Γιατί όλοι είμαστε διαφορετικοί και βολευόμαστε με διαφορετικά πράγματα. Από πλευράς διάταξης των πλήκτρων το παρακάτω με είχε βολέψει απίστευταΑναρωτιέμαι ακόμα και σήμερα γιατί πρέπει να έχουμε προβλήματα εργονομίας σε κάτι που εφευρέθηκε τον 19ο αιώνα.
Πάντως αν δε σε βολέψει το Nuphy air 96 v2 ξέρω μια διεύθυνση να σου δώσω για να το πετάξεις στα "σκουπίδια".Είπα να εκμεταλλευτώ τα καλά της Αμερικής, και περιμένω σήμερα-αύριο δυο ακόμα πληκτρολόγια που γλυκοκοίταζα, να παίξω μαζί τους και να αποφασίσω ποιο από τα τρία (μαζί με το V6Max που έχω αυτή τη στιμή) μου κάνει καλύτερα.
Nuphy air 96 v2 (Low-profile με Moss Switches)
View attachment 247372
Keychron Q6 Max (full size με Banana Switches)
View attachment 247373
Πάντως αν δε σε βολέψει το Nuphy air 96 v2 ξέρω μια διεύθυνση να σου δώσω για να το πετάξεις στα "σκουπίδια".
Same Sh1t... Different Day
Πολυ στριμωγμενο ρε συ λογικο ειναι να την πατας .Χαχα, για full refund θα πάει, τουλάχιστον σε κάτι τέτοια ασήμαντα παραμένουμε πολιτισμένοι.
Ήθελα να μου αρέσει, ειλικρινά, γιατί είναι κουκλί, μαζεμένο, ποιοτικό σαν σκαρί, και γενικότερα ωραίο στην αίσθηση. Αλλά κάτι εργονομικές επιλογές για την ώρα δεν τις παλεύω με τίποτα. Με κυριότερο το μηδέν στο numeric που αντί να εκτείνεται κάτω από το 1 σταματάει κάτω από το δυο, με αποτέλεσμα 9 στις 10 φορές αντί για μηδέν να πατάω... δεξί βελάκι. Και γενικότερα, λίγο στριμόκωλο layout. Μάλλον τελικά είμαι φαν των full size.
Πολυ στριμωγμενο ρε συ λογικο ειναι να την πατας .
Εγω θασουλεγα να παρεις ενα χωρις numpad δεξια ναναι και μαζεμενο....
Επειδη εχω υπαρξει χρηστης παιχνιδιων σε pc και μαλιστα απαιτητικος - πανε χρονια βεβαια- και επειδη ειχα διαφορα dedicated ημιπλητρολογια για βαρια χρηση και με εξειδικευμενες αναγκες (πχ pad με συγκεκριμενα πληκτρα κλπ) προσφατα που ενα απο τα παιδια μου ηθελε να παιξει σε υπολογιστη και για να μην καταστρεψει τα ωραια μου φωτιζομενα rgb πληκτρολογια της razer που εχω
παραγγειλα ενα vintage look μηχανικο πληκτρολογιο να βγαζει τα απωθημενα του και να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι
Aυτο το μηχανικο πληκτρολογιο της 8bitdo που λειτουργει και ασυρματα και ενσυρματα, εχει δυο προγραμματιζομενα super buttons με καταπληκτικη αισθητικη (εχει 5 διαφορετικα, ενα φωτιζομενο με xbox σχεδιασμο, ενα που ειναι κοπια του commodore 64
View attachment 247004View attachment 247005
Και 2-3 ακομα
View attachment 247006View attachment 247008
Αυτο το τελευταιο παραγγειλα εγω με ξεχωριστο μηχανικο numpad που λειτουργει και ως ξεχωριστο calculator με αυτονομη ρετρο οθονη και βγαινει σε ασορτι χρωματισμους
View attachment 247010
Υπαρχουν και οι εκδοσεις με ενσωματωμενο numpad με δικη του ρετρο οθονη αλλα παραειναι μακρυ....
Τουλάχιστον το "0" είναι εκεί που το θες...Τελικά η αναζήτησή συνεχίζεται, αφού το V6 Max άρχισε να κάνει κάτι κουλά.... 2 μέρες πριν τη λήξη του 30ημερου επιστροφής (με το που άλλαξα keycaps άρχισε να κάνει random double registers/no registers κλπ) και πήγε πίσω χωρίς πολλά πολλά. Οπότε είπα να κάνω μια δοκιμή με το flagship Q5 Max, που είναι ελάχιστα πιο μαζεμένο 96%. Το μεγέθος είναι πολύ ωραίο, αφού δεν είναι πια γκουμούτσα χωρίς να χάνω το numeric keypad, ενώ το τελευταίο έχει κανονική διαρρύθμιση, όχι σαν εκείνο το ανεκδιήγητο μηδέν του nuphy. O ήχος και η αίσθηση απολαυστικά, και έχω μόνο δυο ενστάσεις: Το ύψος των πλήκτρων που με ξενίζει άσχημα, και το... Del το οποίο το έχουν βάλει σε σημείο τόσο άκυρο που με εξοργίζει, και είμαι από αυτούς που το χρησιμοποιούν συνεχώς. Ελπίζω να το συνηθίσω, αλλιώς θα πάει κι αυτό άκλαυτο μου φαίνεται. Είναι φοβερά κουκλί πάντως. Θα δοκιμάσω και κάνα palm rest να δω αν θα βοηθήσει λίγο με το θέμα του ύψους. Φαρμακείο βέβαια ($235).
View attachment 248506
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.