Micro Hi-Fi

Απάντηση: Re: Micro Hi-Fi

Βεβαια θα μπορούσε να δοκιμάσει και κάτι τέτοιο
http://cgi.ebay.com/Lepai-TA2020-Cl...ewItemQQptZCar_Amplifiers?hash=item1e5b005462

Το έχω και είναι απίστευτο!! Αν είναι δλδ ο φίλος να πάει σε λύση ξεχωριστών κομματιών, θα μπορούσε (πριν δώσει τα 300 για το πραγματικα ωραίο σετακι της Marantz) να δοκιμάσει αυτό με 20 μόνο ευρώ!

ΥΓ: Τα Roth Oli 1 είναι τόσο καλά όσο διαβάζω?? Σκέφτομαι εδώ και μέρες να τα πάρω για να βάλω μαζί με τον τρίπαθο που έχω (αυτόν του λινκ που έβαλα) και να στήσω ένα συστηματάκι για την κρεββατοκάμαρα στο εξοχικό μου.

να τα παρεις! Ειναι πραγματικα πολυ καλα, με 30 ευρω παραπανω παιρνεις και το OLi 2 που θα σου δωσει και ακομα πιο καλο μπασακι. Οταν τα πηρα ειχα ακουσει πολλα ηχεια της κατηγοριας μεχρι 150 ευρω και σιγουρα επαιζαν τουλαχιστον ισαξια με τα ακριβοτερα, αλλα στην χαμηλοτερη τιμη ολων. Ειναι το πιο φτηνο hifi ηχειο στην αγορα

Πέρα από αυτό, ανεβαίνω στα 540 . Στα λεφτά αυτά αποκλείεται να βρω καλύτερη λύση σε πακέτο; (πχ. Yamaha MCR-E810 ή Denon D-F107)
Φίλε μου, αν είναι να ανέβεις στα 540 οι ορίζοντες ανοίγουν!! πχ:

Το Denon D-M37 + αρκετά σοβαρά ηχεία με τα υπόλοιπα 230 Ευρώ.
Ή το Marantz του ποστ 18 + αρκετά σοβαρά ηχεία με τα υπόλοιπα 240 Ευρώ.
Ή το Denon D-M37 με τα δικά του ηχεία + sub!!!

Ή τέλος, αν δεν σε νοιάζουν οι κόμπακτ διαστάσεις....
τούτο 'δω http://www.thomann.de/gr/behringer_a500_studioendstufe.htm?sid=32f53aceff478c574fa63bd20f5decdc
συν ηχεία των 300 Ευρώ συν μεταχείρω player...
ή όποιον συνδυασμό πηγής-ηχείων τέλος πάντων προτείνουν τα άλλα μέλη του φόρουμ....
και είσαι ΑΛΛΟΥ !

Last edited:
Εγώ προσωπικά προτείνω Behringer A500 και Behringer B2031P και ένα cd player ή media player,ή κάποια άλλη σύνθεση ηχείων.

Καλό θα ήταν να κοιτάξεις και τα έτοιμα συστήματα,ειδικά τα Philips,αλλά πιστεύω ότι καλύτερα θα ήταν να ταιριάξεις δικά σου ηχεία με player και ενισχυτή,γιατί δεν δίνεις 100ε να λες είσαι σε μονόδρομο.

ΥΓ: Τα Roth Oli 1 είναι τόσο καλά όσο διαβάζω?? Σκέφτομαι εδώ και μέρες να τα πάρω για να βάλω μαζί με τον τρίπαθο που έχω (αυτόν του λινκ που έβαλα) και να στήσω ένα συστηματάκι για την κρεββατοκάμαρα στο εξοχικό μου.

τα roth oli 1 σε αυτην την κατηγορια τιμης ειναι MUST HAVE αγορα
τα εχω και εγω για πισω surround στο συστημα μου και πραγματικα αξιζουν και με το παραπανω

ειναι απιστευτη η σχεση τιμης αποδοσης

βαζουν κατω ηχεια μεγαλυτερης αξιας και μαλιστα πολυ ευκολα

για ενα mini micro συστημα ειναι οτι πρεπει

μην περιμενεις μπασα αλλα οι ψιλες συχνοτητες του απλα θα σου παρουν τα μυαλα :D

Παιδιά νομίζω ότι ξεφεύγουμε λίγο.. Το κακό είναι ότι με μπριζώνετε κ εκτός του ότι θα "χάσω" τα λεφτά μου, χάνω κ το πρωινό μου με έρευνα στο internet.. Ντάξει πλάκα κάνω..

Αρχίζω κ σκέφτομαι για συνδυασμό Denon RCD-M37 σε μαύρο κ Klipsch Synergy B-2. Κάνει ο Denon για τα ηχεία αυτά;

Tyler ? Durden ο Denon που λέω είναι πολύ χειρότερος από τον Marantz? Εκτός του ότι μου αρέσει πιο πολύ σαν εμφάνιση ο Denon, έχει κ USB που το θεωρώ απαραίτητο! Βαριέμαι να γράφω δισκάκια συνέχεια..

Πέρα από αυτό, ανεβαίνω στα 540 . Στα λεφτά αυτά αποκλείεται να βρω καλύτερη λύση σε πακέτο; (πχ. Yamaha MCR-E810 ή Denon D-F107)

την denon την εχω σε εκτιμηση σαν εταιρια τουλαχιστον ξερεις οτι εχει καλη ποιοτητα κατασκευης και καλο ηχο οποτε σιγουρα να περιμενεις κατι καλο ηχητικα.
για philips δεν ξερω πολλα πραγματα αλλα απο οτι εχω ακουσει δεν με πολυ ενθουσιασε

για jvc εχω να πω καλα λογια ακουστικα αλλα η ποιοτητα κατασκευης με πειραξε λιγο.

