Η αληθεια Παναγιωτη ειναι πως, τοσο καιρο που εχω να πιασω πραγματικη μηχανη στα χερια μου (η 610 αραχνιαζε...) εχω ξεχασει ποσες παραμετρους πρεπει να εχεις στο νου σου, να ρυθμισεις, να προσεξεις...
Η G5 ειναι σχεδον point n' shoot, γιατι δε σε προδιαθετει να σκαλισεις πολλα πολλα.
Με μια FF DSLR πρεπει να ασχοληθεις για να βγαλεις αποτελεσμα που "ριχνει σαγονια".
Κι εγω πρεπει να ξαναρχισω να ασχολουμαι... !!
Υ.Γ.:
α) η 750 στην ουσια ειναι ενα update της 610. Αυτο που ειναι ΣΑΦΩΣ καλυτερο ειναι το AF της (σε ταχυτητα, σε κατωφλι, σε ευρος σημειων) και ο θορυβος στα ψηλα ISO. Με την 610 το πραγματικο οριο ηταν τα 3200 αντε 6400 ISO. Οι περισσοτερες απο αυτες που βλεπεις απο την 750, ειναι 10000 ISO και JPEG out of the camera, απλα snapshots !!! Oσες εχω ανεβασει στο παρελθον απο 610 & G5 ειναι επεξεργασμενες απο RAW !!!
Aρα μην περιμενεις θαυματα from day one !
β) Η Α7s ειναι 12Μp, αρα μπορει να ανεβασει πολυ πιο ανετα ISO χωρις θορυβο, σε σχεση με την 750 που ειναι 24Mp. Κατι χανεις, κατι κερδιζεις...
Ειμαι αισιοδοξος. οτι τα λεφτα μου ΔΕΝ πηγαν χαμενα (time will tell οπως λενε στο χωριο μου...

)
Αυτη
εδω πως σου φαινεται ?
Αυτη
εδω ?