Κάτι μου λέει ότι ξέρεις τον Μπάμπη, αν έχω δίκιο πες του χαιρετίσματα.
Τον ξέρω και γω καλά, έχει έρθει δύο φορές στον τωρινό (μετά την κρίση και τις κατραπακιές) χώρο μου, φάγαμε μαζί ,ενώ επισκεφτήκαμε πελάτη/φίλο του πολλές φορές.
Δυστυχώς η ζωή είναι απρόβλεπτη και χαθήκαμε τελευταία.
Όσο για το χαμηλό (και δεν απευθύνομαι σε σένα) ,είναι υποκειμενικό και ..'υποκειμενικό'.
Έχω κλείσει σ αυτό :
https://pallastheater.com/event/nikodimos-kavarnos-doro-theou/ 14/4/25
Eυχαρίστως να σε δω και να τα πούμε για την ορθότητα του 'χαμηλού'.
Νικόδημος Καβαρνός Βραβευμένος από Unicef κ.λπ.
'Υπάρχουν φωνές που δεν είναι απλώς ήχος. Είναι συναίσθημα, είναι μνήμη, είναι μια γέφυρα ανάμεσα στο γήινο και το άφθαρτο. Ο
Πατέρας Νικόδημος είναι μια τέτοια φωνή. Μια φωνή που καθηλώνει, που ταξιδεύει, που γεννά εικόνες και συναισθήματα που δύσκολα περιγράφονται με λέξεις.'
Να συμπληρώσω ότι το συναίσθημα και το άγγιγμα ψυχής δεν μετριούνται με ..νούμερα.
Η 'συγκινησιακή' φόρτιση διαφέρει από αυτί σε αυτί όχι μόνο ως προς τον 'τύπο' ,αλλά και ως προς τον χρόνο (έχω αναφερθεί πολλάκις στις μεταμεσονύχτιες ακροάσεις με τον λιγότερο δυνατό περιβαλλοντικό και 'εσωτερικό' θόρυβο.
Γι αυτό απορώ πως η λίπανση ,οι 'οξειδώσεις', οι μπίλιες στις αναρτήσεις και τα πηγάδια μπορούν να παίξουν τέτοιας έκτασης ακουστό ρόλο ....
Μιλώ όχι μόνο λόγω των πολλών αλλαγών σε μηχανήματα, που σπατάλησα στην ζωή μου αλλά κυρίως για την αγάπη μου στο Live.
Έχω ξανα-γράψει ότι έχω (είχα) δίσκους με Εκκλησιαστική μουσική απ το δεξί ψαλτικό μέρος ..εκεί που πράγματι το χαμηλό ακουμπάει το ...είναι σου.