Όποιος έχει κολλήσει το μικρόβιο του FF ξέρει ότι ΠΟΛΥ δύσκολα θεραπεύεται. .. Με τα σημερινά δεδομένα. .. Ευτυχώς το μαγαζί που την πήρα μου έκανε δώρο ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο της γειτονιάς μου![]()
Καλορίζικο το εργαλείο, πιστεύω οτι έκανες την καλύτερη επιλογή, εγω ηθελα να σε ρωτήσω για τον tamron 24-70, είναι τόσο καλός φακός όσο λένε;sneaky fotos με την 750 ;;; χάχαχαχαά. .... Επειδή δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά, ας μαζευτούμε ΕΔΩ οι (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) κατοχοι της και να πούμε τα δικά μας. Σε πρώτη φάση παρατήρησα κάτι που με ανησύχησε. Με φορεμένο τον 16-28, όταν εστιάζω σε κάποιο σημείο μέσα σε κάδρο που έχει πολύ φως, ενώ η μηχανή εστιάζει (ακούω μοτέρ και βλέπω κουκιδα στο ovf) το σημείο εστίασης δεν ανάβει κόκκινο. Αν μειώσω το φωτισμό όλα οκ. Πιθανόν να υπάρχει κάποια ρύθμιση ή whatever, ακόμα δεν έχω ρυθμίσει απολύτως τίποτα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Νομίζω πως ήδη υπάρχει νήμα για την D750. .. ή κάνω λάθος ;
sneaky fotos με την 750 ;;; χάχαχαχαά. .... Επειδή δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά, ας μαζευτούμε ΕΔΩ οι (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) κατοχοι της και να πούμε τα δικά μας. Σε πρώτη φάση παρατήρησα κάτι που με ανησύχησε. Με φορεμένο τον 16-28, όταν εστιάζω σε κάποιο σημείο μέσα σε κάδρο που έχει πολύ φως, ενώ η μηχανή εστιάζει (ακούω μοτέρ και βλέπω κουκιδα στο ovf) το σημείο εστίασης δεν ανάβει κόκκινο. Αν μειώσω το φωτισμό όλα οκ. Πιθανόν να υπάρχει κάποια ρύθμιση ή whatever, ακόμα δεν έχω ρυθμίσει απολύτως τίποτα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Νομίζω πως ήδη υπάρχει νήμα για την D750. .. ή κάνω λάθος ;
εγω ηθελα να σε ρωτήσω για τον tamron 24-70, είναι τόσο καλός φακός όσο λένε;
Μεγειαααα Ηλια!!
Ωχ θα σε βλεπω στο γυμναστηριο (οταν περναω απεξω μεσα σε τετοια μερη δε μπαινω);;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.