Μηχανήματα θρύλοι μιάς άλλης εποχής.

Από αυτά τα Stax, δυστυχώς μόνο ένα δείγμα από τα ακουστικά τους μπορούμε να ακούσουμε (κάποια στιγμή θα πάρω και ηλεκτροστατικά ακουστικά, πού θα μου πάει)...

Από αυτά τα Stax, δυστυχώς μόνο ένα δείγμα από τα ακουστικά τους μπορούμε να ακούσουμε (κάποια στιγμή θα πάρω και ηλεκτροστατικά ακουστικά, πού θα μου πάει)...

για αρχή...

lala.JPG

:ernaehrung004:

Ενα NAKAMICHI DRAGON :firstprize:

1 NAKAMICHI C73 URUSHI

1 DENON Pikap

1 ONKYO DECK TA 2900

ενας προενισχυτης PIONEER ..............:ernaehrung004:

Attachments

• NACAMICHI .JPG
    NACAMICHI .JPG
    20.5 KB · Views: 98
  • denon-dp-47f-002.jpg
    denon-dp-47f-002.jpg
    57.6 KB · Views: 100
  • NACAMISHI c738_12.JPG
    NACAMISHI c738_12.JPG
    23 KB · Views: 96
  • ONKYO  TA 2900.JPG
    ONKYO TA 2900.JPG
    24 KB · Views: 101
  • PIONEER  C-73  URUSHI .jpg
    PIONEER C-73 URUSHI .jpg
    72.7 KB · Views: 97
kai dev erxesai, alla kavei zestn, 23 snmera, kankame, deutern fora efetos odngaw me katebasmevo to para8yro stnv Alfasud.
Eva Dragon eivai petamevo se mia gwvia edw dipla mou, eva 1000 kai merika 700. Dev exw kamera dystyxws. kai afou milame gia STAX, exw merika SR-X Mk3, eva mazi me tov SRD-6 gia poulnma!

Αυτό θυμίζει τίποτα;

Δεν θα τον έλεγα ακριβώς θρύλο, για το τεχνοκρατικό του μέρος, αλλά για αυτό που προσέφερε στις μέρες του και για αυτά που είχαν ακουστεί στις μέρες τους μέσα από αυτόν τον ενισχυτή...ήταν ένας θρύλος.

Attachments

Τρελλο μηχανακι (μηχαναρα δηλαδη).

Χωρις να ειναι θρυλοι εχω κι εγω καποια παλια κομματια (70's) που σημειωστε οτι χρησιμοποιω ακομη!!!

Και συνεχιζω, αυτο παιζει ακομα και σημερα....εχει κεφαλη ferrite και δεν καταλαβαινει τιποτα μετα απο 30 και βαλε χρονια

Attachments

• 3001_1[1].jpg
    3001_1[1].jpg
    68.1 KB · Views: 116