παντως μακρια απο sony δεν αξιζει κατα την γνωμη μου παντα ουτε ακουστικα αλλα ουτε και κατασκευαστικα

ενα καλο review για το DENON

http://www.whathifi.com/Review/Denon-D-M37DAB/

οσο για το ερωτημα του φιλου Antonis-3 για το αν το denon ειναι το ιδιο καλο με το Marantz, εχω την εντυπωση πως δεν ειναι γιατι το Marantz κινειται σε μια αλλη κατηγορια με αντιπαλους τα Cambridge Audio One, Nad C715

Tα B2 ειναι πολυ "ευκολα" ηχεια και ενδεικτυνται για ποιοτικα mini συστηματα οποτε ειναι ιδανικο ματσαρισμα και για το Μ37. Απλα νομιζω οτι το Denon πωλειται με ηχεια

Last edited:
ενα καλο review για το DENON

http://www.whathifi.com/Review/Denon-D-M37DAB/

οσο για το ερωτημα του φιλου Antonis-3 για το αν το denon ειναι το ιδιο καλο με το Marantz, εχω την εντυπωση πως δεν ειναι γιατι το Marantz κινειται σε μια αλλη κατηγορια με αντιπαλους τα Cambridge Audio One, Nad C715

Tα B2 ειναι πολυ "ευκολα" ηχεια και ενδεικτυνται για ποιοτικα mini συστηματα οποτε ειναι ιδανικο ματσαρισμα και για το Μ37. Απλα νομιζω οτι το Denon πωλειται με ηχεια

και τα denon στην ιδια κατηγορια νομιζω ειναι, ποιοτικα μηχανηματα ολα αυτα που ανεφερες :)

και αν εχει διαφορες δεν νομιζω οι διαφορες να ειναι τεραστιες :)

Μια στιγμή, αυτό είναι μόνο το cd player!

Πάντως, τον ζορίζετε τον άνθρωπο. Του έχετε διπλασιάσει ήδη τον προϋπολογισμό.
Εγώ επιμένω: το LG για φθηνότερο από τον προϋπολογισμό, το JVC για κάτι παραπάνω.

Last edited:

Μια στιγμή, αυτό είναι μόνο το cd player!

Πάντως, τον ζορίζετε τον άνθρωπο. Του έχετε διπλασιάσει ήδη τον προϋπολογισμό.
Εγώ επιμένω: το LG για φθηνότερο από τον προϋπολογισμό, το JVC για κάτι παραπάνω.

οπα, χιλια συγνωμη!!! Απροσεξια, πανω στην φουρια μου να βοηθησω, ειδα αυτο που ηθελα να δω και δεν προσεξα...

Παντως οτι εχω προτεινει στο φιλο δεν ξεφευγει σε budget. Ξερω οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι..

Οριστε και η φθηνοτερη τιμη για το Marantz, με 250 και κατι ευρω. http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?keyphrase=marantz+401

μενουν και αρκετα χρηματα για ενα καλο ζευγαρι ηχεια

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, το Marantz θα οδηγεί ικανοποιητικά κάποιο εκ των KEF IQ10, Klipsch που αναφέρατε σε προηγούμενα post ή θα χρειαστεί και ενισχυτής;

Καλο ειναι να δειτε απο κοντα το Marantz ,καντε το κοπο και προσεξε το καλα,γυριστε κανενα ποντεσιομετρο κλπ

Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. Πέρασα το πρωινό μου κοιτάζοντας reviews στο internet για ηχεία και διάβασα καλά σχόλια και για τα Wharfedale Diamond 10.1. Θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή από τα KEF IQ10, Klipsch B-2 για συνδυασμό με το Marantz; Επίσης, αξίζει να λάβω υπ'όψιν μου το Yamaha CDX-E140 που αναφέρθηκε στα προηγούμενο posts;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

τα diamond 10.1 ειναι πολυ καλα ηχεια αλλα θελουν και πολυ ρευμα για να οδηγηθουν σωστα, και εχουν και πολυ χαμηλη ευαισθησια. Δεν ειναι οτι καλυτερο για το Marantz.

Τα Β-2 ειναι πολυ ευαισθητα και πιο ευκολο φορτιο. Επισης καλη περιπτωση ειναι και τα Roister Emphasis 5 στα 135 ευρω.

Ολα αυτα ειναι προτασεις προς ακροαση, προσπαθησε να ακουσεις και να αποφασισεις με κριτηριο τα αυτια σου.

Στα 200+ ευκολο φορτιο και ευαισθητο ηχειο ειναι κ το Μordaunt Short 902i

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Θα προσπαθήσω να τα ακούσω όλα και θα επανέλθω.

Επίσης, αξίζει να λάβω υπ'όψιν μου το Yamaha CDX-E140 που αναφέρθηκε στα προηγούμενο posts;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

οσον αφορα αυτο, πανω στη βιασυνη μου νομισα οτι ειναι ολο το συστημα pianocraft 410, αλλα τελικα ειναι μονο το cd. Οποτε ακυρο και συγνωμη.

Δεν τρέχει τίποτα :) Διάβασα βιαστικά το thread πριν ρωτήσω για το Yahama και μετά συνειδητοποίησα ότι είναι μέρος μεγαλύτερου συστήματος.