Πηγα χθες στο Πλαισιο να αγορασω ειτε την PZ70(για μια ακομη φορα), ειτε την 428XD αλλα η πρωτη υπηρχε μονο σε display και οχι σε stock και η δευτερη ουτε σε display ουτε σε stock.....
Τον ρωταω ποσο μπορει να μου αφησει την PZ70 που ειχε στημενη εκει, μου ειπε 50 ευρω λιγοτερα γιατι επεμενε οτι ειναι σαν καινουρια(την εχουν τουλαχιστον 3 βδομαδες εκει)
Του λεω να μου φερει το τηλεκοντρολ για να δω το service menu(και κατ'επεκταση τις ωρες) και λεει οτι δεν γινεται γιατι δεν εχει....
Εν τω μεταξυ ο πιτσιρικας επεμενε οτι τα ξερει ολα σχετικα με τις τηλεορασεις γιατι το ζει καθε μερα εκει μεσα(η μπλουζα του εγραφε "εκπαιδευομαι για εσας"

). Προσπαθουσε να με πεισει οτι το contrast ratio 25000:1 της F86 την καθιστα αυτοματως καλυτερη απο οτιδηποτε υπαρχει στην αγορα. Μερικα επιχειρηματα ακομη ηταν οτι η Panasonic δεν εχει παραδοση στις τηλεορασεις

και οτι η Pioneer ξερει μονο απο στερεοφωνικα αυτοκινητου.
Κυριες και Κυριοι νομιζω οτι προκειται πραγματι περι ασυμμετρης απειλης, δεν ειναι δυνατον να ειναι τυχαιο οτι συναντω ολα τα φρουτα....

(δεν μιλαω για ολους).
Τουλαχιστον ειχε διπλα διπλα την F86 και την PZ70 να παιζουν τον ιδιο FULL HD υλικο και καταλαβα γιατι θελώ Plasma
(νομιζω οτι μολις ανοιξα το κουτι της Πανδωρας με αυτο που ειπα

)