2 αφου η προενισχυση ειναι του ναντ και η ισχυσ δεν αυξανεται;

Σου ξανακανω την προταση για να καθαρισεις μια και καλη.
Ελα 4/10 στο φεστιβαλ ακουστικων και σε μιση οριτσα θα εχεις ξεκαθαρισει ολους τους προβληματισμους σου.
Με τις γνωσεις που εχεις απο δω μεσα θα ταλαιπωρηθεις τα μαλα ,γιατι ζητας να μαθεις πραγματα που μας εχουν παρει χρονια να μαθουμε !!
Το πληκτρολογιο ειναι ατιμο πραγμα......εκτος και αν σου αρεσει η .....συγγραφη!

Re: Απάντηση: Μια ερώτηση που με τυρανάει χρόνια...

Βασικα με το χιλιαρικο παιρνει ενα ωραιο σετ ακουστικων, γιατι κλασσικη μουσικη με χιλιαρικο δε μπορει να παρει σε συμβατικο συστημα ακομα και αν ο χωρος βοηθουσε. Και μαλλον δε βοηθαει καθολου.

ωχ!

Να σου πω. Με ένα καλό ζεύγος ακουστικών (δεν λέμε παραδείγματα :) ) μπορεί να ακούσεις πράγματα - ειδικά κλασσική μουσική - που για να ακούσεις σε ένα χώρο 100 - 160 τ.μ. θα χρειαζόσουν το λιγότερο 100 k. Μιλάμε για ακουστική ευχαρίστηση εγγυημένη.
Το πρόβλημα είναι ότι θα "συμβιβαστείς" να ακούς από (ενσύρματα δυστυχώς) ακουστικά ενώ διαθέτεις τόσο μεγάλο χώρο...

Σου ξανακανω την προταση για να καθαρισεις μια και καλη.
Ελα 4/10 στο φεστιβαλ ακουστικων και σε μιση οριτσα θα εχεις ξεκαθαρισει ολους τους προβληματισμους σου.
Με τις γνωσεις που εχεις απο δω μεσα θα ταλαιπωρηθεις τα μαλα ,γιατι ζητας να μαθεις πραγματα που μας εχουν παρει χρονια να μαθουμε !!
Το πληκτρολογιο ειναι ατιμο πραγμα......εκτος και αν σου αρεσει η .....συγγραφη!

τυγχάνω και συγγραφέας!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

1000άρικο για ακουστικά;;;

ΕΛΑ ΝΤΕ!

"
Επειδή ο NAD έχει τη δυνατότητα διαχωρισμού προενισχυτή - τελικού (έχει νομίζω στο πίσω μέρος RCA pre-out και power-in βραχυκυκλωμένα) μπορείς να πειραματιστείς βάζοντας έναν ισχυρό τελικό ενισχυτή και συνδέοντάς τον στο pre-out."

Και αν τα προενισχυτηκά στάδια του NAD είναι μάπα? Γιατί θα πρέπει τα ρίχνουμε όλα στα τελικά του στάδια? Σε τέτοια την περίπτωση τι γίνεται?
Άποψη μου είναι, χρειάζεσαι ένα κανονικό στερεοφωνικό ενισχυτή με επάρκεια ρεύματος, άλλα, προτού προχωρήσεις στην αγορά τον δοκιμάζεις στον χώρο σου με τα ηχεία σου και αποφασίζεις εσύ.

Έτσι ακριβώς.

Γκούκλαρε για παράδειγμα τον behringer inuke 3000

το κανα!

εαν καποιος γνωριζει τα ηχεια μου 9.6, μπορει να μου προτεινει καποιο μηχανημα; Ηδη έγινε παραπανω αλλα θελω και αλλες προτασεις (ελπιζω να μην θεωργθει διαφημιση)

επισης πριν παρω τον as 300 που εχω ματσαρει μια χαρα με modus, ειχα δοκιμασει τον μικρο υβριδικο dynavox: Μετριος προς καλος με τα ηχεια, ο as 300 πολυ καλύτερος και τον πηρα.

και μια αλλη ερωτηση : αν παιζω απο πηγη 24/96 με mac και Audionirvana, χρεαιζομαι DAC?

Και αν τα προενισχυτηκά στάδια του NAD είναι μάπα? Γιατί θα πρέπει τα ρίχνουμε όλα στα τελικά του στάδια? Σε τέτοια την περίπτωση τι γίνεται?
Άποψη μου είναι, χρειάζεσαι ένα κανονικό στερεοφωνικό ενισχυτή με επάρκεια ρεύματος, άλλα, προτού προχωρήσεις στην αγορά τον δοκιμάζεις στον χώρο σου με τα ηχεία σου και αποφασίζεις εσύ.

συμφωνω απολυτως! Θα εκτιμουσα ιδιαιτερως προτασεις εως 1000 ευρω.

Να σου πω. Με ένα καλό ζεύγος ακουστικών (δεν λέμε παραδείγματα :) ) μπορεί να ακούσεις πράγματα - ειδικά κλασσική μουσική - που για να ακούσεις σε ένα χώρο 100 - 160 τ.μ. θα χρειαζόσουν το λιγότερο 100 k. Μιλάμε για ακουστική ευχαρίστηση εγγυημένη.
Το πρόβλημα είναι ότι θα "συμβιβαστείς" να ακούς από (ενσύρματα δυστυχώς) ακουστικά ενώ διαθέτεις τόσο μεγάλο χώρο...

μου αρεσει ο ambient ηχος παρ οτι η αναλυση των ακουστικων ειναι κορυφαια ακομη και σε φτηνα μοντελα

Σχετικά με το ντακ και τις επιμέρους απορίες.
Όπως πολύ σωστά είπε ο υπερηχας,κανε μια βόλτα από το φεστιβάλ να τα πουμε από κοντά τα χονδρικά μιας και δεν έχεις χρόνο να διαβάζεις σελίδες επι σελιδων.

Και μιας και συγγραφέας,θα στο πω όπως το λέει ο δικός μου αγαπημένος:
Έλα να γίνουμε το κουκουνάρι στο αντίσκηνο σου.

Re: Απάντηση: Μια ερώτηση που με τυρανάει χρόνια...

Σχετικά με το ντακ και τις επιμέρους απορίες.
Όπως πολύ σωστά είπε ο υπερηχας,κανε μια βόλτα από το φεστιβάλ να τα πουμε από κοντά τα χονδρικά μιας και δεν έχεις χρόνο να διαβάζεις σελίδες επι σελιδων.

Και μιας και συγγραφέας,θα στο πω όπως το λέει ο δικός μου αγαπημένος:
Έλα να γίνουμε το κουκουνάρι στο αντίσκηνο σου.

οκ! πολυ ευχαριστως - (δεν ειμαι λογοτεχνης, ειμαι συγγραφεας του management, ειδος σπανιο στην Ελλάδα...)