α) Ψωνισα απο μαγαζι του κεντρου (Αθηνα), χωρις να κανω παζαρι, γιατι ειμαι του χωρου, και αυτο το σιχαινομαι.
β) Η τιμη ηταν ΣΥΝΟΛΙΚΑ καλυτερη απο αυτες που παρεθεσε ο Παναγιωτης (δεν μετρανε μονο τα ... ξερα , υπαρχει και το after sales που καλως ή κακως το πληρωνεις. Στη δικη μου περιπτωση, ελαχιστα !)
γ) Δεν εχει νοημα να προσπαθησω να ξανακανω τη συζητηση για το ποιον τελικα συμφερει ΜΕΣΟΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ η αγορα απο την Ελλαδα. Time will tell ...
Πιστευω την Κυριακη να μπορεσω να την δοκιμασω εκτενως, μαζι με φιλο συμφορουμιτη on interesting ground... :ernaehrung004:
@tiniakos: ειναι θεμα αρχης !
ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ !
Αν δεν μπορω να το παρω απο Ελλαδα, ή θα περιμενω να πεσει η τιμη, ή θα κοψω απο καπου αλλου για να περισσεψουν ή ΔΕΝ θα το παρω.
Η καταναλωση ΔΕΝ ειναι αυτοσκοπος (αν και λογω επαγγελματος θα πρεπε να την υπερθεματιζω)
Σκεψου απλα: ας υποθεσουμε οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν ψωνιζει απο Ελλαδα πια τιποτα. Ολα απο εξω που ειναι πιο φτηνα.
Πεσμου μετα που θα βρει το Κρατος να σε πληρωσει οταν δεν θα υπαρχουν οι εμποροι που αποδιδουν ΦΠΑ και πληρωνουν φορο (το παραδειγμα του υδραυλικου κτλ παλιωσε...)
PLZ , μην το ξεχειλωσουμε παλι (Sorry απο μερους μου, και αν πρεπει, ας διαγραφουν τα μηνυματα μου)