BIOS
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 15,781
@BIOS εμένα μου αρέσουν τα 10αρια. Πολύ στρωτά, δεν μου έβγαλαν ούτε ένα πρόβλημα.
Αυτό που μου κακοφάνηκε είναι το νέο office. Λες και αυτός που το έφτιαξε, χρησιμοποιούσε ασπρόμαυρο μόνιτορ.
Μπορεί να είναι πιο ξεκούραστο στο μάτι, αλλά παραείναι flat.
Aν εξαιρέσουμε το βίντεο δεν βρήκα κάτι που να μην δούλευε σωστά (σε έμένα). Εχω μια ένσταση με το άνοιγμα παραθύρων - τυχαίνει να ανοίξω 2 παράθυρα και το 2ο αν και είναι το τελευταίο που άνοιξα, να μένει κρυμμένο πίσω απο το 1ο (αντί να εμφανιστεί στο προσκύνιο) - αλλά αυτό συμβαίνει random και δεν μπορώ να υπολογίσω που μπορεί να οφείλεται. Αυτό με τα on-off κουμπιά δεν με βολεύει καθόλου - ρυθμίσεις που τις έκανες σε ένα παράθυρο, τώρα πρέπει να πατήσεις κουμπάκι και να μπείς σε υπομενού, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να χάνεται η μπάλα αν κάτι δεν σου κάθεται καλά. Εχω πάντα την αίσθηση οτι κάτι έχω αφήσει αρύθμιστο και οτι αυτόβουλα τα windows παρεμβαίνουν να με βοηθήσουν, να μου προτείνουν, να με καθοδηγήσουν, να με συνδέσουν, κλπ... περισσότερο απ' όσο θα ήθελα και παρά το οτι απομονώνω τέτοιες βοήθειες όποτ τις πετυχαίνω. Το UI φαίνεται να σχεδιάστηκε τόσο flat και φτωχό σαν να ήθελαν να γλυτώσουν επεξεργαστική ισχύ... Για κάποιους σαν εμένα που δεν βάζουν backgroung εικόνες, υπάρχουν μόνο 16 - ολογράφως δεκαέξι - χρώματα για desktop background εκ των οποίων τα μισά είναι μη λειτουργικά (κόκκινο, κίτρινο ρόζ, κλπ)... Μα. σοβαρά τώρα, 16 χρώματα το 2015 ? Τα win95 πριν 20 χρόνια, είχαν 16mil...

Κάτι μου λέει οτι αυτά θα αλλάξουν στο μέλλον με την μορφή updates αλλά προς το παρόν με γεμίζουν ανασφάλεια οτι κάτι έχω ξεχάσει ή δεν μου τα έχει πει όλα η ms... Αισθάνομαι οτι βρίσκομαι και δουλεύω μέσα σε μια σελίδα του facebook και χάνω λάδια απο παντού...