Μία γνώμη στη δεύτερη εφηβεία του Ηλία

Εντάξει να ψωνίσει απ'όπου θέλει,

αλλά είναι μα..κια γενικά της EU να έχει παράθυρα νόμιμης αποφυγής του Φ.Π.Α .. αυτό με τα Purmima κλπ είναι σκάνδαλο με επιπτώσεις ισως και δισεκατομυρίων .. ποιός οφελείται και πως δεν τους βάζουν χέρι ??.

Κανονικά έπρεπε ήδη τα κανάλια να βοούν .. οχι να ψάχνουν τον υδραυλικό και τον τυροπιτά ..

Re: Απάντηση: Re: Μία γνώμη στη δεύτερη εφηβεία του Ηλία

ποιος απολογητε Κωστα??
εγω βλεπω το αντιθετο..
σε λιγο θα στηνετε στα τρια μετρα οποιον ψωνιζει απο εξω, και θα τον κατηγορειτε για ανθελληνα.....:smash:

α..ωραια!
ολα τα χαρατσια ειναι νομιμα και εσι πρεπει να ειναι γιατι εχουμε λεφτα στην τσεπη και δεν ξερουμε που να τα δωσουμε..
ποια τσεπη εναι γεματη?? που ζεις???:ADFADF1:

Κανεις δεν στηνει κανεναν στα 3 μετρα, αλλα καποια στιγμη κατανταει πολυ κουραστικο το να θεωρειται μαγκια η αγορα χωρις εγγυηση, μετρητοις και στην αλλοδαπη, για να "γλυτωσεις" ακομα και 1 ευρω

Απάντηση: Re: Μία γνώμη στη δεύτερη εφηβεία του Ηλία

Εντάξει να ψωνίσει απ'όπου θέλει,
Κανονικά έπρεπε ήδη τα κανάλια να βοούν .. οχι να ψάχνουν τον υδραυλικό και τον τυροπιτά ..

Εδω ολοκληρο Αμαζον το κυνηγα και δεν το εχει καταφέρει , φαντασου τι μίζες έχουν μοιράσει οι Κινέζοι :violent-smiley-030:

Νομίζω οτι τα τελευταία 10-15 ποστ πρέπει να μεταφερθουν στο νήμα "Αγορές απο το εξωτερικό" ή να φτιαχτεί ενα ξεχωριστο ανάλογο θέμα.

Μα και στην πραγματική ζωή οι συζητήσεις μας στην Ελλάδα ξεκινούν από στρατό, πάνε σε ποδόσφαιρο και καταλήγουν στα πολιτικά ... Η μήπως όχι ;;;

Θα βγάλω 100 φορές την ίδια την D750 φωτογραφία για τιμωρία μου. Μετά θα αυτομαστιγωθω μπροστά στη Βουλή και για το τέλος θα γυρνάω γύρω από την πλατεία με την μηχανή + τον 600ρη Nikkor κρεμασμένο στο λαιμό μου. .. Τι άλλο θέλετε για να συγχωρηθω ;; :flipout: :flipout:

ναι Ηλια να το κανεις...:a0210:
μερικοι μαλλον δεν καταλαβενουν η κανουν οτι δεν καταλαβενουν...
1ον ο Ηλιας δεν μας λεει ποσο και απο που την πηρε, αλλα οτι ειναι πιο χαμηλα απο εξω (πχ pyrnima)
2ον ..ναι ειναι μαγκια το να γλυτωσεις 300/400 ευρω..
3ον Κωστα δεν σωνετε η Ελληνικη οικονομια γιατι ο ταδε στην Αθηνα θα μου πουληση την μηχανη με 300% επανω,
εσεις που εχετε ακρη τα αγοραζετε φθηνα, εμεις στην επαρχια , μαυρο φιδι που μας εφαγε.....:smash:

α... και βεβαια εχεις εγγυηση, αλλα στην χωρα που την αγορασες....

Η Ελληνική οικονομια για να σωθει θελει επενδύσεις σε τομεις με πραγματική προστιθεμενη αξια και οχι άλλο λιανεμπόριο (ειδικά με την μορφή που το εννοούμε εδώ)

Κατανοώ τον πόνο των ελευθερων επαγγελματιών να προστατέψουν και να διαφημίσουν την δουλειά τους ,αλλά θα ξαναπώ οτι το παγκοσμιο εμπόριο αλλάζει με τρόπους και πρακτικές που ούτε καν μπορουμε να φανταστούμε. Περιμένετε μονο να βγεί στην πιάτσα η τρεχουσα γενια των teenagers που μεγαλώνει με το smartphone και το tablet αγκαλιά ..

Οσο για το θέμα της "εγγύησης" νομιζω οτι όλοι ξέρουμε και ας μην το παραδεχόμαστε οτι τα περισσότερα σοβαρά καταστήματα του εξωτερικού αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερο σεβασμό τον πελάτη από το μέσο Ελληνικό κατάστημα.

Η Ελληνική οικονομια για να σωθει θελει επενδύσεις σε τομεις με πραγματική προστιθεμενη αξια και οχι άλλο λιανεμπόριο (ειδικά με την μορφή που το εννοούμε εδώ)

Κατανοώ τον πόνο των ελευθερων επαγγελματιών να προστατέψουν και να διαφημίσουν την δουλειά τους ,αλλά θα ξαναπώ οτι το παγκοσμιο εμπόριο αλλάζει με τρόπους και πρακτικές που ούτε καν μπορουμε να φανταστούμε. Περιμένετε μονο να βγεί στην πιάτσα η τρεχουσα γενια των teenagers που μεγαλώνει με το smartphone και το tablet αγκαλιά ..

