Ναι....
Αλλά σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε το μωρό να μη βλέπει τηλεόραση σε μικρή ηλικία. Δεν θα πρέπει να τη βάλει στην καθημερινότητά του. Τώρα, αν αυτό δημιουργεί αισθήματα στέρησης και σε εμάς, ναι έχεις δίκιο.
Είχα με το γιο μου (τώρα 5,5 ετών) μεγάλη κόντρα για την τηλεόραση και τη μουσική. Εμείς κρατούσαμε σταθερά κλειστή την τηλεόραση (για εβδομάδες ολόκληρες) και εκείνος δεν ανεχόταν ΚΑΘΟΛΟΥ να ακούει ο μπαμπάς του μουσική. Σε σημείο που εγώ χάλασα το ρελέ του διακόπτη που ανοίγει την τηλεόραση και εκείνος να μου εξολοθρεύσει την κεφαλή του πικάπ (απλά είδα ότι ο βραχιόνας δεν ήταν πλέον στη θέση του και η κεφαλή (SUMIKO BLUE POINT SPECIAL) απουσίαζε. Φυσικά εκείνος είχε την πρωτοβουλία κινήσεων. Τον επόμενο μήνα και μετά από ένα καλό καβγά, εγώ επέμενα να ακούσω μουσική. Εκείνος πολύ απλά πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι και μου είπε "μπαμπά, κοίτα" και μου έσκισε το ένα μιντρέιτζ. CUSTOM MADE της EPOS τα μεγάφωνα, δεν υπάρχουν ως ανταλλακτικά εκτός Μεγάλης Βρετανίας, δεν επισκευάστηκαν ποτέ. Εγώ έκοψα τη μουσική (εντελώς) κι εκείνος βλέπει περίπου 12-15 ώρες τηλεόραση την εβδομάδα (και καθόλου στις διακοπές) και πάντα με κάποιον δίπλα του.
Τώρα μαλώνουμε για το αυτοκίνητο.....