Μια σκεψη περι ανταγωνισμου στην αγορα των τηλεορασεων...

Εν τω μεταξυ ο πιτσιρικας ............. Κυριες και Κυριοι νομιζω οτι προκειται πραγματι περι ασυμμετρης απειλης, δεν ειναι δυνατον να ειναι τυχαιο οτι συναντω ολα τα φρουτα....:flipout::flipout:...........
(νομιζω οτι μολις ανοιξα το κουτι της Πανδωρας με αυτο που ειπα :flipout:)

Καιρο είχα να το διασκεδάσω τόσο .....:flipout::flipout::flipout:
Για πές περιοχή να περάσω μια βόλτα .... Εχει και εισιτήριο η παράσταση η είναι Δωρεάν ......:flipout::flipout::flipout:

Πηγα χθες στο Πλαισιο να αγορασω ειτε την PZ70(για μια ακομη φορα), ειτε την 428XD αλλα η πρωτη υπηρχε μονο σε display και οχι σε stock και η δευτερη ουτε σε display ουτε σε stock.....

Τον ρωταω ποσο μπορει να μου αφησει την PZ70 που ειχε στημενη εκει, μου ειπε 50 ευρω λιγοτερα γιατι επεμενε οτι ειναι σαν καινουρια(την εχουν τουλαχιστον 3 βδομαδες εκει)

Του λεω να μου φερει το τηλεκοντρολ για να δω το service menu(και κατ'επεκταση τις ωρες) και λεει οτι δεν γινεται γιατι δεν εχει....

Εν τω μεταξυ ο πιτσιρικας επεμενε οτι τα ξερει ολα σχετικα με τις τηλεορασεις γιατι το ζει καθε μερα εκει μεσα(η μπλουζα του εγραφε "εκπαιδευομαι για εσας":flipout: ). Προσπαθουσε να με πεισει οτι το contrast ratio 25000:1 της F86 την καθιστα αυτοματως καλυτερη απο οτιδηποτε υπαρχει στην αγορα. Μερικα επιχειρηματα ακομη ηταν οτι η Panasonic δεν εχει παραδοση στις τηλεορασεις :flipout: και οτι η Pioneer ξερει μονο απο στερεοφωνικα αυτοκινητου.

Κυριες και Κυριοι νομιζω οτι προκειται πραγματι περι ασυμμετρης απειλης, δεν ειναι δυνατον να ειναι τυχαιο οτι συναντω ολα τα φρουτα....:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

(δεν μιλαω για ολους).

Τουλαχιστον ειχε διπλα διπλα την F86 και την PZ70 να παιζουν τον ιδιο FULL HD υλικο και καταλαβα γιατι θελώ Plasma
(νομιζω οτι μολις ανοιξα το κουτι της Πανδωρας με αυτο που ειπα :flipout:)

λιγα τα λογια με το Πλαισιο:argue:

εχουμε και εδω .........φρουτα:flipout:

Καιρο είχα να το διασκεδάσω τόσο .....:flipout::flipout::flipout:
Για πές περιοχή να περάσω μια βόλτα .... Εχει και εισιτήριο η παράσταση η είναι Δωρεάν ......:flipout::flipout:

Ειναι το υποκαταστημα στην Εθνικης Αντιστασεως στην Θεσσαλονικη (διασταυρωση με περιφερειακο)

Εν τω μεταξυ γυρναει και μου λεει το ΝΕΟ σε καποια φαση(στον 19-20χρονο εκπαιδευομενο αναφερομαι) οτι τσιμπαει ισα με 50-60 καμψεις για την F86 για να με πεισει οτι ειναι τοσο καλη!?!?!?!?!(Πιστευω οτι αν τσιμπουσε μερικες ισως να την αγοραζα :flipout::flipout::flipout:, ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ)

Και ξαφνου λυθηκε το μυστηριο!!!! Τον ρωταω τι σειρα ηταν(ισως να μην μου εφτανε οτι το επιπεδο της συζητησης ειχε πατωσει και ηθελα να το φτασω σε νεα βαθη-βλεπε ταφρος των μαρριανων) και μου λεει μεσ'την περηφανεια "Εγω ημουν ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, σειρα 297" (μαλλον το ειπε με παθος γιατι ημουν μαζι με την αρραβωνιαστικια μου)

Νομιζω οτι πρεπει να καθιερωσουμε τα ΑΣΠΑΛΑΚΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ.....(Πολυδωρα μεγαλη η χαρη σου που μας μαθαινεις καινουριες λεξεις:flipout:)

ΥΓ. Καναμε και αλλοι στις Ειδικες Δυναμεις (30 σειρες πισω)αλλα δεν πιστευω να ειναι και πολυ καλο Selling Point ενος προιοντος....:flipout:

Last edited:
Και για να ολοκληρωσω, παρηγγειλα την PZ70(μαλλον ειναι το πεπρωμενο μου, δεν εξηγειται αλλιως.... :flipout:) απο Θεσσαλονικιωτικη αλυσιδα ηλεκτρικων και ηλεκτρονικων ειδων. Ελπιζω να πετυχει το γλυκο με την δευτερη φορα γιατι δεν θα αντεξω αλλο εξωδικο :flipout:
Ξεκινησαμε απο τα 2000 ευρωπουλα και καταλληξαμε στα 1850 :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Το παζαρι πηγε καπως ετσι...

