Μια Φάση Αφιερωμένη Στον Ήχο.

Re: Απάντηση: Re: Μια Φάση Αφιερωμένη Στον Ήχο.

Ο Βενιζέλος ανακοίνωσε, ότι το τέλος θα μειωθεί κατά 60% σε όσους εγκαθιστούν dedicated power lines, γιατί με αυτό τον τρόπο οι πολίτες συμβάλουν στη δημιουργία νέων υποδομών για την ανάπτυξη αυτής της χώρας.

:flipout::flipout::flipout:
μα ναι
η cary πχ έχει αποφασίσει να μεταφέρει μέρος της παραγωγής της στο καλοχωρι θεσσαλονικης :D

Μετα απο 2 εβδομαδες μπορω με ασφαλεια να δηλωσω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την επεμβασουλα.
Ολα τα μηχανακια ειναι ευχαριστημενα και εγω περισοτερο.

Μπορω με σιγουρια να παροτρυνω οποιονδηποτε εχει την δυνατοτητα να προχωρησει σε μια οικονομικοτατη αναβαθμιση.

Οντως Βλάσση είναι η καλύτερη value for money αναβάθμιση που μπορεί να κάνει κάποιος. Και εγώ όταν την έκανα έμεινα άναυδος από το αποτέλεσμα

Απάντηση: Re: Μια Φάση Αφιερωμένη Στον Ήχο.

Μετα απο 2 εβδομαδες μπορω με ασφαλεια να δηλωσω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την επεμβασουλα.
Ολα τα μηχανακια ειναι ευχαριστημενα και εγω περισοτερο.

Μπορω με σιγουρια να παροτρυνω οποιονδηποτε εχει την δυνατοτητα να προχωρησει σε μια οικονομικοτατη αναβαθμιση.

Είσαι σε καλό δρόμο, και επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι τα καλώδια ρεύματος, η ανεξάρτητη παροχή από τον πίνακα και η προσεγμένες συνδέσεις-επαφές τροφοδοσίας, συμβάλουν θετικά στο ηχητικό αποτέλεσμα.