στα 7αρια πριν βαλω αντιβαιρους,μου ζητουσαν απο μονας τους.
Τι να κανω,να το βγαλω ή θα μου λεει οτι χρειαζομαι προστασια;
Eγω προσωπικα δεν εχω εγκατεστημενο στα 7 κανενα antivirus, εαν ομως θελω να βαλω καποιο, εννοειτε, ποτε δεν θα εβαζα το essentials και το συγκεκριμενο site, σ'αυτα τα θεματα, ειναι thebest-κορυφηΜια δεύτερη άποψη που θα ήθελα να μου αντικρούσεις:
Είναι δυνατόν η Microsoft να έχει χειρότερο και κατώτερο τμήμα και ομάδα που ασχολείται με το antivirus της, από οποιαδήποτε άλλη εταιρία antivirus στον κόσμο; Για πιο λόγο; Και τι θα κέρδιζε να έχει ένα μη ασφαλές λειτουργικό;
Μπορεις μεσα σε ενα μηνα αν δεν σου αρεσουνε, να ξαναπερασεις παλι τα 7, αλλιως λεγετε οτι χανεις την αδεια (των windows 7) μετα απο το μηνα.Έκανα αναβάθμιση από 7 σε ένα χρόνο και βάλε αν θελησω να κάνω φορματ θα μπορώ να τα περάσω ξανά δωρεάν;
Έκανα αναβάθμιση από 7 σε ένα χρόνο και βάλε αν θελησω να κάνω φορματ θα μπορώ να τα περάσω ξανά δωρεάν;
Καλως ηρθες στον θαυμαστο κοσμο του torrent update.
Το κλεισατε ολοι και τωρα ο Λακης περιμενει.... :banane0:Ευτυχώς που κλείνει.. Windows Update Settings -> Advanced Options -> Choose how updates are delivered
Εγώ το αφήνω στο On αλλά τικάρω την πρώτη επιλογή ώστε να παίρνει updates μόνο από την MS και το εσωτερικό LAN μου (και να μην στέλνει ποτέ data σε άλλους υπολογιστές στο internet).
Ευτυχώς που κλείνει.. Windows Update Settings -> Advanced Options -> Choose how updates are delivered
Εγώ το αφήνω στο On αλλά τικάρω την πρώτη επιλογή ώστε να παίρνει updates μόνο από την MS και το εσωτερικό LAN μου (και να μην στέλνει ποτέ data σε άλλους υπολογιστές στο internet).
Ξερεις..υπαρχει και το linuxΛενε οτι τα win 10 συνεχιζουν να μας παρακολουθουν ακομα κι αν απενεργοποιησουμε τα σχετικα.
https://iguru.gr/2015/08/14/50425/windows-10-spying/
Είναι ιδέα μου ή μετά τα πρώτα windows updates που εγκαταστάθηκαν ψιλο-βάρυνε το λειτουργικό?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.