Tyler ? Durden
Supreme Member
Απάντηση: Re: Micro Hi-Fi
να τα παρεις! Ειναι πραγματικα πολυ καλα, με 30 ευρω παραπανω παιρνεις και το OLi 2 που θα σου δωσει και ακομα πιο καλο μπασακι. Οταν τα πηρα ειχα ακουσει πολλα ηχεια της κατηγοριας μεχρι 150 ευρω και σιγουρα επαιζαν τουλαχιστον ισαξια με τα ακριβοτερα, αλλα στην χαμηλοτερη τιμη ολων. Ειναι το πιο φτηνο hifi ηχειο στην αγορα
Βεβαια θα μπορούσε να δοκιμάσει και κάτι τέτοιο
http://cgi.ebay.com/Lepai-TA2020-Cl...ewItemQQptZCar_Amplifiers?hash=item1e5b005462
Το έχω και είναι απίστευτο!! Αν είναι δλδ ο φίλος να πάει σε λύση ξεχωριστών κομματιών, θα μπορούσε (πριν δώσει τα 300 για το πραγματικα ωραίο σετακι της Marantz) να δοκιμάσει αυτό με 20 μόνο ευρώ!
ΥΓ: Τα Roth Oli 1 είναι τόσο καλά όσο διαβάζω?? Σκέφτομαι εδώ και μέρες να τα πάρω για να βάλω μαζί με τον τρίπαθο που έχω (αυτόν του λινκ που έβαλα) και να στήσω ένα συστηματάκι για την κρεββατοκάμαρα στο εξοχικό μου.
να τα παρεις! Ειναι πραγματικα πολυ καλα, με 30 ευρω παραπανω παιρνεις και το OLi 2 που θα σου δωσει και ακομα πιο καλο μπασακι. Οταν τα πηρα ειχα ακουσει πολλα ηχεια της κατηγοριας μεχρι 150 ευρω και σιγουρα επαιζαν τουλαχιστον ισαξια με τα ακριβοτερα, αλλα στην χαμηλοτερη τιμη ολων. Ειναι το πιο φτηνο hifi ηχειο στην αγορα