Mac81:Καλησπερα με εστειλε ο ............., Θελω την TH-42PZ70, την θελω τωρα και πληρωνω μετρητα. Ποσο?

Εμπορος: Τεταρτη θα την εχεις και κοστιζει 2000 ευρω.

-1800 ευρω θες??(λεω)

-Ειμαστε πολυ μακρια (λεει)

-Μολις βγω απο το μαγαζι, θα ειμαστε ακομη πιο μακρια και η αποσταση οσο παει θα μεγαλωνει :flipout:, Θες?(λεω)

-1900 λεει επειδη εισαι γνωστος του ........... (μεχρι την ωρα που αρχισα τα παζαρια, δεν ημουν και ξαφνικα εγινα :flipout:)

-1800 λεω

-1850, ειλικρινα δεν μπορω παρακατω(λεει)

-Ουτε και εγω παραπανω, εκλεισε :grinning-smiley-043 :firstprize: (λεω)

Ελληνικης Αντιπροσωπειας(Αμην Παναγια μου):firstprize:

Last edited:
:argue: super διάλογος ..... Α ρε μάνα salonica .:D

:D Ελπίζω να συνεχίσεις να έχει προβλήματα για να συνεχίσω να διαβάζω .:worshippy:

Καλορίζικη

:grinning-smiley-043

Καλησπέρα σε όλους...

λόγω ιδιαίτερου φόρτου δεν μπόρεσα να διαβάσω τα σημερινά μηνύματα αυτού του θέματος (έχει και την μεγαλύτερη κίνηση η κατηγορία μας) και έχω δυσαρεστηθεί ιδιαίτερα με το ύφος των μηνυμάτων του μέλους Mac81...

Έχουμε σαν καταναλωτές αντιμετωπίσει παράξενες καταστάσεις...αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα ούτε εσένα ,ούτε εμένα,ούτε κανενός άλλου να χλευάζεις και να ειρωνεύεσαι με αυτό τον τρόπο ανθρώπους (που ξέρουν ή δεν ξέρουν...στο φινάλε για μένα δεν έχει σημασία..)...

θα θέλατε εσάς να σας χλευάζουν έτσι????

Ναι να στηλιτεύουμε κακές πρακτικές των εταιριών..αλλά όχι να ξεφτελίζουμε συνανθρώπους μας...

Σας τονίζω ότι τέτοιου ύφους μηνύματα δεν γίνονται ανεκτά από το avclub...

δεν τα διαγράφω για να τα διαβάσουν και οι υπόλοιποι σαν παράδειγμα προς αποφυγή...

Τελειώνοντας τονίζω ότι την ποιότητα των ανθρώπων δεν την καθορίζει η ποιότητα των μηχανημάτων που αγοράζουν..αλλά το ήθος και το ύφος τους...

Θα ήθελα να μην επανέλθω...

Σας ευχαριστώ...

Last edited:
Re: Απάντηση: Μια σκεψη περι ανταγωνισμου στην αγορα των τηλεορασεων...

Τελειώνοντας τονίζω ότι την ποιότητα των ανθρώπων δεν την καθορίζει η ποιότητα των μηχανημάτων που αγοράζουν..αλλά το ήθος και το ύφος τους...

Αυτο που λεει ο Νασος ισχυει οχι μονο για τηλεορασεις αλλα για ολα τα υλικα αγαθα.

ΥΓ. Εγω παντως ειμαι υπερηφανος που υπηρετησα στις.... "μοδιστρες" (βλεπε Πολ. Αεροπορια).:Banane0:

Re: Απάντηση: Μια σκεψη περι ανταγωνισμου στην αγορα των τηλεορασεων...

ΥΓ. Εγω παντως ειμαι υπερηφανος που υπηρετησα στις.... "μοδιστρες" (βλεπε Πολ. Αεροπορια).:Banane0:

+1 :Banane0::Banane0:.
Έβαλα 2 μπανάνες γιατί ήμουν και σμηνίας. Τρομάρα μου:flipout:...