Μία γνώμη στη δεύτερη εφηβεία του Ηλία

Πήρες καινούργιο φακό?
Πες μας πόσο αναβάθμιση είναι η d750.
Εμένα μου φαίνεται σαν να παντρεύτηκες την ίδια γυναίκα απλά δείχνει πιο νέα.:flipout:
Τελικά είσαι μονογαμικός το είχα καταλάβει αλλά τώρα σιγουρεύτηκα.:smash:

Σε πρώτη όψη δείχνει ελαφρώς πιο "φθηνη" σε αίσθηση υλικών από την 610 ... Ελαφρώς πιο μικρή και ελαφριά. Ανεπαίσθητα. .. Πιο πολλά όταν τη δουλέψω λίγο. Τώρα δεν προλαβαίνω να ... φτυσω. .. Ο φακός που πήγε σετ είναι ο Tokina της υπογραφής. Αυτά για τώρα.

Όποιος έχει κολλήσει το μικρόβιο του FF ξέρει ότι ΠΟΛΥ δύσκολα θεραπεύεται. .. Με τα σημερινά δεδομένα. .. Ευτυχώς το μαγαζί που την πήρα μου έκανε δώρο ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο της γειτονιάς μου :flipout:

Όποιος έχει κολλήσει το μικρόβιο του FF ξέρει ότι ΠΟΛΥ δύσκολα θεραπεύεται. .. Με τα σημερινά δεδομένα. .. Ευτυχώς το μαγαζί που την πήρα μου έκανε δώρο ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο της γειτονιάς μου :flipout:

Να περιμένουμε φωτογραφίες με γυμνασμένα γυναικεία κορμιά; :flipout:
Μήπως να ανοίγατε ένα θέμα για d750 --> έφτασε/παραλήφθηκε;

sneaky fotos με την 750 ;;; χάχαχαχαά. .... Επειδή δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά, ας μαζευτούμε ΕΔΩ οι (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) κατοχοι της και να πούμε τα δικά μας. Σε πρώτη φάση παρατήρησα κάτι που με ανησύχησε. Με φορεμένο τον 16-28, όταν εστιάζω σε κάποιο σημείο μέσα σε κάδρο που έχει πολύ φως, ενώ η μηχανή εστιάζει (ακούω μοτέρ και βλέπω κουκιδα στο ovf) το σημείο εστίασης δεν ανάβει κόκκινο. Αν μειώσω το φωτισμό όλα οκ. Πιθανόν να υπάρχει κάποια ρύθμιση ή whatever, ακόμα δεν έχω ρυθμίσει απολύτως τίποτα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νομίζω πως ήδη υπάρχει νήμα για την D750. .. ή κάνω λάθος ;

sneaky fotos με την 750 ;;; χάχαχαχαά. .... Επειδή δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά, ας μαζευτούμε ΕΔΩ οι (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) κατοχοι της και να πούμε τα δικά μας. Σε πρώτη φάση παρατήρησα κάτι που με ανησύχησε. Με φορεμένο τον 16-28, όταν εστιάζω σε κάποιο σημείο μέσα σε κάδρο που έχει πολύ φως, ενώ η μηχανή εστιάζει (ακούω μοτέρ και βλέπω κουκιδα στο ovf) το σημείο εστίασης δεν ανάβει κόκκινο. Αν μειώσω το φωτισμό όλα οκ. Πιθανόν να υπάρχει κάποια ρύθμιση ή whatever, ακόμα δεν έχω ρυθμίσει απολύτως τίποτα.

Καλορίζικο το εργαλείο, πιστεύω οτι έκανες την καλύτερη επιλογή, εγω ηθελα να σε ρωτήσω για τον tamron 24-70, είναι τόσο καλός φακός όσο λένε;

Αααα!!! είναι χαλασμένη, να την πας πίσω !!

Το έχει και η D600/610 αυτό, απλώς (μάλλον) στην 750 έχει από μαμα άλλη ρύθμιση

Μεγειαααα Ηλια!!

Ωχ θα σε βλεπω στο γυμναστηριο (οταν περναω απεξω μεσα σε τετοια μερη δε μπαινω :p );;

Να κανονισουμε καμια μερα να σε φωτογραφισω με την νεα μηχανη!

Ευχαριστώ συναγωνιστες ! Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των ευχών σας. ..

εγω ηθελα να σε ρωτήσω για τον tamron 24-70, είναι τόσο καλός φακός όσο λένε;

Aν μενεις Αθηνα κι εχεις Nikon, να βρεθουμε μια Κυριακη πρωι να τον δοκιμασεις.
Στα δικα μου ματια φαινεται ΠΟΛΥ καλος !

Μεγειαααα Ηλια!!

Ωχ θα σε βλεπω στο γυμναστηριο (οταν περναω απεξω μεσα σε τετοια μερη δε μπαινω :p );;

Σε αυτο το "κοπαδι" δεν προκειται ποτε να μπω...
Δε μ'αρεσει ο τσοπανος βρε αδελφε... :flipout:

Μια χαρα ειχα συνηθισει απο την D70 μεχρι την D610 με το καλυμμα της οθονης, που την προστατευε απο ... κακοτοπιες...
Τωρα με την σπαστη οθονη θα πρεπει να βαλω ζελατινα, αλλα αυτο δεν μου λεει και πολλα. Μονο απο επιφανειακες γρατζουνιες προστατευει κι οχι απο μικροχτυπηματα...
Με βλεπω να γινομαι ΑΚΟΜΑ πιο ψειρας !!!

Tα 24mm στον Tokina δεν ειναι το ακρο, οπως στον Tamron.
Πιστευω οτι θα ειναι καλυτερος ο Tokina εκει.
Θα τους στησω το Σ/Κ και θα ανεβασω δειγματα στο Dropbox.
Aν θελεις Ντινο, βρισκομαστε και τον δοκιμαζεις επιτοπου.