Οσο για το θέμα της "εγγύησης" νομιζω οτι όλοι ξέρουμε και ας μην το παραδεχόμαστε οτι τα περισσότερα σοβαρά καταστήματα του εξωτερικού αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερο σεβασμό τον πελάτη από το μέσο Ελληνικό κατάστημα.

Σίγουρα το εμπόριο αλλάζει και γενικά δεν έχεις άδικο, αλλά πρέπει να αποφασίσουμε (όχι εμείς μόνο, όλη η Ευρώπη, για να μεν πω ο δυτικός κόσμος) τι θέλουμε.

Το να έχουμε απεριόριστη πρόσβαση σε προϊόντα με τιμές κίνας χωρίς ΦΠΑ και χωρίς κανένα φόρο
και ταυτόχρονα

συντάξεις και κοινωνικές παροχές ευρώπης

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Περιμενε να δεις τι θα γινει αν απελευθερωθει δασμολογικά το εμπόριο μεταξύ ΗΠΑ-Ευρώπης

Επισης δεν ειναι μυστικό οτι πολλοί εντός Ευρώπης φωνάζουν και επιχειρηματολογούν οτι τα τρέχοντα μοντέλα συντάξεων και κοινωνικών παροχών στην Ευρώπη (ειδικά αυτά των πλέον προηγμένων χωρών) δεν ειναι εφικτό να διατηρηθούν για πολλά χρόνια ακόμα.

Εκπληξη ;

Επειδή το νήμα πήρε οριστικά άλλη τροπή (που δεν πρόκειται ποτέ ξανά να ακολουθησω) κι επειδή τα ... σπυράκια μου έφυγαν ( :flipout: ) μήπως να κλείσει ;

Το Σ/Κ θα μπορέσω να τη δοκιμάσω. Όλη την εβδομάδα δεν έχω χρόνο. Και τα μνμ εδώ μέσα τα γράφω την ώρα που πάω στο ...
Αυτό που σε πρώτη φάση με εντυπωσίασε είναι η σωστή φωτομετρηση και ο θόρυβος στα ψηλά ISO. Πολύ καλύτερη από την 610 και στα 2. Το σώμα της είναι κάπως πιο "πλαστικό" και τα πλήκτρα αριστερά στην πλάτη σχεδόν πέφτουν έξω από το σώμα. Επίσης με ξενίζει λίγο η μικρότερη επάνω LCD, πολύ στριμωξιδι .
Τα χειριστήρια αρκετά στιβαρά με θετικό κλικ.
Το βάρος της μου φαίνεται αρκετά μικρότερο αν και η πραγματική διαφορά είναι αμελητέα.
Προφανώς καλύτερο ζύγισμα (μόνο με τον 16-28 την έχω ακόμα δει)
Αυτά τα ελάχιστα για τώρα. Θα της πιω το αίμα και θα σας δώσω δείγματα ASAP.

Επειδή το νήμα πήρε οριστικά άλλη τροπή (που δεν πρόκειται ποτέ ξανά να ακολουθησω) κι επειδή τα ... σπυράκια μου έφυγαν ( :flipout: ) μήπως να κλείσει ;

συγνώμη από μένα που συμμετείχα στην "άλλη τροπή", υπήρξαν 2-3 ποστς στην αρχή, και το ένα φέρνει το άλλο

Το Σ/Κ θα μπορέσω να τη δοκιμάσω. Όλη την εβδομάδα δεν έχω χρόνο. Και τα μνμ εδώ μέσα τα γράφω την ώρα που πάω στο ...
Αυτό που σε πρώτη φάση με εντυπωσίασε είναι η σωστή φωτομετρηση και ο θόρυβος στα ψηλά ISO. Πολύ καλύτερη από την 610 και στα 2. Το σώμα της είναι κάπως πιο "πλαστικό" και τα πλήκτρα αριστερά στην πλάτη σχεδόν πέφτουν έξω από το σώμα. Επίσης με ξενίζει λίγο η μικρότερη επάνω LCD, πολύ στριμωξιδι .
Τα χειριστήρια αρκετά στιβαρά με θετικό κλικ.
Το βάρος της μου φαίνεται αρκετά μικρότερο αν και η πραγματική διαφορά είναι αμελητέα.
Προφανώς καλύτερο ζύγισμα (μόνο με τον 16-28 την έχω ακόμα δει)
Αυτά τα ελάχιστα για τώρα. Θα της πιω το αίμα και θα σας δώσω δείγματα ASAP.

περιμένουμε και την προσωπική σου γνώμη, πέρα από τα δείγματα (που εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να κρίνω)

νομίζω ότι πλέον η συζήτηση θα πρέπει να μεταφερθεί εδω
http://avclub.gr/forum/showthread.php/119400-%CE%9D%CE%AD%CE%B1-Nikon-D750
το thread δεν υπάρχει πια λόγος να υφίσταται , αφού ο Ηλίας βρήκε πλέον μηχανή...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ο Πανος εχει τον λογο...:ernaehrung004: