Michell GyroDec η αναγέννηση.

Τι πέσιμο ρε Μάκη;;;
Όταν γράφεις για phono που λέει την αλήθεια εννοώντας ότι μόνο το δικό σου "την λέει" , τι θες να σου πει;;;
Μπράβο;;;
Δεν κατάλαβες;;;;
Πριν τι έγινε πριν γράψω για το phono κανονικό πέσιμο έτσι κύριε συντονιστά ;
1 2 3 4 5 μπήκαν και άλλοι .
Εσυ γουστάρεις αυτό εγώ γουστάρω το άλλο αν λοιπόν το συγκεκριμένο phono που αναφέρεις είναι ουδέτερο πάω πάσο .
Αλλά κάποιος εδώ μέσα έγραψε ότι δεν είναι όταν του το πήγες …Το γλυκό δεν το θέλω .
Φυσικά σε κάθε περίπτωση μπορεί να ακουστεί διαφορετικά σε άλλο σύστημα .
Αλλά έχετε κάνει ομάδα εδώ μέσα …
Κρατάμε τα προσχήματα !!!

Μέτρησα 1 2 3 4 που μπήκαν και έγραψαν γιατί άραγε ;πάμε παρακάτω ⬇️ δεν πτοούμαι 😂

Εγώ καταρχάς απάντησα στον vlad. 😂

Αλλά όπως και να έχει, αν υπάρχουν reference phono stage που λένε την αλήθεια, πέρα από γούστα, το dact είναι μέσα σε αυτά.
Πέρα από το απόλυτο matching που κάνεις στην κεφαλή (21 επιλογές αντίστασης, 34 για το gain κλπ κλπ) τα specs του είναι αναφοράς.

Εγώ καταρχάς απάντησα στον vlad. 😂

Αλλά όπως και να έχει, αν υπάρχουν reference phono stage που λένε την αλήθεια, πέρα από γούστα, το dact είναι μέσα σε αυτά.
Πέρα από το απόλυτο matching που κάνεις στην κεφαλή (21 επιλογές αντίστασης, 34 για το gain κλπ κλπ) τα specs του είναι αναφοράς.
Και εγώ επιλέγω όποια αντίσταση θέλω και μάλιστα ποιότητας αν γουστάρω δίχως καμία κόλληση .
Έχει και βαρβάτο τροφοδοτικό .
Αλά το θέμα μας είναι το phono ?

Εσύ το ανέφερες πρώτος.
Στην αρχή Κώστα έγραψα ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ακούμε την κάθε κεφαλή όχι μόνο με ένα και διαφορετικά συστήματα .
Απάντηση ο Vlad έχει τέσσερα 4️⃣ phono
Απάντηση δικιά μου υπάρχει ένα που είναι ουδέτερο και αποκαλυπτικό ,ούτε καν ανέφερα όνομα και έγινε ότι έγινε .
Αλλά σε κάθε περίπτωση κανονικό πέσιμο στην αρχή .
Υ.Σ Ο καθένας μπορεί να προτείνει ότι θέλει αλλά η αγένεια και η υπομονή έχει τα όρια της !!!

αν λοιπόν το συγκεκριμένο phono που αναφέρεις είναι ουδέτερο πάω πάσο .
Ποιος καθοριζει οτι κατι ειναι ουδετερο ?
Ησουν παρων την ωρα της ηχογραφησης?
Η 103 που παιζεις με το "ουδετερο" phono σου ειναι ουδετερη?
Το phono σου θελει μια 103 για να ακουστει ουδετερο ?

Αυτό που βλέπω εγώ, είναι πως έχει χαθεί η μπάλα τώρα τελευταία.
Γιατί κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι το AVClub απο ιδρύσεως, είναι ανοιχτός χώρος, διαλόγου, αντιλόγου, ανταλλαγής γνωμών ,απόψεων, τεχνικής γνώσης, παρουσιάσεων, σχολίων, διαφωνιών κλπ , όπως δηλ ισχύει σε όλα τα forums,

Όποιος δεν αποδέχεται τα παραπάνω, καλά θα κάνει να πάει να φτιάξει κανένα blog και να τα γράφει μόνος του εκεί και να τα χαίρεται , δίχως αντίλογο.

Υ.Σ Ο καθένας μπορεί να προτείνει ότι θέλει αλλά η αγένεια και η υπομονή έχει τα όρια της !!!
Η αγενεια η δικη σου να προτεινεις εσυ σε μενα phono stage κι αν δεν εχει ορια.
Οπως πολυ σωστα στα λεει με το γαντι και πολλη ευγεγεια ο Κωστας και δεν καταλαβαινεις οτι καθε φορα που θα αγορασεις κατι, τα ιδια κανεις.
Αν εσυ μπορεις να μιλας για αγεγεια, καποιος δεν αντιλαμβανεται τη σημασια της λεξης.

Αυτό που βλέπω εγώ, είναι πως έχει χαθεί η μπάλα τώρα τελευταία.
Γιατί κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι το AVClub απο ιδρύσεως, είναι ανοιχτός χώρος, διαλόγου, αντιλόγου, ανταλλαγής γνωμών ,απόψεων, τεχνικής γνώσης, παρουσιάσεων, σχολίων, διαφωνιών κλπ , όπως δηλ ισχύει σε όλα τα forums,

Όποιος δεν αποδέχεται τα παραπάνω, καλά θα κάνει να πάει να φτιάξει κανένα blog και να τα γράφει μόνος του εκεί και να τα χαίρεται , δίχως αντίλογο.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .
Ο καθένας έχει τα επιχειρήματα του …
Αλλά το πέσιμο και η συννενόηση ενοχλεί !!!
Δεν είμαστε χθεσινοί ούτε χαζοί !!!

Να μαντέψω εγώ το δικό σου ;
Δε χρειάζεται να το μαντέψεις, είναι το Echo Diastasis PH-7. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν το θεωρώ το καλύτερο του Γαλαξία απλά και μόνο επειδή έτυχε να είναι στο σύστημά μου.

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Δε χρειάζεται να το μαντέψεις, είναι το Echo Diastasis PH-7. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν το θεωρώ το καλύτερο του Γαλαξία απλά και μόνο επειδή έτυχε να είναι στο σύστημά μου.
Οκ καλά έκανες που το ανέφερες αλλά υπάρχει μια διαφορά…
Εγώ είμαι Χομπίστας και εσύ Επαγγελματίας .

Στην αρχή Κώστα έγραψα ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ακούμε την κάθε κεφαλή όχι μόνο με ένα και διαφορετικά συστήματα .
Απάντηση ο Vlad έχει τέσσερα 4️⃣ phono
Απάντηση δικιά μου υπάρχει ένα που είναι ουδέτερο και αποκαλυπτικό ,ούτε καν ανέφερα όνομα και έγινε ότι έγινε .
Αλλά σε κάθε περίπτωση κανονικό πέσιμο στην αρχή .
Οχι δεν ειπες αυτο . Το πιο κατω ειπες. Και η απαντηση μου " ο Βλαδιμηρος εχει 4 phono , ηταν απαντηση στο σημειο 3 του ποστ σου.
Για δες το ποστ μου ξανα και ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και μη λες οτι θες και οτι σε συμφερει ...............

Εγραψες :

" Οκ ,Τον Technics μπορείς να τον ελαφρύνεις ;να φτάσει στα 8 gr ?
Πέρα από αυτό υπάρχουν και άλλοι όμως παράμετροι .
1)Πικαπ δυστυχώς ή ευτυχώς κάποιες κεφαλές τις παντρεύεσαι λόγο συνολικής σχεδίασης του .
2)Καλωδίωση
3)phono
4) Ηχεία
Πόσο μάλλον όταν ακούμε σε διαφορετικά συστήματα και χώρο.
Συνήθως η δικιά μου πρακτική είναι να ακούσω κάποιες κεφαλές σε δύο διαφορετικά συστήματα -ηχεία διαφορετικά phono και σε κάποιες περιπτώσεις να της ακούσω και με ακουστικά . "

Ας δει ο καθενας το ποστ #390

Last edited:
Οκ καλά έκανες που το ανέφερες αλλά υπάρχει μια διαφορά…
Εγώ είμαι Χομπίστας και εσύ Επαγγελματίας .
Δεν είμαι επαγγελματίας. Ήμουν για ένα πολύ μικρό διάστημα πριν πολλά χρόνια.
Αλλά έχουμε όντως μια διαφορά: εγώ δεν είμαι ψωνισμενος να θεωρώ ότι όποιο μηχανάκι έχω είναι το καλύτερο όλων. Και δεν κάνω μαθήματα σε άλλα μέλη, θεωρώντας ότι εξ ορισμού ΌΛΟΙ έχουν λιγότερες γνώσεις από εμένα.

Δεν είμαι επαγγελματίας. Ήμουν για ένα πολύ μικρό διάστημα πριν πολλά χρόνια.
Αλλά έχουμε όντως μια διαφορά: εγώ δεν είμαι ψωνισμενος να θεωρώ ότι όποιο μηχανάκι έχω είναι το καλύτερο όλων. Και δεν κάνω μαθήματα σε άλλα μέλη, θεωρώντας ότι εξ ορισμού ΌΛΟΙ έχουν λιγότερες γνώσεις από εμένα.
Υπάρχει μια τεράστιαααααα διαφορά ….
Η λέξη ψωνισμένος μακριά από μένα ,υποστηρίζω απλά τις επιλογές μου μέχρι το επόμενο με τα δικά μου φυσικά επιχειρήματα ,ουδέποτε υποστήριξα ότι έχω το καλύτερο σύστημα του κόσμου ,ουδέποτε το έγραψα ,πρόταση κάνω .

Οπότε όταν χτυπάς τον άλλο με αγένεια είναι καλό να ανοίξεις νήμα όπως πχ με το phono ή το κάθε phono που αναφέρεσαι αυτό θα έπρεπε να το κάνουν όλοι !!!
Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον …Βλέπεις να γίνεται ;
Υ.Σ Το Επαγγελματίας πηγαίνει στον κύριο που σου έκανε λαικ …Αλλά βλέπεις δεν τσίμπησε !!! Και το ψωνισμένος επιστρέφεται στον Παραλήπτη!!!
Συγνώμη τώρα πάω για ύπνο αύριο δουλειά δεν βιοπορίζομαι βλέπεις από το χόμπι και την τρέλα μας .

Υ.Σ Το Επαγγελματίας πηγαίνει στον κύριο που σου έκανε λαικ …Αλλά βλέπεις δεν τσίμπησε !!! Και το ψωνισμένος επιστρέφεται στον Παραλήπτη!!!
Συγνώμη τώρα πάω για ύπνο αύριο δουλειά δεν βιοπορίζομαι βλέπεις από το χόμπι και την τρέλα μας .

Να πας μπας και σου περάσει. Δεν πας καλά φίλε.
Στον Κώστα έγραψες το ποστ. Σε μένα απευθυνόσουν;
Πήγαινε να ξεκουραστείς.

Δεν κατάλαβες;;;;
Πριν τι έγινε πριν γράψω για το phono κανονικό πέσιμο έτσι κύριε συντονιστά ;
1 2 3 4 5 μπήκαν και άλλοι .
Εσυ γουστάρεις αυτό εγώ γουστάρω το άλλο αν λοιπόν το συγκεκριμένο phono που αναφέρεις είναι ουδέτερο πάω πάσο .
Αλλά κάποιος εδώ μέσα έγραψε ότι δεν είναι όταν του το πήγες …Το γλυκό δεν το θέλω .
Για μία ακόμα φορά παίρνεις το κομμάτι του παζλ που σε "βολεύει" αγνοώντας συνειδητά όλα τα υπόλοιπα !!

Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Ναι, ο Τάσος (Music matters...) ήθελε να ακούσει ένα διαφορετικό phono από το δικό του για να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στο αναλογικό του το οποίο ΔΕΝ τον ικανοποιούσε.
το έλεγε συνέχεια (αν θυμάσαι Μάκη) και "ψάχναμε" την αιτία αρκετοί εδώ μέσα..

το πικάπ του ήταν πολύ καλύτερο από τα δικά σου Μάκη, η (MC) κεφαλή του επίσης (και από τα δικά μου φυσικά)

το phono του ήταν το Trichord Diablo που "μικρό" και φτηνό δεν το λες..
μου ζήτησε λοιπόν να του στείλω το NVO που μόλις μου ήρθε από Κύπρο (ο Τάσος μένει στο Αγρίνιο) και γω δεν του χάλασα χατίρι αφού είχα καταλάβει από παλιά ότι είναι "σπαθί" και δεν θα ψάχνω το phono μου...
(όταν μάλιστα βρεθώ στο Αγρίνιο ξέρω ότι θα με τρατάρει την προβατίνα που υποσχέθηκε)

το NVO ήταν μια από τα ίδια με το Diablo.. απέτυχε και αυτό να κρατήσει τον Τάσο στον αναλογικό κόσμο και τα πούλησε όλα για 2η φορά και αυτή την φορά μαζί με όλους τους δίσκους του για να μην κάνει 3η προσπάθεια στο μέλλον...
(δικά του γραφόμενα είναι Μάκη, μη μου πεις ότι ΔΕΝ τα διάβασες ποτέ....)

Αν λοιπόν κατά την γνώμη σου τα άχρηστα Diablo και NVO ήταν η αιτία που ο Τάσος δεν ευχαριστιόταν τους δίσκους του, γιατί δεν προσφέρθηκες να του δανείσεις για ένα ΣΚ το δικό σου phono αφού μόνο αυτό λέει την αλήθεια ;;;

Αλλά το ξέρεις ότι δεν ήταν τα phono η αιτία... χαζός δεν είσαι... πικρόχολος και εγωιστής, ναι..!

Φυσικά σε κάθε περίπτωση μπορεί να ακουστεί διαφορετικά σε άλλο σύστημα .
Αλλά έχετε κάνει ομάδα εδώ μέσα …
Κρατάμε τα προσχήματα !!!
το μυαλό σου και μια λίρα.................................

Στον Κώστα έγραψες το ποστ. Σε μένα απευθυνόσουν;
Πήγαινε να ξεκουραστείς.
Ξεκουράστηκα …. Αλλά τώρα τσίμπησες είναι άλλη μέρα σήμερα είναι κακό να πεις ότι είσαι επαγγελματίας ;

Αν λοιπόν κατά την γνώμη σου τα άχρηστα Diablo και NVO ήταν η αιτία που ο Τάσος δεν ευχαριστιόταν τους δίσκους του, γιατί δεν προσφέρθηκες να του δανείσεις για ένα ΣΚ το δικό σου phono αφού μόνο αυτό λέει την αλήθεια ;;;
Μην βάζεις λόγια τα οποία τα οποία δεν έχω πει ….Αλλά το έχετε εσείς …
Τον Άνθρωπο ούτε τον γνωρίζω όταν λέω αποκαλυπτικό αναφέρομαι όχι μόνο για τις κεφαλές αλλά δεν συνεργάζεται με πικαπ που κάτι έχει πάει λάθος στην σχεδίαση του ,τόσο απλά .
το μυαλό σου και μια λίρα.
Θα στο πω πιο ευγενικά ….Δεν κάνεις για συντονιστής άλλος είναι ο ρόλος σου .